sıfır kollu elbise karmaşası

Yaz akşamları beyaz merserize ya da örme delikli türü hırkalarla giyebilirsin. Evde misafir geldiği zaman giyersen gündüz. Komşuya geçerken falan filan.

Yaz akşamları beyaz merserize ya da örme delikli türü hırkalarla giyebilirsin. Evde misafir geldiği zaman giyersen gündüz. Komşuya geçerken falan filan.

herkese merhaba benimki dert değil kusura bakmayın o yüzden ama dert edindim kendime resmen. yazlık uzun iki tane elbise aldım renklerini ve desenlerini çok beğendim ama sıfır kollu elbiseler ben sıfır kollu giyemiyorum eşimde izin vermez. sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var bolero giymeyi sevmiyorum sizce nasıl bir çözüm üretebilirim albiseler desenli olduğu için aynı kumaşı bulup kısa bi kol diktirme şansımda yok. onun yerine banan ne önerebilirsiniz. şimdidien teşekkür ederim.
Mini kot ceketler cok guzel duruyor yazlik elbiselerle.. Su klasik bolerolardan filan asla giyme.. Icine badi giymek zaten facia.. Kol ekletmek de riskli..
Minik ince hırka da olur..

Benim esimin is yerinde bir adam bacaktan tahrik oluyormus. Ama erkek bacagindan bile.:eek:
Killi bacak gorunce bile titriyor adam diyor:oha:
Yasi da 50nin uzerinde ustelik
O yüzden bana da kiziyor giyme etek falan millet sapık diye ama ben sallamiyorum tabi:lülülü:
Erkek bacağından bile mi
Onun durum vahim bence

Benim esimin is yerinde bir adam bacaktan tahrik oluyormus. Ama erkek bacagindan bile.:eek:
Killi bacak gorunce bile titriyor adam diyor:oha:
Yasi da 50nin uzerinde ustelik
O yüzden bana da kiziyor giyme etek falan millet sapık diye ama ben sallamiyorum tabi:lülülü:

O ağır sapıkmış kıllı bacak insanı hayattan soğutur

Elbisenin en belirgin deseninin renginde organze kumaş alıp truvakar kol (fakir kol) diktirebilirsini gayet hoş durur. Sıcakta üstünüze ne kadar ince olsa da bir şey giyemezsiniz :)

search
Böyle durur
herkese merhaba benimki dert değil kusura bakmayın o yüzden ama dert edindim kendime resmen. yazlık uzun iki tane elbise aldım renklerini ve desenlerini çok beğendim ama sıfır kollu elbiseler ben sıfır kollu giyemiyorum eşimde izin vermez. sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var bolero giymeyi sevmiyorum sizce nasıl bir çözüm üretebilirim albiseler desenli olduğu için aynı kumaşı bulup kısa bi kol diktirme şansımda yok. onun yerine banan ne önerebilirsiniz. şimdidien teşekkür ederim.
Elbisede hangi renk çoğunluktaysa o renkten dantel alıp kollara kısa ekleyebilirsiniz hatta sıcak olur derseniz koltukaltında birleştirmeyin yarım diktirin belli olmuyor altı dikip dikilmediği

Back
X