İstanbulda üniversiteye başlayacağım ve çok tedirginim nasıl olacak annem babamdan ilk defa uzak kalmıyorum daha önce yurtdışına bile çıktım onlar olmadan ama bu sefer çok büyük kaygı duyuyorum,nispeten küçük bir bölgedeyim şuan ve istanbul gözümü korkutuyor,derslerin ağırlığı olsun yeni bir ortama girecek olmak olsun.Çok girişken değilimdir,biraz zaman geçmesi lazım samimi olmam için o zaman kadar da sıkıcı gibi görünmek istemiyorum.
Alışma aşamasında bana neler önerir neyi kesinlikle yapıp kesinlikle yapmamalıyım? Biraz insanla tanışma ve kaynaşma açısından neler önerirsiniz bir kurs olur ya da sadece bir büyük olarak üniversiteyle ilgili söylemek istediğiniz şeyler varsa yazarsanız sevinirim.
Hangi bölümü okuyacaksın?
Herkese hemen güvenme, menfaat için sana yanaşan o kadar insan olacak ki. Sırlarını falan verme asla.
Bol bol melek yüzlü şeytanla karşılaşacaksın.
Tecrübeyle sabittir
Dikkatli olmani tavsiye ederim her yil gidip bir kac ay kaldigim halde hala korkarim..dusundugunden cok farkli insan tipleriyle karsilasasbilirsin...ozellikle ilk yil kimseyle samimiyet kurmaman ve guvenmemende fayda var..
Sunuda aklindan cikarma ummadigin tas yarar bas
Bence insanlarla kaynasma samimi olma konusunda kesinlikle acele etme onceligin okulun derslerin olsun, illaki sinif arkadaslarin olacak yani hic kaygilanma o konu asil kaygilanman gereken etrafindaki zararli ve yararli kisileri ayirt edebilmek, birden bire buyuk seir sarhosluguna kapilip okulu falan ihmal etmemek..
Seni sikici bulan zaten arkadasin olmasi hic gerek yok..
Kucuk yerden geldiysen 4 senede cok degisirsin merak etme alisirsinda onemli olan ozunu kendini kaybetmemen o yuzden acele etme ve kendini millete begendirmek kabul ettirmek icinde ozunden odun verme, oldugun gibi davran ve oldugun gibi kal sana en buyuk tavsiyem budur.
Kimya mühendisliğiHangi bölümü okuyacaksın?
Herkese hemen güvenme, menfaat için sana yanaşan o kadar insan olacak ki. Sırlarını falan verme asla.
Bol bol melek yüzlü şeytanla karşılaşacaksın.
Tecrübeyle sabittir
Ya o açıdan ilk sene hazırlık olacağı için bolca boş zamanım olacakBence insanlarla kaynasma samimi olma konusunda kesinlikle acele etme onceligin okulun derslerin olsun, illaki sinif arkadaslarin olacak yani hic kaygilanma o konu asil kaygilanman gereken etrafindaki zararli ve yararli kisileri ayirt edebilmek, birden bire buyuk seir sarhosluguna kapilip okulu falan ihmal etmemek..
Seni sikici bulan zaten arkadasin olmasi hic gerek yok..
Kucuk yerden geldiysen 4 senede cok degisirsin merak etme alisirsinda onemli olan ozunu kendini kaybetmemen o yuzden acele etme ve kendini millete begendirmek kabul ettirmek icinde ozunden odun verme, oldugun gibi davran ve oldugun gibi kal sana en buyuk tavsiyem budur.
Nasıl aştınız o durumuYani hersey olacagina varir. Ay ben ek tercihle yerlesmistim ve hic arkadasim yoktu, ustelik herkes birbiriyle kaynasmisti. Ben ders aralarinda tek basima oturuyodum tek yenek yiyodum. Ayyyyy kiyamam ben bana yaaa. Ama sonra gayet tatli arkadasliklarom oldu. Yani kendini sikma hic herkes senin gibi olacak. Kimse tanimiyo birborini
Nasıl aştınız o durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?