Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadi bakalım husmehim yavaş yavaş hazırlanmaya başla,derrrinnn bir nefes al,ve bildiğin duaları oku,inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin

Ben de çok heyecanlandım şimdi husmeh , inşallah canım güzel sonuç alıcaksınızdır.. çok çok dua et. allah yardımcın olsun...

canım bunalımdan hemen çıksan iyi olur valla psikoloğun muayene ücreti 260 tl miş bugün öğrendim,bende o zamandan beri kendim için ne yapabilirim diye düşünüyorum :))))
hakan beyin muayene ücretimi bu funda:53:
amin canım amiiiiin.normal yolla olacak kadar artmasada en azından bi umut verecek kadar artsa ne biliym sizinki gibi mesela en azından tüp bebek yada asılama yaptıracak kadar hücremiz cıksa ooooofff ne biliym ya ne dediğimi bilmiyorum ki beeeeeen:52:

inşallah canım....sonucu bize de bildir merak ettim ben de...Allah yar ve yardımcın olsun

hakan beyin muayene ücretimi bu funda:53:

inşallah canım....sonucu bize de bildir merak ettim ben de...Allah yar ve yardımcın olsun

evet hayatım hakan beyin ücreti,valla azospermden daha pahalı galiba bu psikoloji işi,hemen bunalımdan çıkmamız lazım,düşünsene psikoloğa herhafta gitmek gerekse ayvayı yemişiz

evet hayatım hakan beyin ücreti,valla azospermden daha pahalı galiba bu psikoloji işi,hemen bunalımdan çıkmamız lazım,düşünsene psikoloğa herhafta gitmek gerekse ayvayı yemişiz

iyi para valla çocuğumuz psikolog olsun bari:1:
biz de bu doğmamış çocuğa bi meslek bulamadık:34:
önceden hakan bey devlet hastanesindeydi valla ne güzeldi ya,şimdi o parayı kim verecek funda..
dediğin gibi ben o parayı versem asıl psikolojim bozulur:1:
zaten azo yüzünden para pul kalmadı....bi de psikoloğa verirsek camide dilenmek gerekir:1:
benim ücretli öğretmenlikten de daha haber gelmedi:18:valla çıkmazsa s.çtım ya:26:bu kadar masraf ağır geliyo arkadaş bi de dersaneye gidicem bi de o girecek iyi mi?

ne yazacagımı bilmiyorum aslında çok kötüyüm sonucumuzda yazanlar sunlar miktar:2.0 ph:8.00 likefikasyon:16 viskosite:normal görünüm:gri-beyaz
direk mikroskopi:sperm hücresi görülmedi birinci saatde canlı sper yüzdesi:/bu kısım boş/ ikinci saatde canlı sperm yüzdesi:/bu kısımda boş/ toplam sperm sayısı:/bu kısımda boş/ normal morfolojili sperm hücresi:/bursıda boş/ canlı sperm hücresi:/bu kısımda bomboş/

sonuclara göre hamile kalmam imkansız biliyorum

ne yazacagımı bilmiyorum aslında çok kötüyüm sonucumuzda yazanlar sunlar miktar:2.0 ph:8.00 likefikasyon:16 viskosite:normal görünüm:gri-beyaz
direk mikroskopi:sperm hücresi görülmedi birinci saatde canlı sper yüzdesi:/bu kısım boş/ ikinci saatde canlı sperm yüzdesi:/bu kısımda boş/ toplam sperm sayısı:/bu kısımda boş/ normal morfolojili sperm hücresi:/bursıda boş/ canlı sperm hücresi:/bu kısımda bomboş/

söylenecek hiç birşey yok değilmi,biliyorum ve cok caresizim elimden aglamak dısında hiçbir şey gelmiyor.bikaçtane cıksaydı en azından umudum olacaktı.minik bi arabamız vardı en fazla 5 bucuk - 6 fln eder satsan tek varımız yogumuz oydu onu satıp tüp bebek yaptıracaktık ama olmanı ne yapayım.artık bu sartlarda bu evliliğinde sürmesinin anlamı yok sanırım.hoşçakalın kızlar belki tekrar girmem klübe hepiniz hakkınızı helal edin

hayatım dur bakalım biliyorsun imkansız diye birşey yok,beni üzen nokta şu 1 yıldır eşinin hiçbir şey yapmamış olması,keşke bitkiseller felan kullansaydınız veya bir ilaç mutlaka birşey vardır,

biz KAan hocaya ilk gittiğimizde o bile bizden umutsuzdu hatta ben ısrarla proxeed alalım mı dediğimse sizde gerek yok demişti,çünkü sperm çıkacağına pek inanmıyor gibiydi ama şimdi çok şükür kendisi yazmış proxeed kullanın diye,

