• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şifre meselesi..

Asıl siz niye böyle yapıyorsunuz, liseli ergen miyiz biz şifre alıp veriyoruz? Dünyanın açık ara en saçma olayı, buldumcuk olanlar yapar bunu.

Kesinlikle,ortak hesaplar hele ayyyy, geçen sene mastitle ilgili yazmıştım arkadasa meme anlatıyorum düşün, Ayy tatlım eşim okumuş o söyledi yazdığını demez mi pes yani
offf banada oldu buna benzeri...
arkadasa bişey anlatıyorum hızlı hızlı yazıyorum bi sn ye ....... ya veriyim telefonu demesin mi!!!:KK57::KK57::KK57:
hastamıdır nedirler anlamadım ne diye birbirlerinin hesaplarını kurcalar bu insanlar anlamiyorum:KK67:

Valla bende şifresi var ama girip bakmıyorum bile, benimki de sevgilimde vardır..Oda bakmaz hiç. İlk senemizde bakardık biz 3.yılı doldurunca bakmaz olduk. İnsan güvenince gerek duymuyor.

Ayyy evet yaa bide msn'imiz vardı demiiiiiiii :KK53: Gerçi msn döneminde sevgilim yoktu ama msnden tanıştığım insanlar vardı. Hatta o çocukluk döneminde yazışmalarından, fotoğraflarından etkilenip msn'e girmesini beklediklerim de olmuştu :KK8: Resmen gülüyorum şu an :-) Öyle görmeden, dokunmadan, sesini dahi duymadan nasıl etkilenir ki insan? :KK67:

bu sosyal medya şifresi merakı nedir öğenmeseniz ne oluyor ki benimde 4 senelik ilşkim vardı hiç sormadım bile bana ver diye o benimkini biliyordu ben bilmiyordum şifreyi veriyim dediğinde verme diyordum ne gerek var güveniyorsan bakmaya aşın artık şunları zaten hep ilşkiler sosyal medya yüzünden bitiyor yapmayın allah aşkına ya :KK14::KK14:

Ayyy evet yaa bide msn'imiz vardı demiiiiiiii :KK53: Gerçi msn döneminde sevgilim yoktu ama msnden tanıştığım insanlar vardı. Hatta o çocukluk döneminde yazışmalarından, fotoğraflarından etkilenip msn'e girmesini beklediklerim de olmuştu :KK8: Resmen gülüyorum şu an :-) Öyle görmeden, dokunmadan, sesini dahi duymadan nasıl etkilenir ki insan? :KK67:
Aynen ne günlerdi
Benım sevgılım vardı.. Ona kızdığımda müzik açardım ve ne dinliyor göster diye bi seçenek vardı onu açardım kızdıgımı anlasın dıye :D

Aldatacak adam şifresini sevgilisinin bildiği hesaptan yapmaz bunu, alır başka bir hesap hovardalık yapar, siz asıl hesabı tertemiz bulursunuz ama adam bambaşka işler peşindedir, zaman iletişim zamanı kimi nasıl engelleyeceksiniz, sadece güveneceksin başka yolu yok yani, çokta şeyetmemek lazım

5 yıldan bahsediyorsunuz ama hala ESKİ'leri günyüzünde tutuyorsunuz. Pes doğrusu.

5 yıldır devam eden sorunsuz ve çok güzel devam eden bir ilişkim var. ancak ben erkek arkadaşımın hiç bir sosyal medya şifrelerini bilmiyorum çünkü vermiyor, üç dört defa istedim ancak vermem vermiycem diyip duruyor:KK43: neden diye sorduğumda ise çünkü ilk başlarda sen kendin demiştin vermem diye, ancak ben böyle bir şey dediğimi hiç hatırlamıyorum o_O demiş olsam bile ayrılma noktasına geldiğimiz durumlarda bile istediğimde vermiyor. Bana güvenmiyor musun diyor. ben ona sonsuz güveniyorum. sadece her defasında vermem dediğinde aklım takılıyor istemsizce ve üzülüyorum, bir anlam veremiyorum. Sizce neden böyle yapıyor:KK43::KK43:

Ben de vermem de vermem demiştim, ısrar edince de kapatmıştım :cool:
İçinde olan aldatır valla fake hesap bile açar yapar her şeyi.
Bırak kasma..

