Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim içini ferah tut...herşey Allahtan.dua edelim bol bol...inan okadar isterim ki anne olmanı.
sen iyi düşün iyi olsun...aklına kötü şeyler getirme..bi sağlıklı sperm yetiyor bebiş için o da bulunacak inşallah.
ne güzel anne olursun melissssssssssssssss:16:
canım arkadaşım aşkımmmmmm amin kuzum.Allah razı olsun, güzel kalpli arkadaşım.İnşallah Allahım hepimize nasip eder , çok mutlu olalım artık..
saol canım benim tedavisi 1,5 sene önce bitti 3 ayda bir kontrolleri var...
allaha şükür şimdi çok iyi inş bidaha tekrarlamaz nolur dua edin hepiniz :5:
canım sizde sakın ümitsizliğe kapılmayın...
ne zaman nasıl bi mucizeyle karşılaşacağınızı kimse bilemez...
allah büyük sabredip dua edip çabalıycaz...
elbet birgün emeklerimizin karşılığını verecek rabbim...
Canım benim tekrar geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.Dualarım seninle olsun.
İnşallah canım sabredip emeklerimizin karşılığını alırız.teşekkür ederim.
inşallah iyi bir doktora denk gelirsinizde aralarından en sağlıklı olanını seçer
Aşkım inşallah inşallah...................
Kuzum bu arada eşine yedirdiklerinden dolayı gerçekten sizin afacan hiperaktifin ötesinde olacak :)))
nasılsınız bacılarımmmm
Yeterim hoşgeldin nasılsın.Eşin nasıl kuzum..
kızlar acil olarak jinekolog önerinize ihtiyacım var...
istanbul avrupa yakasında internete falan baktım ama size de sorayım dedim..
annem için soruyorum,moralim de çok bozuk:14:
Hayırdır masalım annenin neyi var çok geçmiş olsun.
melish gelmişşşşşş,bakalım yakalayabilecekmiyim seni
Canım ceEeeeeEeeee yakalayamadık birbirimizi.Malum başka topiklere de uğruyorum ve de konserve yapıyordum otur kalk falan ancak yoruma geçtim.öptüm seni.
allahtan bebişlerim büyüdü 9 yaşındalar çok yormuyorlar eşimin pazar sınavı var sorumlulukları arttı bu akşam dedim dışardayız balık günümüz şimdi kredi kartı ekstresine baktım göçmüşüz geçen cmtsi kalabalıklardaydım bu cmtsi lise arkadaşlarımla gün tadında ev oturmam var birisi 11 ve 2 yaşında birinde 7 yaşında birindede 2 yaş grubu meleği var artık ben acıların kadını moduna girerim :66:

Arunam canımmm nasılsın bitanem.
Eseslim canım eşininin daha iyi olmasına sevindim bitanem.Daha da iyi olacaktır inşallah.
Yadem, yoncam, husmehim tüm kuzucuklarım inşallah hepiniz iyisinizdir.

merak etme güzel bir tedaviye başlar inşallah :)) bize yazarsın artık neler yaptığını :) ne güzel bak tertemiz tahlil sonuçlarıyla başlıyorsunuz

inş fundacım acayip heyecanlıyız valla :1:
tabi canım döner dönmez herşeyi yazarım...
en büyük sevincimde hormonların normal değerlerde olması...
inş yolumuz daha kısadır :emir_bebek::emir_bebek:

hayatım ne büyük hastalıkları atlatmışsınız ,inşallah rabbim sabrınızın sonucu güzel bebişlerle yuvanızı şenlendirsin,sağlıkla ,huzurla,mutlulukla evlatlarınızı büyütün

allah razı olsun canım benim allah kimseye vermesin böyle bi derdi...
ne günler ne acılar geçirdik anlatamam...
allahım bi daha göstermesin inş...

