sıfır kollu elbise karmaşası

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.408
5.177
358
39
herkese merhaba benimki dert değil kusura bakmayın o yüzden ama dert edindim kendime resmen. yazlık uzun iki tane elbise aldım renklerini ve desenlerini çok beğendim ama sıfır kollu elbiseler ben sıfır kollu giyemiyorum eşimde izin vermez. sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var bolero giymeyi sevmiyorum sizce nasıl bir çözüm üretebilirim albiseler desenli olduğu için aynı kumaşı bulup kısa bi kol diktirme şansımda yok. onun yerine banan ne önerebilirsiniz. şimdidien teşekkür ederim.

içine beyaz kısa kol tişört giy diyeceğim ama çok sıcak kat kat bunaltır

ya da işte bir tişörtün daha doğrusu badinin kolunu içten dik ya da ne bileyim böyle çamaşırına falan tuttur

hani böyle iki katlı gibi tişört kolları var ya uzun kollu onlar gibi model yarat

rengine göre de siyah beyaz ya da ne renk ise kombin gibi yap

Bende bayram için ilk defa uzun elbiselere heveslendim ama kararsız kaldım nasıl bir tarz bakacağıma.Resim atabilirmisin bana da fikir olsun canım.

herkese merhaba benimki dert değil kusura bakmayın o yüzden ama dert edindim kendime resmen. yazlık uzun iki tane elbise aldım renklerini ve desenlerini çok beğendim ama sıfır kollu elbiseler ben sıfır kollu giyemiyorum eşimde izin vermez. sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var bolero giymeyi sevmiyorum sizce nasıl bir çözüm üretebilirim albiseler desenli olduğu için aynı kumaşı bulup kısa bi kol diktirme şansımda yok. onun yerine banan ne önerebilirsiniz. şimdidien teşekkür ederim.
Yaz olduğu için yapabileceğin birşey yok.Üzerine ceket hırka giyemezsin.İçine tişört absürt olur.Ancak yazlık gibi bi yerde giyer hevesini alırsın.

Ben bolero kullanıyordum geçen seneye kadar.Geçen sene hamile kalınca uğraşamadım sıcaklarda giyebileceğim şeyler aldım.Bence ince yazlik ceketler oluyor ya o yada bolero başka yok yani giyebileceğin.Yada kocanı razı et yanında öyle giy bende kocamın yanında istediğim gibi giyinirim kocam yoksa dışarı çıkarken daha usturuplu giyinmeye özen gösteririm malesef pislik erkek çok dışarda taciz vs.

Kollarina ayni renkten buzgu buzgu fisto diktirebilirsin

Tam da buna benzer bir sey yazacaktim ki yazmissiniz.
Konu sahibi hani dantelli eldivenler olur ya. O dantellerden alin eni genis olsun ve kolunuzdan goturup oraya koyun. Hem farkli da olur..

Bulamadım tam dediğim gibi ama aşağı yukarı bunun gibi bişey demek istedim boyu kısa tshirt derken. Elbise tam oturmalı tahirt az bişey daha kısa ve az daha bol bu kıza güzel olmamış :rolleyes: ay anlatabildim mi bilmiyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 498
Bence değiştirme şansınız varsa değiştirip giyebileceğiniz birşey alın, birşey ekletip memnun kalmayıp hiç giymeme ihtimaliniz var.

Eğer şık bir elbiseyse bunun gibi bi bluz olabilir

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 438
Back
X