Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pozitif düşünmek diye buna derim :)))))))))))))
ay öküz deme adamcağıza kuzum ya
teyzem de hep öküz derdi sonunda olanlar oldu:)
ruh ikizimi ararken ruh öküzümü buldum derdi:)))
teyzen süpermiş :)))
akrep nalan mı?çok hoşsun fundam...
evet hayatım yaa ben o kadar hızlı kilo alıyorum ki inanamazsın,birde hormon ilacı felan alırsam yandım((
feminist mi takılıyosunuz kızlar:))
bencedeeeee...bebek gelsin yüzler gülsün:)
iyi ettin kız ohhhh...boşver içine atma ben attım da noldu bak hastalık buldum..
bu nedir bilgisi olan?bunu başka topikte de okudum ama içerik vs yazmamışlar...
bilgim yok bende marka felansordum ama henüz cevap gelmedi,tabi beğen tuşumuz kalktığı için karşımızdaki kişilere mesajını okuduğumuzu belirtemiyoruz((
melis başla kuzum tedaviye....en uygun zamanı beklersen hiç gelmez ozaman....ilk hamiş sen ollllll:)
bizim çocuklar geçen yıl diyordu ki:
caroline'i bana verseler öyle bir geçer zaman ki:)))))
paylaşıyım dedim:)
valla türkçe süper nereye çeksen gidiyor :))))
![]()
fundam nasılsın canımmm
HOMO HOMINI LUPUS;insan insanın kurdudur:))))
vala bazıları kurttan daha kurt:)kurt bile tırsar bunlardan:))))
kuzum hiç bilmiyorum ki..masalcım hormon ilaçlarının etkilerine karşı ne yapabiliriz senin fikrin varmı
iyiyim hamdolsun canım...iyi çok şükür sen nasıslın bitanem,nasıl geçti günün
masalcım hormon ilaçlarının etkilerine karşı ne yapabiliriz senin fikrin varmı
kuzum hiç bilmiyorum ki..
iyiyim hamdolsun canım...
dersane arıyorum fellik fellik:)bi de ücretli öğretmenliği bekliyorum...kafamı oyalarım azodan uzaklaşırım böylece:)
bugün temizlikle uğraştım:/
iki günde bi karış toz oluyo şu ev hayret bişey((
sizde ne var ne yok..
ben eskisi kadar sık giremiyorum:/hem kafamı toplamak için hem de genelde dışarda oluyorum iş kovalarken zaman geçiyor..arkadaşlarımla görüştüm..bikaç güne kadar geçen yılki öğrencilerim gelecek..benden davet bekliyolar:)okullar açılmadan bigün görüşeyim onlarla da...
geçen gün jest yaptılar süpriz hediye gönderip sevindirdiler beni:)ben de özledim kuzularımı:)9gerçi benimkiler aretık kuzuluktan çıktı ama olsun:))
anlayacağın azoyu düşünmeyeceğiz bi süre..eşim hayatımıza bakalım bi süre,çok bunaldık dedi:)benim işime gelir açıkçası:)))
benim günümde güzel geçti çok şükür,azodan uzaklaşma fikri bencede süper ama azodan uzaklaşırken bizleri unutma :)))
bizde bu cumartesi önce IVIye gidicez ordanda boğaz tarafına gitmeyi düşünüyoruz,eşime benim arabamla gidelim senin çeneni çekemem dedim,araba kullanırken çok stres oluyor bende dışarı çıktığıma bin pişman oluyorum bakalım birazda böyle deneyelim belki gezmek iyi gelir
funda kuzum sen benim akrabalarımı tanısan hangi gezegen abi dersin:)))
aşırı komiklerdir,eşimin sülalesinin aksine:)))))
oh gezin valla kuzum..biz de bi süre bitkisellerle devam edip sonra kaan beye gideriz kendimizi toplayınca....
eşim de gezelim tozalım düşünmeyelim hasta oldun diyor...dediğin gibi bi de böyle deneyelim...genciz daha çok şükür ne yapalım.. nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden.
boğaza gitmişken orda bi tekne turu yapın bari:)biz de bayadır gitmedik o tarafa...canım çekti..
haftaya biz de adalara gideriz belki...bisiklete bineriz,yüzeriz,oh gel keyfim gel....
funda sen bilirsin,silivri taraflarında hala denize giriliyor mu?
biz pzt günü gidecektik sonra vazgeçtik....sahile gidip denize bakmak kesmiyor artık:))yüzmek istiyorum bebekim yaaa...
havuzu da hiç sevmiorum ben...
aruna da gidiyodu ama nereye acaba?
