Benim aldığım evyenin fiyatı 2180 liraydı 1500 yada 1600 e aldık yanılmıyorsam..
Blancoda teşhir mutfaklarda gördüğüm evyelerin fiyatlarını sordum 600 -1000 lira arasıydı granit ve model olarak benimkine benzeyen ürünlerdi sorduklarım..
Ama onu franke kadar araştırmadığım için daha doğrusu sizin kadar modellerini incelemediğim için başka çeşitlerinin fiyatlarını bilemiyorum:))
Tezgahaltı ve ankastre evye kullanışına gelirsek evyeyi zaten frankeyi arayıp bilgi aldım kendi ustaları ücret karşılığı monte ediyorlarmış mutfakçıya monte ettirmeyi hiç düşünmedim zaten..
Hani mutfağı yapan usta takacak olsa zorluğundan kaçıp tezgahaltı kullanışsız dedi diyeceğim ama o takmayacak bunu onurlada konuştuk baştan..
Misal ben köşe için çekmece haricinde farklı sistemlerde buldum blum dışında aradım ustaya söyledim araştırdı buldu bana dediki fiyatı şu kalitesi bu,
Ben bu tarz mekanizma yı bir müşteriye taktım 3 ayda bir sorun çıkardı ürün 1 yıl sonrada söktük ürünü raf yaptık köşeye dedi..
Sen bilirsin istersen takarım ana başından bunlarıda söyleyeyim ki sonra sorun çıkarırsa bunu niye yaptın demeyin bana dedi..
Yani söylemek istediğim evyeyi belki kadınlar kadar kullanmamıştır ama çok mutfak yaptığı için karşılaştığı sorunları anlattı bize dediğim gibi beğendiğim evye tezgahaltı olsaydı zaten onu dinlemezdin
Kalite kontrol konusunda dediğiniz doğru zaten ürünlerin 2 yıl garantisi olmalı bir sorunumuz çıkmaz inşallah ama çıkarsada bu fason bilgilerini aktarmanız çok iyi oldu bende ona göre davranırım problem çıkarsa..
Evet gercekten çok keyifli işler epeyce de stresli:)
İnşallah bittiğinde tüm bunlara değer çoğu bitti azı kaldı gerçekten.