Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma namazina abdesti kalsa nolcak .. bedeni pis corap degistirse nolcak.haftada 1 veya 2 haftada 1.. haftada 2 gün banyo yapar. biri ilişkiden dolayı diğeri maç dönüşü. veya 2 banyosu da maç dönüşü.. çok çaresizim. adım kadar eminim banyo yüzünden azlığına.. cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları.. çok saçma.
adamın dini hassasiyeti falan yok, karısının zoruyla gidiyomuş cumaya. ki bunca yazdığı şeyden sonra adamın namaza gittiğine hiç ihtimal vermiyorum gidiyosada kılıyomuş gibi yapıyodur.Tasarruf yapıcam diye pislik yapıyo akılsız ya.. hem taharet diye bi şey var ayakta şar şur yapılmaz öyle madem dini o kadar biliyo her şeyine dikkat edicek.. klozete de yapsa sıçrıyodur etrafa ıyyyy pis herif ya.. sifonu şaarrr diye çekmesin gerektiği kadar çekip bıraksın..
Çok biliyo yaşıyo gibi bi de işine geldiği gibi dini kafasına göre kullanmıyolar mı çok sinir oluyorum.. valla söylücen arkadaşım.. o utanmıyosa sen hiç utanmıycan.. hem öyle ayakta prostat olma riski çok yüksek.. bunu da mı bilmiyo
ilk başlarda böyle değildi. çocuk olursa özellikle bu yönden daha da kötüye gidecek her şey. banyo yapmaya üşenmese düzelir aslında libidoda sorun yok. sorun banyo( perşembe gününe denk geldiği zaman diyor ki yaparız ama yarın cumaya gitmem. bende bu konuda ayda yılda bir fırsat buluyorum diye gitme madem diyorum. sonra da vicdanım huzursuz oluyor. )
5 sene geç kalmış bir tavsiye olmuş sizinki de...15 sayfayı okudunuz mu gerçekten konu 2016' nınOz bakim eksikligi genelde psikolojik rahatsizliklarin beraberinde goruluyor belki esiniz depresyondadir.
Bu kadar sayfayi okudum kimse mantikli birseyden bahsetmemis, hep iyy igrenc vs. igrenc biliyoruz tekrar tekrar niye yaziyorsunuz kadin caresizce buraya yazmis belki biri faydali bir fikir verir diye.
Pislikte depresyon olmuşOz bakim eksikligi genelde psikolojik rahatsizliklarin beraberinde goruluyor belki esiniz depresyondadir.
Bu kadar sayfayi okudum kimse mantikli birseyden bahsetmemis, hep iyy igrenc vs. igrenc biliyoruz tekrar tekrar niye yaziyorsunuz kadin caresizce buraya yazmis belki biri faydali bir fikir verir diye.
Bir konuya yorum yapılınca o konu üste çıkıyor, şu an yine öyle olacak mesela. Yeni üye olduğunuz için belki bilmiyorsunuzdur:) okudum meraktan 2016da acilmis konuya yaptigim yorumu nasil gordunuz ben de ona sasirdim:)))