• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sifon Çekmeyen Koca :(

Su basligi gordukce midem bulaniyor.daha ne kadar uzuyacak bu konu.sen burda yardim ariycagina git psikologa.amacin konunun trend topic olmasi herhalde.

Gerçekten çok saçma... Bir üyenin dediği gibi rencide edin sürekli utandırın. Başka türlü nasıl olacak.

haftada 1 veya 2 haftada 1.. haftada 2 gün banyo yapar. biri ilişkiden dolayı diğeri maç dönüşü. veya 2 banyosu da maç dönüşü.. çok çaresizim. adım kadar eminim banyo yüzünden azlığına.. cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları.. çok saçma.
Cuma namazina abdesti kalsa nolcak .. bedeni pis corap degistirse nolcak.
Bildigin pis yani.
Allahin huzuruna eli cisli gidince abdest mi kaliyor acaba

Tasarruf yapıcam diye pislik yapıyo akılsız ya.. hem taharet diye bi şey var ayakta şar şur yapılmaz öyle madem dini o kadar biliyo her şeyine dikkat edicek.. klozete de yapsa sıçrıyodur etrafa ıyyyy pis herif ya.. sifonu şaarrr diye çekmesin gerektiği kadar çekip bıraksın..
Çok biliyo yaşıyo gibi bi de işine geldiği gibi dini kafasına göre kullanmıyolar mı çok sinir oluyorum.. valla söylücen arkadaşım.. o utanmıyosa sen hiç utanmıycan.. hem öyle ayakta prostat olma riski çok yüksek.. bunu da mı bilmiyo
adamın dini hassasiyeti falan yok, karısının zoruyla gidiyomuş cumaya. ki bunca yazdığı şeyden sonra adamın namaza gittiğine hiç ihtimal vermiyorum gidiyosada kılıyomuş gibi yapıyodur.

gercekten cok midem bulandi.. klozetin oturagini kalkik unutmak neyse de, sifonu cekmemek nedir ya! pis olmanin yaninda bir de pinti, cok su gider diyormus.. nasil insanlar var ya, aklim almiyor.

Elini sürmeden çiş nasıl yapıyormuş acaba, kaç derecelik açısı var ki şeyinin:110:

ilk başlarda böyle değildi. çocuk olursa özellikle bu yönden daha da kötüye gidecek her şey. banyo yapmaya üşenmese düzelir aslında libidoda sorun yok. sorun banyo :kızgın: ( perşembe gününe denk geldiği zaman diyor ki yaparız ama yarın cumaya gitmem. bende bu konuda ayda yılda bir fırsat buluyorum diye gitme madem diyorum. sonra da vicdanım huzursuz oluyor. )

Ne demek yapariz ama cumaya gitmem. Adam iki dakika gusul abdesti de mi alamiyor. Igrenc ya. Ben eve gelen herkesin elini yikattiriyorum. Babam evde kumandana dokunmussa bile masaya oturmadan yika ellerini baba diyorum. Turkiye sicaktan yanan bir ulke nasil haftada bir banyo yapar ki yagli yagli saclar iyk. Yok arkadas ben yapamazdim, Allah bana temizini nasip etsin.

Oz bakim eksikligi genelde psikolojik rahatsizliklarin beraberinde goruluyor belki esiniz depresyondadir.
Bu kadar sayfayi okudum kimse mantikli birseyden bahsetmemis, hep iyy igrenc vs. igrenc biliyoruz tekrar tekrar niye yaziyorsunuz kadin caresizce buraya yazmis belki biri faydali bir fikir verir diye.

Elini “vurmadan” yapıyorsa demek ki idrarını yaptığı organı da ıslak mendil veya tuvalet kağıdıyla silmiyor demektir. Yani o kalan ıslaklık olduğu gibi çamaşırına akıyor. Sonra o kuruyor ve koku... öykkkk🤢

Oz bakim eksikligi genelde psikolojik rahatsizliklarin beraberinde goruluyor belki esiniz depresyondadir.
Bu kadar sayfayi okudum kimse mantikli birseyden bahsetmemis, hep iyy igrenc vs. igrenc biliyoruz tekrar tekrar niye yaziyorsunuz kadin caresizce buraya yazmis belki biri faydali bir fikir verir diye.
5 sene geç kalmış bir tavsiye olmuş sizinki de...15 sayfayı okudunuz mu gerçekten konu 2016' nın :KK70:

Bugün bu kaçıncı hortlayan konu ya bundan zevkmi alınıyor ne oluyor anlamıyorum ki :sinirli:

Pislikte depresyon olmuş 🤦🏼‍♀️ ayrıca olaya psikolojik bakacagınıza konunun tarihine bir baksaydiniz gene okudum gene midem bulandi pis adamlari koynunuza almaya devam edin saçma sebepler bahanesiyle 🤢

Iyyyyyy...geçen gün abimin bi arkadaşı uğradı geçerken...WC kullandı...Aman Allahım koskoca adam yani küçücük çocuk o halde bırakmaz..ya dışardan baksan kimseleri beğenmez nasıl cool nasıl entel dantel bi tip...1 kutu çamaşır suyuyla anca temizlendi klozet...Eve adımını attırmayacaklarım listeme 2. sıradan giriş yaptı kendisi...

Back
X