Canım benim tekrar geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.Dualarım seninle olsun.

saol melishimm :70: inş canım en kısa zamanda mucizelerimize kavuşuruz...

allahtan bebişlerim büyüdü 9 yaşındalar çok yormuyorlar eşimin pazar sınavı var sorumlulukları arttı bu akşam dedim dışardayız balık günümüz şimdi kredi kartı ekstresine baktım göçmüşüz geçen cmtsi kalabalıklardaydım bu cmtsi lise arkadaşlarımla gün tadında ev oturmam var birisi 11 ve 2 yaşında birinde 7 yaşında birindede 2 yaş grubu meleği var artık ben acıların kadını moduna girerim :66:

valla maşallah öyle enerji dolusun ki yazarken bile belli oluyor, boşver acıların kadını moduna girme,sen gezmene tozmana bak bence bebek olunca bu günleri çok ararsın

canım arkadaşım aşkımmmmmm amin kuzum.Allah razı olsun, güzel kalpli arkadaşım.İnşallah Allahım hepimize nasip eder , çok mutlu olalım artık..

Aşkım inşallah inşallah...................
Kuzum bu arada eşine yedirdiklerinden dolayı gerçekten sizin afacan hiperaktifin ötesinde olacak :)))

Yeterim hoşgeldin nasılsın.Eşin nasıl kuzum..

Hayırdır masalım annenin neyi var çok geçmiş olsun.

Canım ceEeeeeEeeee yakalayamadık birbirimizi.Malum başka topiklere de uğruyorum ve de konserve yapıyordum otur kalk falan ancak yoruma geçtim.öptüm seni.

Arunam canımmm nasılsın bitanem.
Eseslim canım eşininin daha iyi olmasına sevindim bitanem.Daha da iyi olacaktır inşallah.
Yadem, yoncam, husmehim tüm kuzucuklarım inşallah hepiniz iyisinizdir.

canım inşallah hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı olsunlar,tek bizimki değil hepimizin bebişleri hiperaktif olacak galiba ,düşünsene bizim bebiş burdan izmire kadar koşarmış :))

inşallah güzel günler hepimiz için yakın hayatım,inşallah yakın zamanda hamişler ortaya çıkmaya başlayacak

Ne yani,
Şimdi gözleri seninkilere benzeyen bi kızımız olmayacak mı?

*Kahraman Tazeoğlu "

bu sözü çok seviyorum....

