- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
Okurken gözlerim doldu basin sagolsunsevdigin insani kaybetmek nekadar zor tahmin bile edemem. Belki o seni görüyordur belki yanina geliyordur bilemezsin, ama son sözü görüsürüzdü sanirim? insallah günün birinde tekrar görüsürsünüz. cok üzüldüm senin icin bol bol dua et onun icin.
Sağolasın canım ... bazen görür gibi konuşuyorum onunla eşyalarıyla boğazıma takılıyor hıçkırıklar .. evet .. çok tuhaf bi bilseydim o konuşmanın son konuşma olduğunu .... bırakırmıydım hiç.. son nefesine kadar yanında dururdum ..
herkesin derdi kendine ağır .. o nedenle inşallah seninde derdin tez zamanda çözülür ölümden başka herşeye çare var ..
inşallah canım sağolasın ...
Bazen bende öyle diyorum kendime ahirette evlenmek var düşün diyorum düğününüz oraya kaldı kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama özlüyorumda çok fazla .. O olsaydı diyorsun hep . O olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu . Abisiyle yemek yiyorduk geçen gün O da burda olsaydı dedi gözleri doldu .. ikimizde kötü olduk ..
doğrudur canım dediklerin bende öyle teselli etmeye çalışıyorum nasılsa sende öleceksin bir gün evsa diyorum ama sönmüyor ateşim ...
Gerçekten öyle muhteşem bir insandıki kızlar arkadaşlarım bile ki tek bağlantıları ben olmama rağmen sayende öyle bir insanı tanıdık vefat etmeden evsa diyorlar .
Ablam dahi onun varlığını çok özlüyorum diyor ....
mekanı cennet olsun birtanemin ...
Hepinize çok teşekkür ederim .. yanımda olduğunuz için . iyiki varsınız
Haklisin tabi ki ozlenir
Ben bile sevgilimi eve dondugum an ozluyorum
Bir hafta onu goremedigim icin kotu olamiyorum
Sen ozlemekte cok haklisin
Amin insallah
Benim sevgilim de trafik kazasinda cok yakin bir arkadasini kaybetmis
Bana anlattiginda agliyodum resmen
Sanki o benim arkadasimmis gibi
Boyle duygusal biriyim iste ben malesef
canım allah yardımcın olsun...bol sabırlar versin...dışardan teselli vermek kolay ama ya birde sana sorsak...
allah kimseye ölüm acısı ayrılık acısı vermesin sevdiklerinden....
çok zor sabır diliyorum...isyan etmeyin hiç bir zaman tek tavsiyem bu...çok üzgünüm diyecek bişey bulamıyorum..
neden kaybettiniz sevdiğinizi hastalık gibi bişeymi??
ALLAH razı olsun balım .. Trafik kazası .. gelicem demişti bekledim bekledim gelmedi .. sonra haberi geldi ...
bu süreç içerisinde isyana kaçmaktan çok korktum inşallah isyan etmemişimdir.
Sapasağlamdı rahatsızlığı yoktu spor yapar kendine iyi bakardı ...
rabbim mahşerde kavuştursun inşallah..bu dünya geçici orası baki...
mutluluğunuzu rabbim orda baki kılsın...
ama hayat devam ediyor malesef, zamanla rabbim sanada güzel şeyler çıkaracak buna inan...
unutmak imkansız belki ama alışabilmek için biraz resimlerinden hatıralarından uzak durmalısın... yoksa bu hayat sana zindan olur...allah geçmez gün vermesin...toparlanabilmen için biraz uzaklaş hatıralardan resimlerden...
allah yardımcın olsun canım...sabrın bol olsun...
Allah gani gani sabır versin..Peygamber sabrı nasip etsin size inşallah..
geçer mi bilmem ama bu acı sizi olgunlaştıracak..dualarım sizinle..
nefesim kesiliyor boğazım düğümleniyor sıkıyorum ağlamamak için . Sanki daha dün olmuş gibi nasıl bukadar taze kalabilir ..
aşk acısını geçirdim ama ölüm acısını yaşamadım. allah ölüm acısı vermesin. sana tavsiyem bu dönence sürekli işler ve sen olduğun yerde kalırsın en iyisi çık dışarıya yürü koş kitap oku diyemem pek faydası olmaz sadece kafa dinlendirici aktivitelere katıl öğretici olmasın çünkü şuan bunlar sana ekstra acı yaşatır müzik dinle tempolu olsun deli gibi dans et. Yanında sürekli arkadaşların olsun onlarla gez ve bu şekilde zaman geçirerek sabret. Unutmaki her yangın zamanla söner
başın sağolsun...
ne denir bu durumda...
allah sabır versin...
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Başın sağolsun. Allah sana sabırlar versin. Çok üzüldüm. İnsanın sevdiğini kaybetmesini bilirim.
Zaman herşeyin ilacı. Sabırlar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?