sıfır kollu elbise karmaşası

Ben yazlık elbisenin üstüne kot ceket giyerim. Çokk şık olur ama evin içinde çıkarcaksın mecbur. Elbisenin üstüne hiçbişey giyilmez bence ne hırka ne şal. Özelliği kalmaz o zaman. Geri ver başka şey al.

kot-ceket-askili-elbise-modelleri.jpg

bence bu tarz da hoş duruyor,ince kot ceketle böyle kombin yapabilirsiniz

Ne bolero, ne tshirt, en güzeli kot ceketler canım :) çok yakışıyor yazlık uzun elbiselere. Kısa kollu veya uzun kollu tercihi sana bırakıyorum ama bence en güzel bu tarz şeyler olur. Google 'a 'elbise üzerine kot ceket' yaz örneklere bak :KK70:
untitled.webp

101a06254_mavi.webp

Elbise içine tişört çirkin duruyor,salopet tarzı birşey olmadıkça tercih etmem asla.
Ben uzun askılı elbiselerimin üzerine hava durumuna göre illa birşey giyeceksem ince kot yelek yada kot ceket giyerim,kot ceket olursa kollarını ya kıvırmak yada dirseğe kadar çekmek gerekiyor.
Yada düz renk incecik bir gömlekle kombinleyebilirsiniz ama gömlek salaş olmalı,oturmamalı,sert kumaştan olmamalı. Kollar yine dirsekte yada katlanmış olarak kötü durmaz.

İnce, salaş duran bol yazlık hırka giyebilirsiniz.
Kot ceket de olur.
Veya terziye danışarak aklımıza gelmeyen bir yol bulabilirsiniz.
Ya da dantel tarzı kol takılabilir.

Başka bilemedim :işsiz:

elbiselerin renklerine uygun dantellerden alıp kol yaptırabilirsiniz terzide

herkese merhaba benimki dert değil kusura bakmayın o yüzden ama dert edindim kendime resmen. yazlık uzun iki tane elbise aldım renklerini ve desenlerini çok beğendim ama sıfır kollu elbiseler ben sıfır kollu giyemiyorum eşimde izin vermez. sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var bolero giymeyi sevmiyorum sizce nasıl bir çözüm üretebilirim albiseler desenli olduğu için aynı kumaşı bulup kısa bi kol diktirme şansımda yok. onun yerine banan ne önerebilirsiniz. şimdidien teşekkür ederim.
Evde giymeye başlasan eşin de biraz alışsa..

herkese merhaba benimki dert değil kusura bakmayın o yüzden ama dert edindim kendime resmen. yazlık uzun iki tane elbise aldım renklerini ve desenlerini çok beğendim ama sıfır kollu elbiseler ben sıfır kollu giyemiyorum eşimde izin vermez. sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var bolero giymeyi sevmiyorum sizce nasıl bir çözüm üretebilirim albiseler desenli olduğu için aynı kumaşı bulup kısa bi kol diktirme şansımda yok. onun yerine banan ne önerebilirsiniz. şimdidien teşekkür ederim.

Kendim siyah bir tişörtün önünü (bana büyük gelen) tırtıklı makasla kestim. Sonra kollarını biraz kısalttım aynı makasla. Uzunca bir süre böyle minik hırka, panço gibi giydim. Tabi o zamanlar zayıftım ve görenler nerden aldığımı sormuştu.

Kendim siyah bir tişörtün önünü (bana büyük gelen) tırtıklı makasla kestim. Sonra kollarını biraz kısalttım aynı makasla. Uzunca bir süre böyle minik hırka, panço gibi giydim. Tabi o zamanlar zayıftım ve görenler nerden aldığımı sormuştu.

İçine badi hele hiç giyilmez
Bence giymediyse değiştirsin, kısa kollu bişey alsın

aynen hiç zorlmayın konu sahibi, kötü durur, hele o içe giyilen t shirtler çok korkunç değiştirebiliyorsanız değiştin yada eşiniz izin versin ye alt tarafı kolunuzun 5 cm lik bölgesi daha gözükücek.

Giyemeyeceğin şeyi neden aldın ki ?
Hoşuna gitti aldın diyelim bolero veya ince hırka tarzı bişey olabilir veya ince tül şal tarzı
şimdi şöyle bişi var ben uzun elbiseyi diz altı keser kalan parçayıda kol yaparım diye düşündüğüm için aldım ama elbiseyi gören herkes bu şekilde güzel kesme diyince o yüzden çözüm önerisi arıyorum

terziye gidin ona uygun bir kumaş ile istediğiniz boyda kol ayarlar elbisenin şıklığıda bozulmaz

şimdi şöyle bişi var ben uzun elbiseyi diz altı keser kalan parçayıda kol yaparım diye düşündüğüm için aldım ama elbiseyi gören herkes bu şekilde güzel kesme diyince o yüzden çözüm önerisi arıyorum
Sıfır kola izin vermiyo
Kısa eteğe mi izin veriyo eşin
Çok tuhafmış

Back
X