Kızlar ben geldim :64::64::64::64::64:
Allaha şükür hayırlısıyla gidip döndük biraz uzun olacak ama ben her şeyi anlatayım…
Dün kaan hocanın ilk hastası bizdik gelir gelmez bizi içeri aldı…
İlk muayenemiz olduğu için bilgilerimizi bilgisayara girdi…
Hormon sonuçlarımızın çok iyi olduğunu söyledi…
Eşimin ilk tedavisi sonrasında yapılan spermiogram sonucuna baktı ( ozaman her şey yolundaydı )
“işte bu sonuçlar çok iyi tedavi sonrası bile değerlerin çok iyiymiş” dedi :46:
Sonra eşimi muayene etti ve “her şey çok iyi çok iyi” diyerek geri geldi :46:
“testisleriniz olması gerektiği gibi hormonlarınız çok iyi sperm çıkışı niye olmuyor acaba” dedi…
kanser tedavisi gören hastalarda sperm çıkışı olsa bile 2 sene tüp bebeğe başlanmasının doğru olmayacağını eğer yapılırsa çocuğun etkileneceğini söyledi…
bizim tedavi sonrası 1,5 sene olduğu için “size 6 ay tedavi düşünüyorum zaten yaşınız da genç” dedi…
biz de zaten acelemizin olmadığını önce tedavi olmak istediğimizi söyledik çok memnun oldu…
“kanser tedavisi görüp azosperm olan hastalar içinde en umut verici olarak sizi gördüm” dedi…
“Hiç bişey için kesin konuşamam ama ben sizden çok umutluyum normal yolla bile sperm çıkışı olabileceğini düşünüyorum” dedi…
Tabi biz havalardayız bu anda :66::66:
Eşimin tedavileri sonrasında ya kanallarda tıkanıklık olduğunu yada testislerin zarar görmüş olabileceğini söyledi…
Eğer tıkanıklıksa bunun çok kolay çözüleceğini yolumuzun kısa olduğunu söyledi…
Testisler zarar gördüyse biraz daha tedavinin uzun sürebileceğini söyledi…
Ama kızlar görmelisiniz muayeneden ve hormon sonuçlarından o kadar memnundu ki en az bizim kadar heyecanlıydı buda bizi çok memnun etti…
Bize 6 aylık ilaç tedavisine başladı her ay spermiogram ve hormon testi yaptırmamızı söyledi…
ilk ay için sadece endol, sudafed ve testojel verdi…
“eğer tıkanıklık varsa bu ilk ayda sudafed kanalları açar ilk spermiogramda hücreler çıkabilir” dedi…
Sonraki ayda bitkisel ilaçlara başlayacakmışız… 6 ay tedavi devam ettikten sonra tese yapacakmış…
“sizi hazırlamayalım sperm bulursak dondururuz hem açınca kanallar tıkalıysa onları da açmış olur iki işlemi bi arada yaparız” dedi…
ama bu 6 aylık tedavi süresince normal yolla bile çıkış olabileceğini umutlu olduğunu onun için her ay spermiogram istediğini söyledi…
kızlar nasıl sevindik anlatamam resmen havalara uçtuk :52::52:
eşime kırmızı et yememesini, bol yeşil yapraklı sebzeler tüketmesini
her hafta nohut yemesini, meyve kurusu, badem fındık… falan yemesini söyledi…
her sabah aç karnına keçiboynuzu tozunu 1 yemek kaşığı yemesini ve hergün 2 bardak ısırgan otu çayı içmesini söyledi…
bu ikisini yaptığımızı söyleyince çok sevindi…
sonra “kanser tedavisi görüp azosperm olan hastalarda hiç tedavi görmeseler bile 2 sene sonra kendiliğinden sperm çıkışı olabiliyor…
bu süre 4 seneye kadar uzayabiliyor. Ancak kanser tedavisi olup azosperm olan hastaların 4 seneye kadar hiç sperm çıkışı olmadıysa 4 seneden sonra çıkış olan şimdiye kadar kimse olmadı…
4 sene sonrada hala bunu umut edip beklemek doğru olmaz…
Bizim tedavi sonrası 4 yıl olması için önümüzde 2,5 senemiz var…
Biz bu süreyi en iyi şekilde değerlendiricez…
Zaten kök hücre çalışmalarıda çok hızlı bişekilde devam ediyor…
1 sene içinde insanlar üzerinde yapılmaya başlanacağını düşünüyorum…
Eğer sonuç alamazsak kök hücreden yararlanırsınız” dedi…
Kızlar okadar ilgiliydi ki kaan hoca biz çok memnun kaldık…
Bize her şeyi açık açık söyledi… eşimden çok umutlu olduğunu açıkca belirtti…
Ayrıca eğer çıkış olmazsa tedavi sonrası 4 seneyi geçtikten sonra çıkış olabileceğini umut etmemizin doğru olmayacağını söyledi…
Çok gerçekçiydi her şeyi anlattı…
Çok mutlu bi şekilde yanından ayrıldık… evet bizim şansımızın çok yüksek olduğunu söyledi bu çok güzel bişey…
Tek kötü tarafı mücadele için 2,5 senemizin olması :5:
Ama ben umutluyum Allahın izniyle her şey yoluna girecek…
Eğer bu 2,5 senede de mücadelemizin karşılığını alamazsak ozamana kadar kök hücre olayı çıkmış olur…
Bizde son durumlar böyle işte kızlar Allah hepimizin sonunu hayır etsin :emir_bebek::emir_bebek:

