- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
ovvv evetGıda mühendisliği mezunuyum kpss ye girdim ancak tarım bakanlığı kadrosu sıkıntılı yıllardır çabalıyorum ama yerleşemiyorum malesef..
Aminn inşaAllah olur yine şansımı deneyeceğimovvv evet
tarım bakanlığı benim de üst kurumuım, gıda müh. alımları fazla olmuyor haklısın
çift yıllarda alım oluyor biliyorsun 2016 yılı puanın vardır umarım
birçok kadro boşaldı, avantaj sana döndü aslında
O zaman bir seçenek değildir zaten. Maaşı iyi ise araba alacaksın. :)Arkadaşlar çok iyi söylüyorsunuz ama şunuda unutuyorsunuz
yok canım zaten görüşmeye gider gitmez servisimiz yok dediler görüşmeye gittiğimdede 30 lira taksi parası verdim
Görüşmeye gittim zaten yol problemi yaşadım çok çok uzaktı ailemle görüştüm onlarda hadi akşam çıktın diyelim servis yok o halde ne yapacaksın diyorlarYaşınız kaç bilmiyorum ama kararlarınızı bazen kendiniz vermeniz gerekiyor
Sırf OSB bölgesi diye işi kabul etmemeniz tuhaff
Daha görmeden başlamadan elinizle itmişsiniz
İş bulamıyorum demeyin bu yüzden tercihleriniz yüzünden diyelim
Ama görüşebilirdi belki taksi ücretini ekleyebilirlerdi maaşa.
Birde OSB bölgesi çoğunlukla servis imkanları olan bir yer bilemedim genede
biryerden başlamak gerek sonrasında da iyi bir iş çıkardıktan sonra talepleri ön plana gelebilirdi diye düşünüyorum
Evet olabilir aslında :)O zaman bir seçenek değildir zaten. Maaşı iyi ise araba alacaksın. :)
servisi olmayan yerdede calısılmaz acele etmeOtobüs yoksa çok sıkıntı hergün taksiyle gidilmez ki aldığınız para taksiye gidecek,aslında bu tür yerlerin servisi olması gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?