- 2 Ekim 2014
- 2.408
- 5.177
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
evet biraz tuhaftır eşim kısa etek dediğim diz altı çok kısa değil artan parça ile çok rahat bi kol dikilebiliyorSıfır kola izin vermiyo
Kısa eteğe mi izin veriyo eşin
Çok tuhafmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet biraz tuhaftır eşim kısa etek dediğim diz altı çok kısa değil artan parça ile çok rahat bi kol dikilebiliyorSıfır kola izin vermiyo
Çok tuhafmış
evet biraz tuhaftır eşim kısa etek dediğim diz altı çok kısa değil artan parça ile çok rahat bi kol dikilebiliyor
Sıfır kola izin vermiyo
Çok tuhafmış
Aaa çok şaşırdımBazı erkeklerde koltukaltı takıntısı var.
Ağır fantazi sebebi etrafında öyle kişiler varsa oyüzden kızıyo olabilir
Aaa çok şaşırdım
Nasıl bişey acaba![]()
Iyy iğrençKoltukaltını yalanak istiyolar heralde
Başka neyapabilirler ki :)
Mini kot ceketler cok guzel duruyor yazlik elbiselerle.. Su klasik bolerolardan filan asla giyme.. Icine badi giymek zaten facia.. Kol ekletmek de riskli..herkese merhaba benimki dert değil kusura bakmayın o yüzden ama dert edindim kendime resmen. yazlık uzun iki tane elbise aldım renklerini ve desenlerini çok beğendim ama sıfır kollu elbiseler ben sıfır kollu giyemiyorum eşimde izin vermez. sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var bolero giymeyi sevmiyorum sizce nasıl bir çözüm üretebilirim albiseler desenli olduğu için aynı kumaşı bulup kısa bi kol diktirme şansımda yok. onun yerine banan ne önerebilirsiniz. şimdidien teşekkür ederim.
Benim esimin is yerinde bir adam bacaktan tahrik oluyormus. Ama erkek bacagindan bile.Aaa çok şaşırdım
Nasıl bişey acaba![]()
Erkek bacağından bile miBenim esimin is yerinde bir adam bacaktan tahrik oluyormus. Ama erkek bacagindan bile.
Killi bacak gorunce bile titriyor adam diyor
Yasi da 50nin uzerinde ustelik
O yüzden bana da kiziyor giyme etek falan millet sapık diye ama ben sallamiyorum tabi![]()
Benim esimin is yerinde bir adam bacaktan tahrik oluyormus. Ama erkek bacagindan bile.
Killi bacak gorunce bile titriyor adam diyor
Yasi da 50nin uzerinde ustelik
O yüzden bana da kiziyor giyme etek falan millet sapık diye ama ben sallamiyorum tabi![]()
Bazi erkekler dalga gecmek icin pacasinj falan siyiriyormus, adam titriyor gorunce diyor.O ağır sapıkmış kıllı bacak insanı hayattan soğutur
benım erkek arkadaşımda çıplak çıksam ses çıkarmaz halhal takayım içinden canavar cıkıyor hepsi ayrı tuhafevet biraz tuhaftır eşim kısa etek dediğim diz altı çok kısa değil artan parça ile çok rahat bi kol dikilebiliyor
Elbisede hangi renk çoğunluktaysa o renkten dantel alıp kollara kısa ekleyebilirsiniz hatta sıcak olur derseniz koltukaltında birleştirmeyin yarım diktirin belli olmuyor altı dikip dikilmediğiherkese merhaba benimki dert değil kusura bakmayın o yüzden ama dert edindim kendime resmen. yazlık uzun iki tane elbise aldım renklerini ve desenlerini çok beğendim ama sıfır kollu elbiseler ben sıfır kollu giyemiyorum eşimde izin vermez. sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var bolero giymeyi sevmiyorum sizce nasıl bir çözüm üretebilirim albiseler desenli olduğu için aynı kumaşı bulup kısa bi kol diktirme şansımda yok. onun yerine banan ne önerebilirsiniz. şimdidien teşekkür ederim.
Bazi erkekler dalga gecmek icin pacasinj falan siyiriyormus, adam titriyor gorunce diyor.