Allaha şükür hayırlısıyla gidip döndük biraz uzun olacak ama ben her şeyi anlatayım…
Eşimin ilk tedavisi sonrasında yapılan spermiogram sonucuna baktı ( ozaman her şey yolundaydı )
“testisleriniz olması gerektiği gibi hormonlarınız çok iyi sperm çıkışı niye olmuyor acaba” dedi…
kanser tedavisi gören hastalarda sperm çıkışı olsa bile 2 sene tüp bebeğe başlanmasının doğru olmayacağını eğer yapılırsa çocuğun etkileneceğini söyledi…
bizim tedavi sonrası 1,5 sene olduğu için “size 6 ay tedavi düşünüyorum zaten yaşınız da genç” dedi…
biz de zaten acelemizin olmadığını önce tedavi olmak istediğimizi söyledik çok memnun oldu…
“kanser tedavisi görüp azosperm olan hastalar içinde en umut verici olarak sizi gördüm” dedi…
“Hiç bişey için kesin konuşamam ama ben sizden çok umutluyum normal yolla bile sperm çıkışı olabileceğini düşünüyorum” dedi…
Eşimin tedavileri sonrasında ya kanallarda tıkanıklık olduğunu yada testislerin zarar görmüş olabileceğini söyledi…
Ama kızlar görmelisiniz muayeneden ve hormon sonuçlarından o kadar memnundu ki en az bizim kadar heyecanlıydı buda bizi çok memnun etti…
Bize 6 aylık ilaç tedavisine başladı her ay spermiogram ve hormon testi yaptırmamızı söyledi…
“eğer tıkanıklık varsa bu ilk ayda sudafed kanalları açar ilk spermiogramda hücreler çıkabilir” dedi…
Sonraki ayda bitkisel ilaçlara başlayacakmışız… 6 ay tedavi devam ettikten sonra tese yapacakmış…
“sizi hazırlamayalım sperm bulursak dondururuz hem açınca kanallar tıkalıysa onları da açmış olur iki işlemi bi arada yaparız” dedi…
ama bu 6 aylık tedavi süresince normal yolla bile çıkış olabileceğini umutlu olduğunu onun için her ay spermiogram istediğini söyledi…
her sabah aç karnına keçiboynuzu tozunu 1 yemek kaşığı yemesini ve hergün 2 bardak ısırgan otu çayı içmesini söyledi…
sonra “kanser tedavisi görüp azosperm olan hastalarda hiç tedavi görmeseler bile 2 sene sonra kendiliğinden sperm çıkışı olabiliyor…
bu süre 4 seneye kadar uzayabiliyor. Ancak kanser tedavisi olup azosperm olan hastaların 4 seneye kadar hiç sperm çıkışı olmadıysa 4 seneden sonra çıkış olan şimdiye kadar kimse olmadı…
Ayrıca eğer çıkış olmazsa tedavi sonrası 4 seneyi geçtikten sonra çıkış olabileceğini umut etmemizin doğru olmayacağını söyledi…
Çok mutlu bi şekilde yanından ayrıldık… evet bizim şansımızın çok yüksek olduğunu söyledi bu çok güzel bişey…
Eğer bu 2,5 senede de mücadelemizin karşılığını alamazsak ozamana kadar kök hücre olayı çıkmış olur…
Bizde son durumlar böyle işte kızlar Allah hepimizin sonunu hayır etsin :emir_bebek::emir_bebek:

haberlere sevindim canım :3:
ben bir şey soracağım sudafedi aldınızmı bu ilaç normalde grip ilacı acaba ben adını mı yanlış yazıyorum
ilacın etken mzddesini yazarsan sevinirim

haberlere sevindim canım :3:
ben bir şey soracağım sudafedi aldınızmı bu ilaç normalde grip ilacı acaba ben adını mı yanlış yazıyorum
ilacın etken mzddesini yazarsan sevinirim

çok saol canım... dediğin gibi ilaç grip ilacı...
kaan hoca kanallada tıkanıklık varsa sudafedin açabileceğini söyledi...
gelecek ayki spermigramda hücre çıkabilir dedi...

valla maşallah öyle enerji dolusun ki yazarken bile belli oluyor, boşver acıların kadını moduna girme,sen gezmene tozmana bak bence bebek olunca bu günleri çok ararsın

fundam çocuk çok güzel ve çok zor bugün bir kez daha gördüm kurban bayramı için ekonomik tatillere bakıyorum gerçi geçen yıl bir daha kurban tatile gitmem demiştim ama uzaklaşmak iyi gelir gibi bebişsiz günlerin tadını çıkaralım bari :59::54::54::54:

gözünüz aydın hayatım,inşallah normal yollardan bebişinize kavuşursunuz,
Kan hoca tarzındaki insanlara hayranım,çevresine pozitif enerji veriyor,bence hastaları ona inandığı ve güvendiği için dediklerini uyguluyorlar ve başarı oranının yüksek olması birazda buna bağlı

fundam çocuk çok güzel ve çok zor bugün bir kez daha gördüm kurban bayramı için ekonomik tatillere bakıyorum gerçi geçen yıl bir daha kurban tatile gitmem demiştim ama uzaklaşmak iyi gelir gibi bebişsiz günlerin tadını çıkaralım bari :59::54::54::54:

hayatım az önce eşimin amcasındaydık,onların 3 torunu var,sonra diğer akrabalar geldi 3 çocukta onlardan eklendi 2 aylıktan 10 yaşına kadar çocuk vardı ve şu anda başım saksı gibi :))) Allahım o neydi........

