sıfır kollu elbise karmaşası

Kollarına dantel diktirmek hoş durur.İçine badi sakın giyme berbat durur,e bu sıcaklarda kot ceket ve benzeri birşey de giyilmez,kudurur insan sıcaktan.

Ama şu eşlerinin kıyafetlerine müdahele eden adamlara ifrit oluyorum.Sanki dünyadaki tek kol sizin kolunuz.
Kol bu ya kol meme değil kalça değil kol.Gözükse ne gözükmese ne.
Eşimin kiyafetlerime müdahele etmesine asla izin vermem.İlk zamanlarda karışmaya kalktı kavga etsek dediğini yapmadım,şimdi karışamıyor buna hakkı olmadığını anladı çünkü..

almadan önce düşüncektin kot kısa kollu bolero olabilr üstne.. kapalıysan ince yazlık bi badyle giyebilrsin

Eşiniz yarım kollu giymenize izin veriyorda kolsuz giymenize mi izin vermiyor. Oraya takıldım ben.

Hiç alma derim, içine sinmez çünkü şekillendirerek giymek.
Elbise neyse o dur giyemiyorsan bulaşma.

Yaz olduğu için yapabileceğin birşey yok.Üzerine ceket hırka giyemezsin.İçine tişört absürt olur.Ancak yazlık gibi bi yerde giyer hevesini alırsın.
içine tişört modası geri gelmiş :) bir kaç markada gözüme çarptı

Elbisenin yogun oldugu renkden tül koyulabilir
Yada yine o renk bir kumasla hafif karpuz kol fır fır kol ince lastikle buzulup yapilabilir
Hos da durur.
Penyeciye goturun hallederler.

Ayrica giyemicektin ozaman niye aldin?cilarda gelmis hemen

Herseye care var artik.

Uzun elbiseler demişsin, boyuna göre uzunsa, etek ucundan kol çıkabilir.

İlla aynı kumaş olmasına da gerek yok, içindeki bir renkten kumaş alıp kol yaptırabilirsin, tezatlığı seviyorum ben

Askılı elbise alınca üstüne merserize tarzı ince hırka giyiyorum bolerodan daha uzun hırkadan kısa
Kapri kollu düz renk içindeki renklerden bişey giyebilirsin istersen
Kol diktirmek elbisenin havasını bozar içine bişey giymekte

yazlık bir elbise ise spor tarzda ise , bence kot ceket gibi kısa şeyler uzun elbiseler ile çok hoş duruyor

Ustune ince yelek ya da ceketimsi bisey al bu da dert mi. Cok havali seyler var artik. Elbisenin havasini bile degistiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…