Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
HUSMEH İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

sıra bana geldi :))))

ARUNA ve EŞİ -
BAHARB -
BAHARB EŞİ -
EKİN79 -
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 -
MAVİMENEKŞE -
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 -
YETER -
YONCA -

hadi bakalım açılış kimden olacak :))

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

cnm biz iki tane okuruz

funda sen bilirsin,silivri taraflarında hala denize giriliyor mu?
biz pzt günü gidecektik sonra vazgeçtik....sahile gidip denize bakmak kesmiyor artık:))yüzmek istiyorum bebekim yaaa...
havuzu da hiç sevmiorum ben...
aruna da gidiyodu ama nereye acaba?

tatlışkom daha başlamadım darrüşafakaya gideceğim kısmetse

canım inan bilmiyorum,biz yıllar önce gidiyorduk ama şu anda temizmidir birşey diyemiyorum,yüzmeyi bende çok özledim ve aynen senin gibi havuzu sevmiyorum ama denizede giremiyorum,evlendikten sonra deniz olayı bitti gibi,aruna sanırım tekne ile açılıyordur boğazda açıkta yüzmek o kadar zevkli ki :))) özledim valla keşke terar gidebilsem

cnm ben tekneden atlayamıyorum korkuyorum sadece can yeleği ile ist hiç girmedim küçükken sarıyer temizdi ilkokulda annemler kadınlar plajına götürürlerdi birde orduevine ne güzel günlerdi

ne güzelsaygı karşılıklı olrsa...ama sen küçüksün hadi bana saygı duy deyip,saygısızlığın alasını kendileri yapıyorsa insanlar orada soru işareti oluşur bende..
bizim ünide çok tatlı bi hocam vardı derdi ki terbiyesize terbiyeyle muamele etmek en büyük terbiyesizliktir:)))

eminönü tarafından da oluyo turlar...biz ordan biniyoruz:)çok güzel oluyo:)))ben hep güvertesinde geminin motorundan çıkan köpiklere bakarım bi de martılara:))
martı sesini seviyorum sanki gülüyor gibi di mi:)))
bi bardak demli çay:)))ohhhhhh!
sonra gezince inersin bi de balık ekmek patlatırsın turşuyla:)))
ya amma oburum baksana:)

adalarda da pansiyon oteller biraz tuzlu, 1 günlük git gel yapcan....o da tadı damağında kalacak:)ama büyük adaya gidesim var ya....
ay nereyi gezsem şaştım:))))
çok da pahalı olmasa iyi olcak:))sonuçta azo olunca su gibi para gidiyor:)

cnm adalar oteller pahalı biz gidince burgazadadaki öğretmenevinde kalıyoruz orayı seviyorum

aynen dediğin gibi,istanbulun keyfini burda yaşayanlar çıkaramıyor ,şehir dışından bir hafta gezmeye gelenler bizim bir yılda gezmediğimiz kadar geziyor ne güzel valla

ist en çok boğazı seviyorum allahtan yakın oturuyorum istinyede sosyal tesislerde balık sevgi bahçesinde kahve emirgan murat tatlı hisar kale çay bahçesinde kahvaltı yıldız parkı kız kulesi mutlaka bahçeköyde arberetum ormanına gidin haftaiçi gidebilirsiniz cennettir anadolu hisarı garipçe köyü beykoz yoros kalesi kanlıca yoğurt polonezköyde harika bir hayvanat bahçesi vardır midilliler yanınızda gezer mihribah korusu fethipaşa korusu ıhlamur kasrında çay ortaköyde kumpir bebek camiyi aklıma gelen sevdiğim yerler

kızlar yarın kokoşluk günüm önce okula gideceğim ordan kuaföre ananeme benim çok komik teyzemler var akşam teyzemler ananem annem kuzenlerim otele kına gecesine gideceğiz bütün kızlar toplandık yapacağız ben önce oynamam derim fırsatını bulursam oynarım çok ihtiyacım var hepinizi çok öptüm:54:

kızlar yarın kokoşluk günüm önce okula gideceğim ordan kuaföre ananeme benim çok komik teyzemler var akşam teyzemler ananem annem kuzenlerim otele kına gecesine gideceğiz bütün kızlar toplandık yapacağız ben önce oynamam derim fırsatını bulursam oynarım çok ihtiyacım var hepinizi çok öptüm:54:

oooh arunam tadını cıkart.ben düğünlerde hiç dayanamam bi bakmısımki pistdeyim,bayılırım oynamaya:64::64::64:

ist en çok boğazı seviyorum allahtan yakın oturuyorum istinyede sosyal tesislerde balık sevgi bahçesinde kahve emirgan murat tatlı hisar kale çay bahçesinde kahvaltı yıldız parkı kız kulesi mutlaka bahçeköyde arberetum ormanına gidin haftaiçi gidebilirsiniz cennettir anadolu hisarı garipçe köyü beykoz yoros kalesi kanlıca yoğurt polonezköyde harika bir hayvanat bahçesi vardır midilliler yanınızda gezer mihribah korusu fethipaşa korusu ıhlamur kasrında çay ortaköyde kumpir bebek camiyi aklıma gelen sevdiğim yerler

