Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu arada esime zorla yedirdiklerim:))))

caksir suyu

ginsengli kapsül (sperm kapsülü)

ru-sheim (ekmek yerine fazla kilosu olanlar icin)

ari sütlü bal polen karisimi macun

polenli macun

ginsengli macun

epimedyumlu macun

zeytin yag da beklemis incir

ebegümecili cay+kekikli cay+bodurotlu cay+melissalicay+

birde keciboynuzu kuru uyguladim ama simdi yapmiyorum

bunlarin hepsini paket halinde ömer coskunun bayisinden aldik..onun tavsiyeleridir

tesekkür ederim düşünceli arkadasım afiyet seker,pıt pıt et olsun derler bizim burada:61: neyse ben kaçıym iş yerindeyim hala bi toparlanayım 17:30 da cıkıcamda...hepinizi çok çok çok öpüyorum .aksam benim ali kaptandan pc yi alabilirsem girerim insallah.iyi akşamlaaaaaaaaaaaaaaar:42:

iyiakşamlar hayatım,eşin gitmemişmiydi senim

Selam kızlaaaar , nasılsınız bugün??

Baharb , çok üzüldüm. Benimde bi olumsuz tüpüm olmuştu, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Allah sizlere sabır versin,vericek de canım..

Melish cim, eşim varikosel ameliyatı oldu tatlım, mikrocerrahi ile. sol taraftaydı ve ileri derecede varikokeldi. Doktor oradaki bütün damarları bağladığını söyledi. Kaan hoca
özel bi hastanede yaptı. Kaan hoca, iyi bi doktor ama o özel hastane tam bir rezaletti. 10 kat daha çok yordular bizi. Allahtan ameliyat güzel geçti, şimdi eşimin biraz ağrısı var , ilk çıktığında şişlik falan vardı ama o şişlikler de epeyce azaldı. Antibiyotik kullanıyor şimdilik. Bu hafta tekrar mailleşicez hocayla.

Fundacım, evet ameliyatı kaan hoca yaptı. Tahlillerle ilgili hiç bir şey söylemedi. Onu da maille sorar artık eşim. Şimdi beklicez,tekrar test yaptırana kadar aşılamaya falan yönlendirmeyecek bizi sanırım.

Husmeh, yazdıklarını okudum canım. Bence bütün olanlar senin değil , karşı tarafın hatası. Sen gereğinden fazla iyi davranmışsın eşinin ailesine. Ama sanırım sınırlarını çizmen gerekiyor.
Eğer eşini hala seviyorsan, düzeltmek için adım at. Seviyorsan ve seviliyorsan buna değer. Eğer herşey düzelirse , inşallah hayırlısıyla düzelir, aradan da biraz zaman geçip bazı şeyler pekişince , eşinin ailesine artık haddini bildirmenin zamanı gelmiş demektir bence. Ama eşine çok da fazla belli etmeden yap bunu. Bana da ilk zamanlarda, sorun olduğunu bilmediğimiz zamanlarda , kayınvalidem birden telefon açıp durup dururken artık çocuğunuz olsun çok geciktirmeyin gibi laflar etmeye başladığında , bu kimseyi ilgilendirmez eşimle benim kararım üçüncü kişilerin karar verebileceği bişey değil deyip bozmuştum ve sonra bi daha ağzını açamamıştı. Eşimin böyle bi problemi olduğunu öğrendiğinde de söylediği ilk cümle "ondan bişey olmaz" dı.. Gördük işte , sonunda ameliyat oldu. Şimdi sesi soluğu çıkmıyor,çıkamıyor , zaten çıkarmaya kalksalar da fırsat vermem. Herkes haddini bilecek. Sen eşinle iyi ol ,gerisini boşver.
Düşününce onun yaşadıkları da kolay değil,çoğumuzun eşinin yaşadığı şeyler aynı. Bu çok ağır bir yük. Kendimi onun yerine koyduğumda birazcık olsun anlıyorum. Bu aralar benim eşimde coştu,her fırsatı kavgaya dönüştüyor. O zaman yaşadığımız iyi şeyleri ve onun iyi yanlarını düşünüp bunun geçici bi durum olduğunu söylüyorum kendime, uzatmıyor konuyu kapatıyorum. Bak hepimiz yaşıyoruz bu sorunları , üzülme olur mu. Eşinle konuşmaya çalış,sen adım at ne olur ki ??