bence umutsuzluğa kapılmayın,yarın doktorunuza bir görünün bakalım ne diyecek,aslında ameliyat yapan doktora değilde başka daha iyi bir doktor bulabilseniz keşke, bence eşinle konuş,ama sakın kavga etmeyin çünkü bu moralle birbirinizi kırabilirsiniz,kendinize program yapın,en az 3 ay uygulayın programınızı,eşin kabul ederse beraber bir program hazırlarız

söylenecek hiç birşey yok değilmi,biliyorum ve cok caresizim elimden aglamak dısında hiçbir şey gelmiyor.bikaçtane cıksaydı en azından umudum olacaktı.minik bi arabamız vardı en fazla 5 bucuk - 6 fln eder satsan tek varımız yogumuz oydu onu satıp tüp bebek yaptıracaktık ama olmanı ne yapayım.artık bu sartlarda bu evliliğinde sürmesinin anlamı yok sanırım.hoşçakalın kızlar belki tekrar girmem klübe hepiniz hakkınızı helal edin

canım panik yapma,dur bakalım ne demek gelmem felan ,biz burda sadece bebek için bir arada değiliz ki herşeyimizi paylaşıyoruz,evliliği bitirmen içinde bir sebep değil,sen şimdi dur bakalım ,önce eşinle konuş sonra istersen bu akşam veya yarın ben seni arıyayım ve bi konuşalım tamam mı

canim benim sakin hemen umudunu kaybetme...pes etmek yok biliyorsun...ben 3 defa koskoca sifirlarla karsilasmama ragmen hala mücadelemi ilk gunkigibi devam ediyorum...sen de simdi cok uzgun ve caresizsin ama lütfen güclü ol.aklina hemn kötü seyler getirme..biz su an imtihandayiz ve bunu basaracagiz..allah daha kötü dertler vermesin canim..
bak burda yalniz da degilsin.birlikte konusup dertlesip cözümler uretip yardimci oluyoruz birbirimize...esine de destek ol sakin morelinizi bozmayin...kolay bi surec degil bunu hepimiz biliyoruz..bende test sonucunu ögrendigimiz gun ayni senin gibi oluyorum herseyi kesip atiyorum ama sonradan cözüm olmadigini görüp gene devam ediyorum...sonucta derdi veren rabbim mutlaka dermanini da vermistir..

biz hep yanindayiz bitanem,,,sakin bizi birakip gitme...bi topikten anne olmadan önce cekip gitmek yasak:)))

önce anne olacagiz ki sonra baska topige gecelim veya hic girmeyelim tamam mi tatlim:))) sakin uzulme canim ya bende cok uzuldum simdi

canım ne yazacağımı bilmiyorum..aynı durumdayız inan her gidişte umud edip sıfırı görmek ne demek çok iyi biliyorum..o yüzden şu an hangi duygular içinde olduğunu anlamam zor değil.olmayınca bir tane bile olmuyor işte...ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor..inşallah sonraki spermiogramlarda binleri milyonları görürsünüz..Allah herşeye kadirdir..biz de anne olucaz inşallah...
imkansız bizim lügatte var tatlım Allah için imkansız yok..en imkansız şey bile mümkün oluken,mümkün olan imkansız olabilir.umudumuzu kaybetmeyelim.sakın ağlama eşinin yanında..onu da üzme.şu an çok üzgündür..çıkın hava alın,gezin...bişeyler yapın...düşünmemeye çalış bunu...tedavinize devam edin...olacak inşallah.

canım panik yapma,dur bakalım ne demek gelmem felan ,biz burda sadece bebek için bir arada değiliz ki herşeyimizi paylaşıyoruz,evliliği bitirmen içinde bir sebep değil,sen şimdi dur bakalım ,önce eşinle konuş sonra istersen bu akşam veya yarın ben seni arıyayım ve bi konuşalım tamam mı

fundacim kesinlikle sana katiliyorum..öfkeyle kalkan zararla otururmus der atalarimiz...önce saglikli bir sekilde esiyle konusup ona morel vermesi lazim.yazik kimbilir o simdi ne durumdadir,ben esimden biliyorum...

hem isterse bebegimiz olmasin biz ne guzel dostluklar kurduk burda...ailemle bile konusamadigim herseyi burda rahatlikla anlatabiliyorum...iyiki varsiniz sizleri cokkkk seviyorum....

