Arkadaşlar merhaba boşanmaya karar verdim ve hayata nerden tekrardan başlayacağımı bilmiyorum sıfırdan bir hayat mı yoksa yaşadığım yerden devam mı etmeli miyim
Arkadaşlar merhaba boşanmaya karar verdim ve hayata nerden tekrardan başlayacağımı bilmiyorum sıfırdan bir hayat mı yoksa yaşadığım yerden devam mı etmeli miyim
Eğer yaşadıklarınız sizi çok üzdüyse hatırlamak bile istemiyorsanız değiştirin ama bazı insanlar da alışmış düzenin bozulmasına alışamaz öyle bir durum varsa da yavaş yavaş değişiklikler yaparsınız
‘Sıfırdan başlamak’ söylenildiği kadar kolay olmuyor. Kaldığın yerden devam et, fakat sürekli ‘o zamanlar ne hata yapmıştım’ diye düşünüp geçmişine dönüp bakma.
Eğer bakarsan geçmişini tekrar hatırlarsın ve doğru insanlara da yanlış yaparsın, yanlış hisler beslersin, güvenemezsin..
Şuan ki tecrübelerin ve hislerin sana neyi yapman gerektiğini söylüyorsa onu yap, öyle davran.
Öncelikle yeni hayatınız ve yeni medeni durumunuz size hayırlarla gelsin,
Bi secim yapmak istiyorsunuz fakat avantajlar dezavantajlar nedir teraziye koyduğunuz maddeleri bizimle paylaşırsanız objektif bir değerlendirme fikir çıkacaktır.
Eski eşimle birlikte olmam imkansız kendim hem uzmanlık hem mühendislik yapıyorum ama olduğum yerde 5 yıldır çalışıyorum o yüzden artartda bir seyleri değiştirmek zorlu sanirim