bizde tatile gitmeyi istiyoruz ama eşimle bu konuda anlaşabileceğimizi sanmıyorum bu yüzden de hayatımda ilk kez tatil planı yapmıyorum :(((((

bugün yeni birşey öğrendim zahter çok yararlıymış hücreler için arkadaşım verdi

evet ben yıyorum zahter cok faydalı hem bobrek calıstırıyo
daha cok faydası var her aktarda bulunmaz

Kan hoca tarzındaki insanlara hayranım,çevresine pozitif enerji veriyor,bence hastaları ona inandığı ve güvendiği için dediklerini uyguluyorlar ve başarı oranının yüksek olması birazda buna bağlı

saol fundacım inş tedavimiz olumlu sonuçlanır...
biz de hayran olduk kaan hocaya hiçbişey saklamadı bizden ne düşünüyorsa söyledi...
en az bizim kadar heyecanlıydı bizden çok umutlu olduğunu söyledi...
ama eşim gibi kanser tedavisi görüp azo olanların son dozdan itibaren 4 yıl içinde çıkış olmazsa bidaha olmazmış...
bizim 2,5 senemiz kaldı elimizden geleni yapıcaz ben çok umutluyum dedi...
2,5 sene içinde olmazsa sonrasında da ümit etmek gerçekçi olmaz dedi...
herşeyi açık açık anlattı yani...
hem çok umutlu konuştu hemde bizi herşeye hazırladı...
allahım yüzümüzü kara çıkarmaz inş bizde mucizemize kavuşuruz :emir_bebek::emir_bebek:

Kuzum inşallah canım benim inşallah...
canım inşallah hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı olsunlar,tek bizimki değil hepimizin bebişleri hiperaktif olacak galiba ,düşünsene bizim bebiş burdan izmire kadar koşarmış :))
:))

Yavruma kıyamam ben , onun yerine ben koşarım gelirim İstanbul'a :))))))))
Ne yani,
Şimdi gözleri seninkilere benzeyen bi kızımız olmayacak mı?

*Kahraman Tazeoğlu "

bu sözü çok seviyorum....
Süper........
çok saol canım... dediğin gibi ilaç grip ilacı...
kaan hoca kanallada tıkanıklık varsa sudafedin açabileceğini söyledi...
gelecek ayki spermigramda hücre çıkabilir dedi...
Canm yazını okudum.Kaan hocaya gittikçe tanımadan hayranlığım artıyor.herkesi öyle güzel açıklamalarla yolluyor ki.
çok sevindim umutlandığınıza.Çünkü umut olunca bebek de oluyor.

Ya biz ..Dr ile hiç görüşmedim bile, cumaya iğnelerime başlıyorum :) dualarınızı esirgemeyin kardeşlerim..
bugün yeni birşey öğrendim zahter çok yararlıymış hücreler için arkadaşım verdi
O ne kız :)
Arunam naber canım..

Bence dee........

Kızlar sizi çok özledim.Artık yorumlarınızı yazmıyorsunuz :(

Kuzum inşallah canım benim inşallah...

Canm yazını okudum.Kaan hocaya gittikçe tanımadan hayranlığım artıyor.herkesi öyle güzel açıklamalarla yolluyor ki.
çok sevindim umutlandığınıza.Çünkü umut olunca bebek de oluyor.

Ya biz ..Dr ile hiç görüşmedim bile, cumaya iğnelerime başlıyorum :) dualarınızı esirgemeyin kardeşlerim..

saol melishcim gerçekten artık çok umutluyuz :16:
rabbim yüzümüzü kara çıkarmaz inş...
dualarım sizinle olacak tatlım...
allah bian evvel kucağınızı doldurur inş :emir_bebek::emir_bebek:

Back
X