husmehcim tatlim sakin ol ve bol bol dua et rabbime sigin...sakin bu psikoloji ve öfkeyle hareket etme...biz yanindayiz canim kardesim

canım Allahtan umud kesilmez...evliliğini mi bitireceksin bebek yok diye:(anne olmak sana nasipse eşinle de olur ama nasip değilse başkasıyla da olmaz şu an üzgünsün oyüzden böyle düşünüyorsun dinlen kafanı topla ve kaldığın yerden devam et nolur.biz seni seviyoruz burdan gitmeni de istemiyoruz.illa gideceksen anne olarak git ama böyle gitme...

ameliyat olduğunuz dr un ameliyatı tam ve düzgün yaptığına eminmisiniz cnm.bak varikosel ameliyatı eğer işini iyi bilen bir dr tarafında yapılmadıysa sperm sayılarında hiç bir değişiklik olmaz ve ameliyat olan kişi de doğal olarak "ameliyat bile işe yaramadı"diye düşünebilir.bence bu işin uzmanı başka bir dr gözükün.benim eşimin gitti dr varikosel konusunda en iyilerden.hatta burda bile bir topic vardı o dr ile ilgili.kendi sayfası bile var.ordan okuyabilirsin varikoselle ilgili her şeyi.teoman cem kadıoğlu.hiç bir şey bitmiş değil unutma ve kendini eşinin yerine koy ve eşine destek ol.onun buna şu an senden daha çok ihtiyacı var.

hayatım dur bakalım biliyorsun imkansız diye birşey yok,beni üzen nokta şu 1 yıldır eşinin hiçbir şey yapmamış olması,keşke bitkiseller felan kullansaydınız veya bir ilaç mutlaka birşey vardır,

biz KAan hocaya ilk gittiğimizde o bile bizden umutsuzdu hatta ben ısrarla proxeed alalım mı dediğimse sizde gerek yok demişti,çünkü sperm çıkacağına pek inanmıyor gibiydi ama şimdi çok şükür kendisi yazmış proxeed kullanın diye,

bence umutsuzluğa kapılmayın,yarın doktorunuza bir görünün bakalım ne diyecek,aslında ameliyat yapan doktora değilde başka daha iyi bir doktor bulabilseniz keşke, bence eşinle konuş,ama sakın kavga etmeyin çünkü bu moralle birbirinizi kırabilirsiniz,kendinize program yapın,en az 3 ay uygulayın programınızı,eşin kabul ederse beraber bir program hazırlarız

fundacım zaten ben senin sabrına,azmine ve inancına hayranım:34: :nazar:

canım ne yazacağımı bilmiyorum..aynı durumdayız inan her gidişte umud edip sıfırı görmek ne demek çok iyi biliyorum..o yüzden şu an hangi duygular içinde olduğunu anlamam zor değil.olmayınca bir tane bile olmuyor işte...ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor..inşallah sonraki spermiogramlarda binleri milyonları görürsünüz..Allah herşeye kadirdir..biz de anne olucaz inşallah...
imkansız bizim lügatte var tatlım Allah için imkansız yok..en imkansız şey bile mümkün oluken,mümkün olan imkansız olabilir.umudumuzu kaybetmeyelim.sakın ağlama eşinin yanında..onu da üzme.şu an çok üzgündür..çıkın hava alın,gezin...bişeyler yapın...düşünmemeye çalış bunu...tedavinize devam edin...olacak inşallah.

masalim su anda varya haziran da yaptirip 1 hafta umutla bekleyip sonra karsiliginda doktorun koskoca sifiri yuzumuze söyledigi gun aklima geldi biliyormusun:((((( am umut iste hala yikilmadik ayaktayiz....care aramaya devam ediyoruz

ameliyat olduğunuz dr un ameliyatı tam ve düzgün yaptığına eminmisiniz cnm.bak varikosel ameliyatı eğer işini iyi bilen bir dr tarafında yapılmadıysa sperm sayılarında hiç bir değişiklik olmaz ve ameliyat olan kişi de doğal olarak "ameliyat bile işe yaramadı"diye düşünebilir.bence bu işin uzmanı başka bir dr gözükün.benim eşimin gitti dr varikosel konusunda en iyilerden.hatta burda bile bir topic vardı o dr ile ilgili.kendi sayfası bile var.ordan okuyabilirsin varikoselle ilgili her şeyi.teoman cem kadıoğlu.hiç bir şey bitmiş değil unutma ve kendini eşinin yerine koy ve eşine destek ol.onun buna şu an senden daha çok ihtiyacı var.

fundacım zaten ben senin sabrına,azmine ve inancına hayranım:34: :nazar:

evet ven_har cim o zaten bu kadar sabirli,azimli ve inancli olmasaydi bize bu kadar yardimci olamazdi...bizler okadar cok sey ogreniyoruz ki ondan..pozitif enerjisi ta buralara kadar ulasiyor..iyiki var fundacim....allah razi olsun...