Aynen ne günlerdi
Benım sevgılım vardı.. Ona kızdığımda müzik açardım ve ne dinliyor göster diye bi seçenek vardı onu açardım kızdıgımı anlasın dıye :KK70:
İşte ben de o beklediğim şahıslara böyle mesaj gönderirdim kendimce :rolleyes: Atarlı gençlik :KK53:
Şimdi de face, whatsapp falan işte :KK8:
Ama şöyle bir durum var, ben sevgilime kızdığımda bu yollara başvurmuyorum artık, sorun neyse söylüyorum, bazen tartışarak orta yolu buluyoruz bazen de benim abarttığımın farkına varıyoruz (büyümüşüm galibaaaaa):confused: Aslında trip atmak falan çok saçmaymış ama yapımızda var işte. Bazı durumlarda "hayır trip atmayacağım, bi şey yok bunda" desemde yok arkadaş o trip atılacak :KK53:

İş şifre istemeye kadar gelmişse büyük bir güven sorunu yaşıyorsunuz.
Bence istemeyin şifrelerini, mutlu olmazsınız.
Her ayrıntıya takılırsınız.

Hem ne o öyle her adımını kontrol eder gibi peşinde olmak.
Bu ona özgüven kazandırırken, sizi özgüvensiz yapar.

Rahat takılın. Bu konuda baskı yapmayın...

Böyle ısrarcı bir sevgiliye bende şifre vermem. Ne bu ısrarla şifre istemeler. Anlamsız.

İşte ben de o beklediğim şahıslara böyle mesaj gönderirdim kendimce :rolleyes: Atarlı gençlik :KK53:
Şimdi de face, whatsapp falan işte :KK8:
Ama şöyle bir durum var, ben sevgilime kızdığımda bu yollara başvurmuyorum artık, sorun neyse söylüyorum, bazen tartışarak orta yolu buluyoruz bazen de benim abarttığımın farkına varıyoruz (büyümüşüm galibaaaaa):confused: Aslında trip atmak falan çok saçmaymış ama yapımızda var işte. Bazı durumlarda "hayır trip atmayacağım, bi şey yok bunda" desemde yok arkadaş o trip atılacak :KK53:
Bende evli olduğum için artık böyle şeylere başvurmuyorum :D

bu şifre olayına karşıyım ben niye var o şifre herkesin kendi alanı orası tabi şahsi fikrim,
orda normal bişeyde görsen abes algılama ihtimalin var insan kıskanır neticede ne diye canınızı sıkıyorsunuz adam yanlış bişey yapacak olsa havada karada yapar sadece sanal alem değil ki olay..

Yahu tamam. Tamam anladık hiç biriniz şifre istemiyor. Herkes çok saygılı,ilişkilerde kimse birbirinin özeline girmiyor. Tamam,ınandik ya valla inandık. Marjinal sizsiniz yahu tamam. Peki erkeklerin dert yandıgı bu Kezbanlar nerede ? Koca kadınlar kulübünde herkes anlayışlı herkes kusursuz. Sen ben değilsek kim Kezban ? Gerçekçi olun lütfen. 5 yıldır şifre istiyor ve beyfendi vermiyormus. Kim olursa olsun bi noluyo ya derdi. Yapacak insan her şekilde yapar amenna ama yapmiyorsa yada gizleyecek şeyi yoksa niye illede vermiycem diyor. Ayrılma noktasına geliyolarmis üstelik. Konu sahibi bence bu konunun üstüne düs. Ben olsam ciddi anlamda güven sorunu yasardim. Ya yanınızda açsın o şekilde inceleyin yada versin şifreyi. Yemisim özel alanını. Sıradan bi durum değil bu. Yoksa bende olsem sifre filan istemem. Burdaki en marjinal kişilik benim. Yerse :KK45:

