Şirketlere karşımı?tam tersi eğitimim çok iyi ve diksiyon kursu aldım çok iyi ifade ediyorum kendimi ancak bilmiyorum ki neden olmuyor..Fazla rahat ya da fazla sıkılgan mı görünüyorsun acaba?
Haklısınız eminim ki insanlar iyidir ancak firmanın servisi yok iş yeride bulunduğum yere çok uzak dün sordum mesela otobüs yok belli bir yerden sonra taksi ile gelmelisiniz dedi bundan dolayıda sıkıntı yaşamak istemiyorumBen OSB de çalışıyorum çok memnunum inan kocam amerikan menşeili bir firmada çalışıyo benim kadar sosyal hakkı yok ve insanlıkları hiç bi yere benzemiyo ki ben plazalarda, bankada çalışan biriydim. Baştan konuşursan maaşı düzenliyse, saatleri düzenliyse, memnun kalırsın inan, kıyafet masrafında azalıyo hem :). İşçilerle arana mesafe koyarsan eğer gerçekten çok saygılı insanlar.
Hmmm benim ulaşım sorunum yok merkezi yerde çalışıyorum olmaz orası ama OSB diye korkma ben 1,5 yıldır çalışıyorum en rahat işyerim diyebilirim.Haklısınız eminim ki insanlar iyidir ancak firmanın servisi yok iş yeride bulunduğum yere çok uzak dün sordum mesela otobüs yok belli bir yerden sonra taksi ile gelmelisiniz dedi bundan dolayıda sıkıntı yaşamak istemiyorum
Geçen gittiğim bir yerde yönetici kadındı ve resmen aşağıladı beni uzun boylusun birde topuklu giyinmişsin dedi..Artık gittiğim yerlerde düz taban giyiniyorum..Eğitimim iyi çok iyide cv hazırlıyorum arıyorlar görüşmeye gidiyorum olmuyor inanın ki anlamadımfazla mı iyisin acaba bir arkadaşımı eğitim seviyen bize fazla diyip geri çevirmişlerdi işverenler çok fazla bileni sevmez ya genelde kendi komplexleri yüzünden hakkında hayırlısı
maalesef dediğin gibi işe alanın komplexi varsa sıkıntı çıkarıyorlar o da onların günahı seni işe almayınca kendi boyu uzamayacak kiGeçen gittiğim bir yerde yönetici kadındı ve resmen aşağıladı beni uzun boylusun birde topuklu giyinmişsin dedi..Artık gittiğim yerlerde düz taban giyiniyorum..Eğitimim iyi çok iyide cv hazırlıyorum arıyorlar görüşmeye gidiyorum olmuyor inanın ki anlamadım
Hayırlısı olur inşaAllah artık dayanmaya çalışacağım..maalesef dediğin gibi işe alanın komplexi varsa sıkıntı çıkarıyorlar o da onların günahı seni işe almayınca kendi boyu uzamayacak ki
Aradım sabah gelemiyorum diyeanneni babanı dinleme. o işe başla.
Aradım sabah gelemiyorum diye
Haklısınızkusura bakmayın da 5-6 aydır işsizsiniz osbde çalışamazsın sen diyen anne babanızı dinliyosunuz. bu halde iken sıfırdan başlamak zor biraz.
Kariyer. Nette 35 yeni birişte 22 başvurum var zaten mühendislik mezunuyum kendi alanım dışındada iş bakıyorum sekreterlik yapıyorum..ve çoğu baktığım yerde asgari ücretin altında maaş verip işine gelirse diyorKariyer. net yenibiriş.com ben buralardan iş buldum hep. İş sana gelmez sen ona gideceksin
Organize sanayi bölgesi. Genelde şehir merkezinden uzak yere kurulur.ayyy OSB ne cahıllıgıme vurun anlamadım ben
Ama ulaşım sıkıntıymış belirli yere kadar otobüs sonra taksi,aldığı maaş otobüs ve taksiye gidecek konu sahibinin.OSB diye işe başlamamak olur mu?
İyisini bulunca çıkarsınız.
Mezunu bol bir mesleğim var. 100 kadar başvuru yaptım arayan soran yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?