bu arada esime zorla yedirdiklerim:))))

caksir suyu

ginsengli kapsül (sperm kapsülü)

ru-sheim (ekmek yerine fazla kilosu olanlar icin)

ari sütlü bal polen karisimi macun

polenli macun

ginsengli macun

epimedyumlu macun

zeytin yag da beklemis incir

ebegümecili cay+kekikli cay+bodurotlu cay+melissalicay+

birde keciboynuzu kuru uyguladim ama simdi yapmiyorum

bunlarin hepsini paket halinde ömer coskunun bayisinden aldik..onun tavsiyeleridir

hayatım eşin düz duvara tırmanıyordur herhalde :)) akşam eşime bunları okuyayım birde her akşam benim yediklerimi kimse yemez deyip duruyordu :)))

kız allah iyiliğini versin pat diye nerden çıktı :)))) süper bir haber dur bi araştıralim ama sen önce nereye gideceğini söyleyani istanbul mu yoksa egemi yoksa ankaramı

isviçre bağlantısı olan bir yer varmı biliyormusun,sanki bir ara öyle şeyler okumuştum diye hatırlıyorumdur bu böyle pat diye verilecek bir cevap değil

askitom ben denizliye gelicem.. inan bana hic bilmemki doktorlari..kardesime de bi sorayim belki bildigi vardir .ama ben hangi doktora ve testler icin nerye gidicem onu bilmiyorum..en azindan bir de orda yaptirayim da testleri burayla karsilastirmis olurum,,burayi anlamadigim icin pek icime sinmedi:)))

belki turkiye de bulurlar bisey:)))

tesekkür ederim düşünceli arkadasım afiyet seker,pıt pıt et olsun derler bizim burada:61: neyse ben kaçıym iş yerindeyim hala bi toparlanayım 17:30 da cıkıcamda...hepinizi çok çok çok öpüyorum .aksam benim ali kaptandan pc yi alabilirsem girerim insallah.iyi akşamlaaaaaaaaaaaaaaar:42:

:54::54::54::54::54::54:

askitom ben denizliye gelicem.. inan bana hic bilmemki doktorlari..kardesime de bi sorayim belki bildigi vardir .ama ben hangi doktora ve testler icin nerye gidicem onu bilmiyorum..en azindan bir de orda yaptirayim da testleri burayla karsilastirmis olurum,,burayi anlamadigim icin pek icime sinmedi:)))

canım istanbulu gezmeyi düşünüyordunuz noldu??
ege bölgesini pek bilmiyorum ama eminim melish bu konuda yardımcı olur,izmire geçmeniz zor oluyormu ege ün. giderdiniz?
aslında istanbula gelme ihtimaliniz olsaydı .... iyiolurdu

hayatım eşin düz duvara tırmanıyordur herhalde :)) akşam eşime bunları okuyayım birde her akşam benim yediklerimi kimse yemez deyip duruyordu :)))

kiz bakma sen benden korkusuna yiyo:)))))) zavallim valla:))) ben azcik denedim de bogazim 3 gun yandi:))) nasil yiyo onu da bilmiyorum:)) ahhh su korku olmasa acaba yermi:)

eniste yalniz degil hepimizin ki aynisi kiz:)) artik yakinda midelerinde ot cöp yeserecek:))

Baharb , çok üzüldüm. Benimde bi olumsuz tüpüm olmuştu, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Allah sizlere sabır versin,vericek de canım..