ne kadar sanslısınız kızlar,bizim memleketde hiç bi halt yok.iyi bi kebabımız baklavamız fıstıgımız var.deniz olan yerleri hep sevmişimdir deniz kenarında oturup sesini dinlemek bile bana huzur verir.bi pazar günü dısarıya cıkalım diyoruz gidecek yer yok ki.zaten antepde pazar günü asla alısveriş yapamazsın bütün mağazalar kapalıdır.bi tane alısveriş merkezimiz var sankopark oradada pek çeşit olmuyo olsada normal fiyatından yüksek oluyo:))))bana istanbulda iş bulunda oraya yerleşeyim tekrar 2003 de istanbuldan antebe yerleştik biz pendikte oturuyorduk...

masalım seni merak etmiştim özledik seni
ben de seni özledim...giriyorum arada kuzum da pek zamanım lmuyor eskisi kadar:(
aklım sizde arunam yaaaaaaa
cnm adalar oteller pahalı biz gidince burgazadadaki öğretmenevinde kalıyoruz orayı seviyorum
iyi fikirmiş:))))
istinyeyi,yıldız parkını,anadolu hisarı,bebek,ortaköy,kapalıçarşı,kanlıca taraflarını istemiyorum kuzum hep oraya gidiyoruz:( ama polonezköy biz de düşünmüştük ata bineriz diye kaldı hatırlattığın için sağol kuzum orası da olabilir:)
şu koruları da hiç bimiyorum gitmek istiyorum kuzum bunlar ne tarafta arunammmmmm
süslü şeyyyyy:)
bi kadın varmış aruna düğüne gitmiş oyna derlermiş oynamam günah dermiş:)
oyna derlermiş oynamam günah dermiş:)
en son kadın kalkmış oynamaya başlamış, oynarken dermiş ki Allahım günah yazma,Allahım günah yazma...
sonra kadın açılmış tabi,bu kez de İster yaz,ister yazma,ister yaz,ister yazma:)))
sen de o hesap bebekim...oynamam diyen daha çok oynar genelde:)))))

Söylediğin için sağol canım, e peki nerden anlıcaz cinsiyetini, yani biz marketten doğanın ısırgan otu çayını almıştık

yapraklarından anlaşılıyor,dişi olanlar daha ufak,googledadişi ısırgan otu diye arat bak orda bir sürü bilgi var
aşağıdaki sayfalarada göz atabilirsin

[Isırgan] Şifalı Bitkiler, Kanser Tedavisi, Alternatif Bitkisel Kanser Tedavisi

ISIRGAN OTU VE KULLANILDIGI RAHATSIZLIKLAR - Bitkisel Tedavi Sağlık - Blogcu

HUSMEH İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA ve EŞİ 2
BAHARB -
BAHARB EŞİ -
EKİN79 -
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 -
MAVİMENEKŞE -
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 -
YETER -
YONCA -

toplam 2 oldu

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

cnm ben tekneden atlayamıyorum korkuyorum sadece can yeleği ile ist hiç girmedim küçükken sarıyer temizdi ilkokulda annemler kadınlar plajına götürürlerdi birde orduevine ne güzel günlerdi

ben gezi yapılan tur tekneleri olurya onların ikinci katndan atlıyordum :))) bazen kendimden şüpheye düşüyorum acaba tahtalarımda eksik felan mı var diye :))))

hayatım bu hafta sonu eğer eşimle kavga etmeden eve gelmeyi başarırsak bundan sonra bende gezmeye başlıcam,arabayı kullanmak benim için biraz yorucu olacak belki ama napalım eşimin dırdırını çekmektense kullanırım olur biter,inşallah güzel bir hafta sonu geçririrzde artık bizde gezmeye başlarız

ne güzellllll...benim anneminde çok sevimli arkadaşları var,düğün kına bireşy oldumu coşuyoruz :))

ne kadar sanslısınız kızlar,bizim memleketde hiç bi halt yok.iyi bi kebabımız baklavamız fıstıgımız var.deniz olan yerleri hep sevmişimdir deniz kenarında oturup sesini dinlemek bile bana huzur verir.bi pazar günü dısarıya cıkalım diyoruz gidecek yer yok ki.zaten antepde pazar günü asla alısveriş yapamazsın bütün mağazalar kapalıdır.bi tane alısveriş merkezimiz var sankopark oradada pek çeşit olmuyo olsada normal fiyatından yüksek oluyo:))))bana istanbulda iş bulunda oraya yerleşeyim tekrar 2003 de istanbuldan antebe yerleştik biz pendikte oturuyorduk...

istanbuldan sonra gerçekten zor olmalı,nasıl aldınız bu kararı?? ben bazen burda yaşamaktan çok yoruluyorum ama yinede başka şehire gitmeyi düşünemiyorum

Back
X