Okurken gözlerim doldu
Başınız sağolsuun çok üzüldüüm..
Ben böyle bişey yaşamadım ama bazen yüzüne bakarken böyle şeyler düşünüyorum bu aralar.. Çok korkuyorum ya bi gün gelmesse diye.. Aklımda canlanıyor o an gözlerim doluyo.. Aynı bu hissettiklerinizi hissediyorum..
Sizin gibi olamam ama
Ne kadar fena bi acı olduğunu bilemem..
Ama çok kötü olduğunu tahmin ediyorum..
Onu bu kadar çok sevdiğiniz için çok şanslıymış bence..
Böyle aşklar hiç bitmez..
Elbet kavuşursunuz bi gün
Umarım daha iyi olursunuz
offf ne denır kı buna bilmiyorummm..okurkenn zaten gözyaslarını tutamıyor ınsanallah sevdıklerımızden bızı vakıtsız ayırmasın allah bol sabır versınnnn kalbım acıdı
aminnnn . Hiç keşke tanımasaydım canım yandı demedim biliyormusun ... aksine vefat etmeden onu tanıdığım için müthiş şanslı hissediyorum kendimi ilk günler çok daha zordu ölüyorum zannettim o bir defa öldü ben hergün öldüm yaşarken öldüm böyle çok değişik bir acı kalbin ağrıyor acıyor ... iyileştim sanıyordum meğer aynıymışım . fotoğraflarına bakıyorum şimdi .. nasılda güzel ...
aminnnn . Hiç keşke tanımasaydım canım yandı demedim biliyormusun ... aksine vefat etmeden onu tanıdığım için müthiş şanslı hissediyorum kendimi ilk günler çok daha zordu ölüyorum zannettim o bir defa öldü ben hergün öldüm yaşarken öldüm böyle çok değişik bir acı kalbin ağrıyor acıyor ... iyileştim sanıyordum meğer aynıymışım . fotoğraflarına bakıyorum şimdi .. nasılda güzel ...
zatennn onu tanıdıgına pişman olsaydın yarası bu k adar derın kalmazdııı....çok sanslıymıssınn...ve herkese nasip olmaz gercekten bukadarr sevmekk ve degecek bırıne hala ıyıkı tanıdım demek..ne mutlu sıze
Böyle bir şey yaşamadım ama şu an birlikte olduğum, benim için herşeyi yapan, benimle ağlayan, hep benim yanımda olan insan benden önce ölürse bir gün eğer aynı şeyleri bende hissedeceğim.Dibe vuracağım.
O benimle olsada olmasada.
O arkasında onu seven, ona dua eden birini bırakmış ne mutlu ona, yoksa kızların canını yakıp helallik alamayan, ah alan erkek de çok. Allah rahmet eylesin.
hatıralarıyla unutamazsın ki. kendine dönmek için yerinde olsam bana onu hatırlatacak her şeyi atardım. zaten eşyaları olmadan da hatırlarsın.
Allah'ım bu nasıl bir acıdır... Allah sabır versin canım, başıma geldigini düşünemiyorumferahlamak için bir de Esma-ül Hüsna'dan sana sukûnet verecek zikirleri de çekebilirsin. İnsanı rahatlatıyor gerçekten
Hiç mi geçmeyecek bu acı hiç mi bitmeyecek? Yada ben mi çok şey bekliyorum kendimden neredeyse bir sene olacak görüşürüz diye ayrılıp vefat haberini alalı her şeyi denedim . Eşyalarını kaldırdım olmadı gözümün önüne bıraktım olmadı . Fotoğraflarını sildim kıyamadım geri buldum . Şimdi eşyalarıyla yaşıyorum . Yeni birini dahi sevmeyi denedim ! Oda habersiz çekip gitti ayrı bir vaka .. çok benziyorlardı ama sadece fizikselmiş hata etmişim ... Çünkü o beni asla bir mendil gibi atıp gitmezdi . Hiç mi geçmeyecek bu nasıl hala böyle şiddetli canım yanıyor öğrendiğim ilk gün ki halimdeyim kulaklarımın uğuldaması düşüşüm ağlayışım gelecek dönecek diye beklerken bütün hayallerimi çöpe atmam gerektiğini söylemeleri . Yine başa sardım iyileşiyorum demek istiyorum iyileşemiyorum gitmiyor o güzel yüzü gözümün önünden birtanemin .. Çok özledim elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak değil mi ? Bizim düğünümüz mahşere kaldı .. iyileşmek istiyorum iyileşmek ;( Kitaplarını kolyesini parfümünü öpüp koklayıp duruyorum eşyalarıma siniyor kokusu .. biliyorum ki bende burada bakii değilim ama hala çok şiddetle acıyor canım ömrümde böyle mükemmel bir insanı tanımadım bir melek gibiydi sanki bu dünyaya ait değilde çekti ve ait olduğu yere gitti vedası edilemeyen ayrılıklar galiba pek bir koyuyor insana ... nereden bilebilirdim ki o gün seni rabbime uğurladığımı .. nereden bilebilirdim ... toparlanıp toparlanıp aynı noktaya geri dönüyorum .. sanmıyorum ki bir daha onun sevdiği kadar sevileyim yada onu sevdiğim kadar seveyim yahut onun gibisini bulayım ..... nasılda kaybettim seni güzel gözlüm .... içim şişti ağlaya ağlaya akşam akşam yaşadığım en büyük mutlulukta çektiğin en büyük acıda o ne tuhaf değil mi .....
Öncelikle uzun uzun düşünüp yazdığın için beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim göz yormaması adına yazını kopyalamadım burdan cevaplayacağım . Senide incitmek istemem ama eşine aşık oldun mu ? Seviyorum sanıyorum ama kimseye onun gibi tutkuyla kapılamıyorum onu sevdiğim gibi sevemiyorum aslında kimseye öyle sevmiyor beni o bana çok aşıktı çok farklıydı konuşurken böyle hipnoz olmuşçasına dünyadan başka bir atmosferde hissederdim kendimi ... En yakın arkadaşıda vefat etmeden önce onunla konuştuğuunu söyledi bana . Hayat bu belli olmaz olurda evlenemeden vefat edersem uzaktanda olsa onu koruyup kollayın yalnız bırakmayın ilim ehli biriyle evlendirin isterimki çok mutlu olsun ve çok mutlu etsin demiş . Arkadaşıda sinirlenmiş daha evlenmeden ölmesinimi düşünüyorsun kapat şu konuyu diye . Olaydan kısa bir süre sonrada vefat etti zaten .. ben vefatından sonra öğrendim bunu biraz zaman geçince söylediler bana .. Bir gün bende unutucak mıyım çocuklarım eşim olduğu zaman ? İnsan sevgilisinden ayrılınca unutmak hakikaten mümkün oluyor ama bu şekilde ayrılınca galiba bir ukte gibi oturuyor ve asla unutamıyorsun .. Eğer geri dönse galiba hiçbirşeyi düşünmez onunla olurdum .... yada şuan evli olmadığım için böyle rahat söyleyebiliyorum bilmiyorum . o benim herşeyim güzel gözlüm yarim .... Teşekkür ederim tekrar yorumun için .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?