Melish cim, eşim varikosel ameliyatı oldu tatlım, mikrocerrahi ile. sol taraftaydı ve ileri derecede varikokeldi. Doktor oradaki bütün damarları bağladığını söyledi. Kaan hoca
özel bi hastanede yaptı. Kaan hoca, iyi bi doktor ama o özel hastane tam bir rezaletti. 10 kat daha çok yordular bizi. Allahtan ameliyat güzel geçti, şimdi eşimin biraz ağrısı var , ilk çıktığında şişlik falan vardı ama o şişlikler de epeyce azaldı. Antibiyotik kullanıyor şimdilik. Bu hafta tekrar mailleşicez hocayla.

Fundacım, evet ameliyatı kaan hoca yaptı. Tahlillerle ilgili hiç bir şey söylemedi. Onu da maille sorar artık eşim. Şimdi beklicez,tekrar test yaptırana kadar aşılamaya falan yönlendirmeyecek bizi sanırım.

Husmeh, yazdıklarını okudum canım. Bence bütün olanlar senin değil , karşı tarafın hatası. Sen gereğinden fazla iyi davranmışsın eşinin ailesine. Ama sanırım sınırlarını çizmen gerekiyor.
Eğer eşini hala seviyorsan, düzeltmek için adım at. Seviyorsan ve seviliyorsan buna değer. Eğer herşey düzelirse , inşallah hayırlısıyla düzelir, aradan da biraz zaman geçip bazı şeyler pekişince , eşinin ailesine artık haddini bildirmenin zamanı gelmiş demektir bence. Ama eşine çok da fazla belli etmeden yap bunu. Bana da ilk zamanlarda, sorun olduğunu bilmediğimiz zamanlarda , kayınvalidem birden telefon açıp durup dururken artık çocuğunuz olsun çok geciktirmeyin gibi laflar etmeye başladığında , bu kimseyi ilgilendirmez eşimle benim kararım üçüncü kişilerin karar verebileceği bişey değil deyip bozmuştum ve sonra bi daha ağzını açamamıştı. Eşimin böyle bi problemi olduğunu öğrendiğinde de söylediği ilk cümle "ondan bişey olmaz" dı.. Gördük işte , sonunda ameliyat oldu. Şimdi sesi soluğu çıkmıyor,çıkamıyor , zaten çıkarmaya kalksalar da fırsat vermem. Herkes haddini bilecek. Sen eşinle iyi ol ,gerisini boşver.
Düşününce onun yaşadıkları da kolay değil,çoğumuzun eşinin yaşadığı şeyler aynı. Bu çok ağır bir yük. Kendimi onun yerine koyduğumda birazcık olsun anlıyorum. Bu aralar benim eşimde coştu,her fırsatı kavgaya dönüştüyor. O zaman yaşadığımız iyi şeyleri ve onun iyi yanlarını düşünüp bunun geçici bi durum olduğunu söylüyorum kendime, uzatmıyor konuyu kapatıyorum. Bak hepimiz yaşıyoruz bu sorunları , üzülme olur mu. Eşinle konuşmaya çalış,sen adım at ne olur ki ??

canım inşallah eşin en kısa sürede sağlığına kavuşur
bende hep derim baştan tavrını belli edeceksin...insanlar nasıl alışırlarsa öyle gidiyor..iyi olmaya çalıştıkça insanlar almaya alışıyor

ege bölgesini pek bilmiyorum ama eminim melish bu konuda yardımcı olur,izmire geçmeniz zor oluyormu ege ün. giderdiniz?

fundacim eger burdaki sonuclar degismesse kesin o zaman istanbula gelmek istiyoruz tüp bebek icin..ben sadece test yaptirip degerlerde bi degisiklik falan varmi onu ögrenmek istiyorum...tedavi degil yani..

eger yakinlarda yapan duzgun bir yer yoksa bende izmire falan giderim artik...sonuclari bi ögreneyim de insallah olumlu biseyler cikarsa belki istanbula gelir yaptiririm

kiz bakma sen benden korkusuna yiyo:)))))) zavallim valla:))) ben azcik denedim de bogazim 3 gun yandi:))) nasil yiyo onu da bilmiyorum:)) ahhh su korku olmasa acaba yermi:)

eniste yalniz degil hepimizin ki aynisi kiz:)) artik yakinda midelerinde ot cöp yeserecek:))

fazla vitaminde iyi değilmiş aman dikkat ben ikna edebilirsem test yaptırıcam

bi balığın karnından çıkan yağmış yiğenim kullandı sperm sayısı 0 ken simdi 4000 oldu gene az ama devam deiyolar

fundacim eger burdaki sonuclar degismesse kesin o zaman istanbula gelmek istiyoruz tüp bebek icin..ben sadece test yaptirip degerlerde bi degisiklik falan varmi onu ögrenmek istiyorum...tedavi degil yani..

