Bebek İkinci El sıfır ahşap yapbozlar 6 tl _9 tl- 10 tl

tatsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
108
22
28
36

sıfır. hiç kullanılmamış. isteyen olursa farklı modellerde ekleyebilirim . 10 tl. Üç yaş üstü çocuklar içindir. tutma yerleri vardır.

Bunlar 6 tl. Sıfır ürünlerdir. Yine isteyen olura farklı modelde ekleyebilirim.

9 tl. Daha küçük parçalı ahşap yapboz. Sıfır ürün göndereceğim. İsteyen olursa yine farklı modellerde gönderebilirim.

Toplu alirsam indirim ypr misiniz hepsi sifir mi bir de istanbulda misiniz? Ahsap inek ve harfler okey, meyva vs var mi? Ahsap dusunuyorum boncuk dizme vs.de olabilir.

Toplu alirsam indirim ypr misiniz hepsi sifir mi bir de istanbulda misiniz? Ahsap inek ve harfler okey, meyva vs var mi? Ahsap dusunuyorum boncuk dizme vs.de olabilir.

Evet istanbuldayım. Kaç tane almayı düşünüyorsunuz? Hepsi sıfır paketinde. Bunları örnek olarak açtım. Farklı çok modeli var şu an elimde değil ama talep olursa ekleyeceğim

ilk iki sıradakilEri almak isTiyorum kargo var bide o yüzden daha eklyeceklerinniz var mı onlara da bakarım

Bende 6 tl Yazdığınız hayvanlı gibi Olanları istiyorum İstanbul'da nerdesiniz baska yapboz var mı daha fazla alabilirim bu tipte ve büyüklükte

Sıfır ürün satışı yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…