masalim su anda varya haziran da yaptirip 1 hafta umutla bekleyip sonra karsiliginda doktorun koskoca sifiri yuzumuze söyledigi gun aklima geldi biliyormusun:((((( am umut iste hala yikilmadik ayaktayiz....care aramaya devam ediyoruz

ben şu an çok üzgünüm ütü yapıyordum sayfa da açıktı husmeh yazmış ben sonradan farkettim...o an görseydim kızı sakinleştirseydim...üzüldüm çokkk...
evliliğimi devam ettirmenin anlamı yok yazmış endişeliyim bu yüzden o psikolojiyle bişey yapmasa...eşi de mahvolmuştur üzülmüştür sıfırı görünce.....
yadee bu sıfırı ben defalarca gördüm...her seferinde BU KEZ dedim ama olmadı.yaşanacaklar var demek ki...Allahım büyük..bazen bunu kaldırmak zor oluyor ama eşim için daha çok üzülüyorum onu üzgün görünce kahroluyorum...bi bebeğe bakarken gözlerindeki ifadeyi görmek üzüyor beni.her tahlil sonucunda kendi acımı içime gömüp onu sakinleştirmeye çalışmak canımı çok yakıyor......o gidince bağıra bağıra ağlıyorummmmm

husmeh çok şükür onlinesin....
lütfen yazdıklarımızı oku ve sakinleşmeye çalış.herşey bitti mi sanıyorsun daha herşey yeni başlıyor...uğraşıcaz tamam mı sakın kocanı hüznüyle bırakıp gitme..beraber bu sınavı da geçin..
düşünce üstümüzü silkeleyip koşmaya devam edicez..bunu yapmak zorundayız...düştüm diye ağlarsan acına dayanamayıp,ozaman oturduğun yerden kalkamazsın canım.

ben şu an çok üzgünüm ütü yapıyordum sayfa da açıktı husmeh yazmış ben sonradan farkettim...o an görseydim kızı sakinleştirseydim...üzüldüm çokkk...
evliliğimi devam ettirmenin anlamı yok yazmış endişeliyim bu yüzden o psikolojiyle bişey yapmasa...eşi de mahvolmuştur üzülmüştür sıfırı görünce.....
yadee bu sıfırı ben defalarca gördüm...her seferinde BU KEZ dedim ama olmadı.yaşanacaklar var demek ki...Allahım büyük..bazen bunu kaldırmak zor oluyor ama eşim için daha çok üzülüyorum onu üzgün görünce kahroluyorum...bi bebeğe bakarken gözlerindeki ifadeyi görmek üzüyor beni.her tahlil sonucunda kendi acımı içime gömüp onu sakinleştirmeye çalışmak canımı çok yakıyor......o gidince bağıra bağıra ağlıyorummmmm

sorma masalim ya...bende tesaduf actim pc yi..bi bakiyim dedim bizim kizlar ne yapti..hemen okur okumaz yazdim ama biz yazana kadar husmeh yazip cikmis...cok üzüldüm inanilmaz cok:(((insallah bu kafayla aklina kötü seyler getirmez...insallah esi bari guzel davranir da moreli duzelir....ne bileyim ya cok zor gercekten bu sureci kafayi yemeden atlatmak..

2 yil kadar oldu biz bu yola gireli her defasinda o kadar cok umut bagliyorum ki bu sefer kesin duzelmistir diyorum 1 tane bile cikmiyor ya...ama gene de allahtan gelene bisey yapamiyosun, uzuntuyu kalbine gömüp polyannacilik oynamaya basliyorum...esimin yuzune gülüp yeniden morel vermek icin elimden geleni yapiyorum...umudumuz da olmasa zaten dayanamayiz...gene de rabbim neylerse guzel eyler.elbet bi bildigi vardir...
masalim aslinda bizim coktan yeni test yaptirmamiz lazim di ama esim sanirim sifirla yeniden yuzlesmeye korkuyo surekli erteliyor...bakalim ne zaman gider....bende sesimi cikartmiyorum..bu sekilde bi umit gene iyi oluyor...

benim üzüldüğüm nokta bu zaten,benimle cabalamaması...annemlerdeyim şimdi eşim daha iş yerinde gelmedi nasıl bakacagım yüzüne bilmiyorum,durduramıyorumki kendimi göz yaslarım içeriden kaynayıp geliyo sanki.sigarayı bırak dedim bırakmadı yemene içmene dikkat edelim dedim yapmadı.

Back
X