canım arkadaşım aşkımmmmmm amin kuzum.Allah razı olsun, güzel kalpli arkadaşım.İnşallah Allahım hepimize nasip eder , çok mutlu olalım artık..canım benim içini ferah tut...herşey Allahtan.dua edelim bol bol...inan okadar isterim ki anne olmanı.
sen iyi düşün iyi olsun...aklına kötü şeyler getirme..bi sağlıklı sperm yetiyor bebiş için o da bulunacak inşallah.
ne güzel anne olursun melissssssssssssssss![]()
Canım benim tekrar geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.Dualarım seninle olsun.saol canım benim tedavisi 1,5 sene önce bitti 3 ayda bir kontrolleri var...
allaha şükür şimdi çok iyi inş bidaha tekrarlamaz nolur dua edin hepiniz
canım sizde sakın ümitsizliğe kapılmayın...
ne zaman nasıl bi mucizeyle karşılaşacağınızı kimse bilemez...
allah büyük sabredip dua edip çabalıycaz...
elbet birgün emeklerimizin karşılığını verecek rabbim...
İnşallah canım sabredip emeklerimizin karşılığını alırız.teşekkür ederim.
Aşkım inşallah inşallah...................inşallah iyi bir doktora denk gelirsinizde aralarından en sağlıklı olanını seçer
Kuzum bu arada eşine yedirdiklerinden dolayı gerçekten sizin afacan hiperaktifin ötesinde olacak :)))
Yeterim hoşgeldin nasılsın.Eşin nasıl kuzum..nasılsınız bacılarımmmm
Hayırdır masalım annenin neyi var çok geçmiş olsun.kızlar acil olarak jinekolog önerinize ihtiyacım var...
istanbul avrupa yakasında internete falan baktım ama size de sorayım dedim..
annem için soruyorum,moralim de çok bozuk![]()
Canım ceEeeeeEeeee yakalayamadık birbirimizi.Malum başka topiklere de uğruyorum ve de konserve yapıyordum otur kalk falan ancak yoruma geçtim.öptüm seni.melish gelmişşşşşş,bakalım yakalayabilecekmiyim seni
allahtan bebişlerim büyüdü 9 yaşındalar çok yormuyorlar eşimin pazar sınavı var sorumlulukları arttı bu akşam dedim dışardayız balık günümüz şimdi kredi kartı ekstresine baktım göçmüşüz geçen cmtsi kalabalıklardaydım bu cmtsi lise arkadaşlarımla gün tadında ev oturmam var birisi 11 ve 2 yaşında birinde 7 yaşında birindede 2 yaş grubu meleği var artık ben acıların kadını moduna girerim![]()
Arunam canımmm nasılsın bitanem.
Eseslim canım eşininin daha iyi olmasına sevindim bitanem.Daha da iyi olacaktır inşallah.
Yadem, yoncam, husmehim tüm kuzucuklarım inşallah hepiniz iyisinizdir.