vallahi merak ettim senii....ben sana alıştım kaybolma bidaha:):):):)sende hemen başla tatlım beklemeye gerek yok ameliyat olsun bulunur bak kesin sende o arkadaşın gibi hamile kalacaksın.......eşimde çarşamba sabahı ameliyat olacak kısmetse çok çok umudum yok belki ama yükselme olursa tüpte kolay olur belki.....aklımda bi soru var eşimde siperm var ama calılık görünmüyo şuan için nası tüp yapıyolar canlandırıyolarmı cahilliğimi maruz gör çokk öpüyorum seniiiiiiii.......dualarım seninle bi akrabam MEKEYE GİDİYO DUA ET BANA MELİHE BEBEGİ OLMAYAN TÜM ARKADAŞLARIMA DEDİM İSMİDE UNUTURUM DİYOO YER GÖK DUAYLA
Pardon melish adımızı kagıda yazdı unuturum diyo:):):)
Ay canım tüylerim diken diken oldu mafoldum senin kızın sandım bir an çok acı ama bi okadarda güzel allaha şükr edip dua edelim...eşim şu ameliyatı olsun keçi boynuzu kürüne başladım eminim yükselme olucak siperm degeri 600 bindi biz 1 ayda 1 milyon 400 yaptık yükselme oluyoo bizzat denedik.
fundacım vala sonunu pek anlayamadım mazur gör

Aşkım vala teşekkür ederim inşallah güzel güzel sperm çıkışlarınız olur bu ameliyatla..insan ameliyat kelimesinden ürküyor haklısın, bana sorsan tırsıyorum eşimin ameliyat olmasından, sonunda ya olmazsa hiç çıkmazsa gibi etkenler var..ama iyi düşün iyi olsun.eğer ki hiç canlılık yoksa ki tüpte de bu tutmuyor, örneğin ben, eşimin sayısı azdı hareket ve şekil zaten kötüydü..ancak bir sürü ilaçla hareketi artmıştı.kalitesi iyi olmayan bir tane embriyo transferim oldu ancak tutmadı, tabi çevresel faktörler de vardı bende malesef ;((( stressli bir dinlenme geçirdim, geçirttirildim...sonuç hüsran tabi...
benim de perşembe günü eşim dr a gidecek..bakalım artık duruma göree yani sonucuna göre de ameliyat olma ihtimali var...hayırlısı olsun hakkımızda...