Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maddi gücünü eline al eğer yoksa, sonrasında yaşadığın yerden devam edip yavaş yavaş hayatını güzelleştir.Arkadaşlar merhaba boşanmaya karar verdim ve hayata nerden tekrardan başlayacağımı bilmiyorum sıfırdan bir hayat mı yoksa yaşadığım yerden devam mı etmeli miyim
Şu an çalışıyorum sadece düzenini komple değiştirmeli miyim ondan emin olamıyorumMaddi gücünü eline al eğer yoksa, sonrasında yaşadığın yerden devam edip yavaş yavaş hayatını güzelleştir.
Eğer yaşadıklarınız sizi çok üzdüyse hatırlamak bile istemiyorsanız değiştirin ama bazı insanlar da alışmış düzenin bozulmasına alışamaz öyle bir durum varsa da yavaş yavaş değişiklikler yaparsınızŞu an çalışıyorum sadece düzenini komple değiştirmeli miyim ondan emin olamıyorum
Düzenden kastınız nedir? Şehir mi ev mi yoksa başka bir şey mi?Şu an çalışıyorum sadece düzenini komple değiştirmeli miyim ondan emin olamıyorum
Yaşadığın yerin ya da sıfırdan başlamanın maddi manevi yerine göre değişir.Arkadaşlar merhaba boşanmaya karar verdim ve hayata nerden tekrardan başlayacağımı bilmiyorum sıfırdan bir hayat mı yoksa yaşadığım yerden devam mı etmeli miyim
Düzenden kastınız nedir? Şehir mi ev mi yoksa başka bir şe