eger yakinlarda yapan duzgun bir yer yoksa bende izmire falan giderim artik...sonuclari bi ögreneyim de insallah olumlu biseyler cikarsa belki istanbula gelir yaptiririm

inşallah iyi insanlar çıkar karşınıza,tahlilleri felan doğru yaparlar

ne güzel olurdu dimi,aslında biz istanbuldakilerle niye görüşmüyoruz acaba?? keşke biri program yapıp hadi şurda buluşalım dese :))
ya da ben mi desem?? benimde psikoloji bozuk galiba yoksa çoktan brşeyler ayarlardım, hadi biri beni dürtsünde yapalım birşeyler

benim eşimde ne zaman aramız bozuk olsa ev işlerinde yardımcı olur :)))
;) eşimi izliyorum mesela iki gündür hadi ortalığı toplayalım diyorum ses yok.Eee dedim daha birkaç gündür servis yapıyordun bana :) o ozamandı dedi :) kızım bunlara her şey müstehak...

Bu arada İstanbul günleri yapın da beni burda kıskançlıktan çatlatın.Uçağa atlar gelirim heee :))
dişimi erteledim morfin alacağım için bugün progesteron testi yaptırdım koçişede test yaptırdım hormon bekliyorum okul uzak duruyorum onlardan sadece 3 saat olduğu için perşembe saçımı kestirip organik boya yaptıracağım akşamada düğün var eğleneceğim:66:cnm ikisi beraber kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum ben fazla yüklenmemek için yapıyorum arada alt ast ggt baktırın vitamin fazlalılığı karaciğeri bozar tatlım bu süreçte evliliğin ne kadar sağlam olursa olsun yıpranıyor inanki ayrılmak çok kolay oluyor hepimiz dönem dönem çöküyoruz ben hep diyorum kayınvalidem oğlundaki durumu biliyor buna rağmen oğluşum için ne zor diyor:52::52::52:
Canım benim eminim ki çok yakışmıştır saçın güle güle kullan.