Yahu tamam. Tamam anladık hiç biriniz şifre istemiyor. Herkes çok saygılı,ilişkilerde kimse birbirinin özeline girmiyor. Tamam,ınandik ya valla inandık. Marjinal sizsiniz yahu tamam. Peki erkeklerin dert yandıgı bu Kezbanlar nerede ? Koca kadınlar kulübünde herkes anlayışlı herkes kusursuz. Sen ben değilsek kim Kezban ? Gerçekçi olun lütfen. 5 yıldır şifre istiyor ve beyfendi vermiyormus. Kim olursa olsun bi noluyo ya derdi. Yapacak insan her şekilde yapar amenna ama yapmiyorsa yada gizleyecek şeyi yoksa niye illede vermiycem diyor. Ayrılma noktasına geliyolarmis üstelik. Konu sahibi bence bu konunun üstüne düs. Ben olsam ciddi anlamda güven sorunu yasardim. Ya yanınızda açsın o şekilde inceleyin yada versin şifreyi. Yemisim özel alanını. Sıradan bi durum değil bu. Yoksa bende olsem sifre filan istemem. Burdaki en marjinal kişilik benim. Yerse :KK45:

Herkes diyebilmek için epey bir yorum olması lazım, neyi ima ediyorsun, normalde herkes şifre istiyoda burda poz mu kesiyor ben istemem diye, inat ettiyse vermez ille birsey olmasına gerek yok,ister 5 yıl ister 20 yıl olsun, çünkü bu güvenmiyorum iması, o imayı bir cevapla onurlandırmam eşim benden istese,13 yıldır hayatımda, vermem çünkü kızsal bir dünya mesajım var, doğum anıları epilasyon cinsel bazı yorumlar vs,hadi beni geçtim arkadaşlarımın özeli var orda neden vereyim

Ayrıca Kezban tabirini kullanan o erkekler otursun kendi kamilliklerine ağlasın onları duyan da göbeksiz entelektüel yatacak koz arayıp sonunda analarının istediği kızla evlenmiyolar zanneder

Şifre istemek kezbanlık mı değil mi bilmem ama güvensizlik o kesin

Herkes diyebilmek için epey bir yorum olması lazım, neyi ima ediyorsun, normalde herkes şifre istiyoda burda poz mu kesiyor ben istemem diye, inat ettiyse vermez ille birsey olmasına gerek yok,ister 5 yıl ister 20 yıl olsun, çünkü bu güvenmiyorum iması, o imayı bir cevapla onurlandırmam eşim benden istese,13 yıldır hayatımda, vermem çünkü kızsal bir dünya mesajım var, doğum anıları epilasyon cinsel bazı yorumlar vs,hadi beni geçtim arkadaşlarımın özeli var orda neden vereyim
Bi dünya yorum var zaten hanim efendi. Ona istinaden yazdım bende. Kimseye poz kesiyor da demedim. İster versinler ister vermesinler,bana ne ? Art arda bir sürü yorum ''ben asla istemem'' şeklinde gelince ilgimi çekti ve genel Türk kadını algısının çok dışında buldum bu durumu. Ayrıca sizin vermemek için geçerli bir bahaneniz var ve güven probleminizde yok demekki. Ne kadar güzel. Ama konu sahibinin var. Kendinizi kiyaslamayin. Eski kız arkadaslarini arattığına şahit olmuş. Belki bu tahammül edemeyeceği bir şey. Ve belki bu durumu kesinlestirince ilişkisini bitirecek. O yüzden istiyor sifreyi. Olamaz mı ? Bende bilmiyorum erkek arkadasimin şifresini. Çünkü sorduğumda anında verir. Vermiyorum diye ısrar etse ve bi açıklama yapmasaydi kesinlikle almak için her şeyi yapardım. Ondaki inatsa bendekide inat. Anlatabiliyomuyum ?

Ayrıca Kezban tabirini kullanan o erkekler otursun kendi kamilliklerine ağlasın onları duyan da göbeksiz entelektüel yatacak koz arayıp sonunda analarının istediği kızla evlenmiyolar zanneder

Şifre istemek kezbanlık mı değil mi bilmem ama güvensizlik o kesin
Kezban tabirini aklı başında ve kendini bilen hic bir kadının ciddiye alacagini düşünmüyorum. O sebeple birazda ironi yaparak kullandım o tabiri. Türk erkekleri kat kat daha Kezban kesinlikle.

Back
X