ne güzelsaygı karşılıklı olrsa...ama sen küçüksün hadi bana saygı duy deyip,saygısızlığın alasını kendileri yapıyorsa insanlar orada soru işareti oluşur bende..canım bizimde aynen senin dediğin gibi,babamın tarafı cenaze evindekileri bile güldürür,anne tarafım biraz daha ağırdır eşimin ailesinde ise herşey yasaktır, konuşmak yasak,gülmek yasak herkesin oturacağı yer bile bellidir, düşünsene kahve vereceksin diyelim en büyükten başlaman gerekiyor ben nerden bileyim milletin yaşını :))))ama bir yönden şanslıyım çok iyi insanlar benden bu kurallara uymamı beklemiyorlar ve çok şükür beni olduğum gibi kabullenip sevdiler, sanırım samimiyetimi anladılar,bende elimden geldiğince kurallarına uymaya çalışıyorum bazen komikte oluyor ,mesela düşünün bir odada benden küçükler var diyelim ben odaya girdiğimde hepsi ayağa kalkıyor :)) çok tatlılar yaaa öyle alışmışlar işte naparsın ama çok şükür bugüne kadar hiçbirinden terbiyesizlik felan görmedim Allah bozmasın....
adalarda süper bir fikir ben gitmeyeli yıllar oldu,tekne turu iyi fikir aslında ama ortaköyden yapılıyordu herhalde orda da park problemi olduğu için uzak durmaya çalışıyoruz ,bakalım artık rüzgar nereye gönderecek,inşallah o gün gerilipte tartışmayız
ne güzelsaygı karşılıklı olrsa...ama sen küçüksün hadi bana saygı duy deyip,saygısızlığın alasını kendileri yapıyorsa insanlar orada soru işareti oluşur bende..
bizim ünide çok tatlı bi hocam vardı derdi ki terbiyesize terbiyeyle muamele etmek en büyük terbiyesizliktir:)))
canım Allah nazardan korusun ,anlatmaya korkuyorum ama çok şükür bugüne kadar büyük bir olay yaşamadık,bende onlarda ellerinden geleni yapıyorlar,ortada buluşmaya çalışıyoruz
eminönü tarafından da oluyo turlar...biz ordan biniyoruz:)çok güzel oluyo:)))ben hep güvertesinde geminin motorundan çıkan köpiklere bakarım bi de martılara:))
martı sesini seviyorum sanki gülüyor gibi di mi:)))
bi bardak demli çay:)))ohhhhhh!
sonra gezince inersin bi de balık ekmek patlatırsın turşuyla:)))
ya amma oburum baksana:)
adalarda da pansiyon oteller biraz tuzlu, 1 günlük git gel yapcan....o da tadı damağında kalacak:)ama büyük adaya gidesim var ya....
ay nereyi gezsem şaştım:))))
çok da pahalı olmasa iyi olcak:))sonuçta azo olunca su gibi para gidiyor:)
canım inan bilmiyorum,biz yıllar önce gidiyorduk ama şu anda temizmidir birşey diyemiyorum,yüzmeyi bende çok özledim ve aynen senin gibi havuzu sevmiyorum ama denizede giremiyorum,evlendikten sonra deniz olayı bitti gibi,aruna sanırım tekne ile açılıyordur boğazda açıkta yüzmek o kadar zevkli ki :))) özledim valla keşke terar gidebilsem
ben boğazda yüzmem yawbana kramp giriyor bacağıma biraz yüzsem kalıyorum öyle sonra batmaya başlıyorum
( korkuyorum o yüzden çok derinlere gitmeye:)bi kere boğuluyodum az daha kuzenlerimle yüzüyoduk.....baya açıldık, onlar da ben şaka yapıyorum sanmış:)kurtarmadılar beni:) sonra abim farketti teyzemin oğlu kıyıya çıkarana kadar akla karayı seçti:)benim için ideal olan kumsal:)))
aslında eminönüne gitmeyi çok istiyorum ama eşim bir gün içinde o kadar yeri gezmez,onunla en fazla boğaz kenarında bir çay bahçesine felan gidip oturup çayımızı içeriz sonrada geri döneriz ,ama olsun bunada şükrü çok özledim denizi,
fırsat bu fırsata bakıyormusun bazn adalardaki otellerde indirimler oluyor ,malesef hafta içi oluyor ama izin alabilirseniz değerlendirilebilir
ayıptır söylemesi ben can yeleğiyle yüzüyorum :)))) benim canım kıymetlidir o kadar açıkta ve akıntıda canımı tehlikeye atamam,
açıkta yüzmenin güzel yanı çevrende kırolar olmuyor ayrıca sudan tertemiz çıkıyorsun kum felan yok mis gibi :))) offf off nasıl özledim yüzmeyi