İnşalllah ilaçlar yarın gelir de kullanmaya başlar.
hayatım birşey sorucam,değiştiriken neye gre karar veriyorsun,bu vitaminleri dün GNCdeki görevliye sordum genel olarak damar açıcı var içlerinde felan dedi,bizde aslında arginmax alacaktık ama megamende felan kampnaya varmış hadi dedim megamen alalım,artık maddi açıdan iyice zorlanıyoruz,düşünsene megamen + women + e vitamini + omega 3 biranda verince parayı zor geliyor bizde kampanyada olan ürünleri tercih ettik :)))
Canım benim ya biz bugün ege üniv.ye gittik baktık ses yok.Neyse canım tedavim başlamış bulunmaktaaaaaaa..Daha sonra hastane arkasında olan Forum bornova ya gittik bir de ne göreyim Gnc market :)) şimdiye kadar dikkatimi çekmemişti.Girdik eşimle internetten aldığımız ürünlere baktık çıktık :)) Arginmax vardı ama eşim hadi çıkalım dedi sanırım rahatsızlık duydu..neyse dur bakalım.inşallah ona kalmaz
tatlım megamen vitamin ama argimax içinde kalite sperm için gerekli olan vitaminler var çinko carnitin gibi evet kuşum iki memur olarak çook zorluyor argimax men ve women en iyisi melisin bahsettiği morfoloji için e vitamini dna hasarı için önemli çinko sperm yapıcı omega 3 hücre yapıcı ben de kampanya zamanı üzüm çekirdeği ile likopende alıyorum hücre yenileciyi olarak inşallah şifa olur cnm b12 de çok önemli şu an hepimize lazım sinir sistemi için:59:
Canım Pycgonel morfoloji için.............omega 3 6 yı da ben de kullanırım.Balık tüketimini yeterince yapmıyoruz galiba çalışınca yemek zor geliyor , almak pişirmek vs. corex i siz de kullanabilirsiniz arginine l carnite var içinde.yani damar açıcı ilaçlar.İnşallah adam komalık olmaz.Arunamın dediği gibi baktırmak lazım karaciğere gerçi en son yağlanma çıkmıştı ama :)
çok üzgünüm arkadaşlar malesef negatif. nolur kendinizi yormayın bişeyler yazmak için. dostluğunuz, iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim. hepinizden allah razı olsun.allah size hayırlı pozitif sonuçlar göstersin. yarım saat oldu öğreneli. ne yapacam bilmiyorum. aileme nasıl söyleyecem. yarın sabah yataktan nasıl kalkacam hiçbir fikrim yok.:58:
Canım kardeşim, Rabbim yardımcın olsun inan zor bir süreçte zor bir gün yaşıyorsun.Hepimizin yaşadığı korkuları yaşadın.Şu an ne desem hiç bilmiyorum ağla ama kendini sakın ha kaybetme.Her zaman yanındayız senin.
bence kendimizi hazırlamamız lazım değilmi,ceviz ve balıkta öenmli diye biliyorum,biz çok balık yiyemiyoruz acaba eşime aldığım omega 3ten bendemi içsem,
Kesinlikle benim aldğım siteden al bak 2 milyon topiğinden herkes bunu kullanıyor bir arkadaşın önerisiyle .Sağolsunlar.Hem 180 tablet 250 si de var.Fiyatı da uygun ve organik.

Neriscim Allah şifa versin eşine.Geçmiş olsun canım.Hatırlatman iyi oldu.
Benim eşimde varikosel yoktu hem elle muayenede hem de renkli dopplerde çıkmadı canım.Bizimkisi genetikmiş.Yani sperm dna sı hasarlı, sperm başında bulunan yumurtayı delip içine girme zırhı denilen akrozomunda şekil olarak %100 sorunlu.Yani ne diyim zor kız.Yani bizde tüp bebek bile zor.mikroenjeksiyon yöntemi ve ımsı ancak.Şimdi ben bunu duyuyor ve biliyorum ki varikoselden sonra düzelmeler oluyor.İnşallah normal hamile kalırsın güzelim.

Yadem aşkım naber yavrusu.Denizli'de kim var kızzzzzzzzzzzzzz, gel Denizli -İZmir 3 saat.heheh misafirim ol bacım..Bu arada eşine yedirdiklerin çok güzel......

evet............

Son düzenleme:
Şimdi bugün eşimle Ege'ye gittik.Dün aradım hastaneyi terslediler beni.Sorduğum şu raporrrr çıktı mı çıkmadı mı.Neyse bugün gittik eşimle, dedi ki hemşire sizin tedaviniz tüp.Adetttttttttt olunca 1.gün haber verin bizi arayın.2 . gün de gelin.Tedavinizi başlatalım.Benim adetim de bu hafta gelir...
Ancak ben şimdi başlama konusunda emin değilim.Şimdi iş ciddiye binince korkmaya başladım.Eşime birkaç ay daha ilaç kür uygulasam bari sayısı artsaaaaa.Şansımız daha yüksek olur.Bana akıl verin.Yoksa bir iki ay daha mı beklesek Kasım ayı gibi ? Hiç olmazsa biliyoruz ki tüp oluyor rapor da imzadaymış.Çalıştığım için izinlerin ben bir güzel kullandım :) eşim de izinde şimdi.Neyse heyet raporuna artık talim edeceğiz :( orayı da düşünmeyeceğim gerekirse tüm amirlerime anlatacağım durumu....Ben ne yapayım helpppppppppppppppppp !! ilaç da aldım bir sürü daha onları kullanmadıkkk

Back
X