masalım seni merak etmiştim özledik seni
ben de seni özledim...giriyorum arada kuzum da pek zamanım lmuyor eskisi kadar

aklım sizde arunam yaaaaaaa
cnm adalar oteller pahalı biz gidince burgazadadaki öğretmenevinde kalıyoruz orayı seviyorum
iyi fikirmiş:))))
ist en çok boğazı seviyorum allahtan yakın oturuyorum istinyede sosyal tesislerde balık sevgi bahçesinde kahve emirgan murat tatlı hisar kale çay bahçesinde kahvaltı yıldız parkı kız kulesi mutlaka bahçeköyde arberetum ormanına gidin haftaiçi gidebilirsiniz cennettir anadolu hisarı garipçe köyü beykoz yoros kalesi kanlıca yoğurt polonezköyde harika bir hayvanat bahçesi vardır midilliler yanınızda gezer mihribah korusu fethipaşa korusu ıhlamur kasrında çay ortaköyde kumpir bebek camiyi aklıma gelen sevdiğim yerler
istinyeyi,yıldız parkını,anadolu hisarı,bebek,ortaköy,kapalıçarşı,kanlıca taraflarını istemiyorum kuzum hep oraya gidiyoruz

ama polonezköy biz de düşünmüştük ata bineriz diye kaldı hatırlattığın için sağol kuzum orası da olabilir:)
şu koruları da hiç bimiyorum gitmek istiyorum kuzum bunlar ne tarafta arunammmmmm
kızlar yarın kokoşluk günüm önce okula gideceğim ordan kuaföre ananeme benim çok komik teyzemler var akşam teyzemler ananem annem kuzenlerim otele kına gecesine gideceğiz bütün kızlar toplandık yapacağız ben önce oynamam derim fırsatını bulursam oynarım çok ihtiyacım var hepinizi çok öptüm
süslü şeyyyyy:)
bi kadın varmış aruna düğüne gitmiş oyna derlermiş oynamam günah dermiş:)
oyna derlermiş oynamam günah dermiş:)
en son kadın kalkmış oynamaya başlamış, oynarken dermiş ki Allahım günah yazma,Allahım günah yazma...
sonra kadın açılmış tabi,bu kez de İster yaz,ister yazma,ister yaz,ister yazma:)))
sen de o hesap bebekim...oynamam diyen daha çok oynar genelde:)))))