Şifresini o kadar değiştirme dememe rağmen değiştirmiş!sinir oldum bitti bu seferr...

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
O gün aradım ayrılalım böyle olmicak,her şeyi unutuyosun dedim.oda lütfen bi şans daha ver dedi.tamam dedim.sonra dedi facebook şifremi değiştircem çok giriyosun dedi bende niye gizlin saklın mı varda değiştircen dedim.oda yoo ama değiştircem dedi bende değiştirme değiştirirsen biter dedim oda sonra biri geliyo kapatıyorum dedi bende şifreni değiştirme sakın dedim bakarız dedi bidaha değiştirme ! dedim.yine bakarız dedi.bugün girmeye çalıştım olmadı değiştirmiş şifresini.demeekki arkadaşlarıyla gizli benim duymamı istemediği şeyler konuşuyoki değiştirdi.okadar dememe,ayrılırız dememe rağmen değiştirmiş!bitti ya artıkk madem gizlisi,saklısı var gitsin yaa uğraşamam onun gizlisiyle.çok üzüyor zaten beni.biliyorum başka birileri var hayatında arkadaşlarıyla bunu konuşuyo.ayrılcam.siz ne dersiniz?? klava:

MESAJINA HıÇ CEVAP VERMEYıM ARARSA MEŞGULE ALıM FALAN MI YOKSA SAKıNCE KONUŞUP HERŞEYı AÇIKLAMASINI MI ıSTEYıM ???

Son düzenleyen: Moderatör:
:uhm:
inat etmişte olabilir..bende yapmıştım çunkua.s
dıkkat cekmek için:1rolleyes:
ama gızlı bısey olsa kokusu cıkar merAK ETME

:uhm:
inat etmişte olabilir..bende yapmıştım çunkua.s
dıkkat cekmek için:1rolleyes:
ama gızlı bısey olsa kokusu cıkar merAK ETME

ben bişi gizlediğini düşünüyorum hatta başka birisini sevdiğini....belli oluyo da zaten.arkadaşlarına söylemiş bi kız var yeni tanışmış daha okulda hemen anlatmış bu kızı arkadaşıda demiş onun sevgilisi var demiş oda hemen üzgün işareti yollamış...

Şifre değiştirmeyi bilemem de bu duyduklarınıza rağmen neden onunla yüzleşip bu ilişkiye yön çizmiyorsunuz?
Doğru mudur yanlış mıdır söylenenler,neden bunlar konuşuluyor?
Nasıl kabullenirsiniz ki?

denedim bunları konuşmayı ayrılmak için bahane buluyosun diyo..yalan söyleyecek gibi geliyor.o beni sevdiğini söyleyecek ama aslında sevmiyor.öyle düşünüyorum.çünkü benden ayrılınca yalnız kalacak.o yüzden ayrılmamak için elinden geleni yapıyor.bu zamana kadar inandım söylediklerine ama bugün anladım..

sallayıncada üzülüyorum.böylede üzülüyorum.bende anladım ya napsam üzülüyorum.alıştım ona.ondandır heralde...

Yaşınız küçük sanırım...
Sevilmediğinizi bile bile devam ettiğinize göre..
Yazık etmeyin bence gençliğinize..

Yaşınız küçük sanırım...
Sevilmediğinizi bile bile devam ettiğinize göre..
Yazık etmeyin bence gençliğinize..

20... sizin dediğinizi yapıcam.yakında bende dicem yazık etmişim o günleri onla uğraşmakla geçirdiğim için.ayrılcam.eminimki yakında geri döner...birini bulur,ondan ayrılır hemen canım cicim seni çok seviyorum.....bende o zaman bu günleri hatırlicam...ondan başkasını bulurum heralde...beni mutlu eden birisi..bu sefer çok dikkatli olucam...zaten yeni kafama dank etti..yeni anladım böyle olmicanı..neyse artık.çok geç değil..

Son düzenleyen: Moderatör:
yapmaaaaaaaaaaaaa lütfen yapmaaaaaaaaaaa... bak illa bişiler karıştırdığı anlamına gelmiyor bu bizim kavgalarımızdan biri buydu ve inan ol adım gibi eminim bişi olmadığına o sadece kontrol ediliyor gibi olmaktan rahatsız olmuş lütfen anla bunu bak böle ufak şelerden ayrılma olmamalı nolursun beni dinle lütfen güzelim lütfen....

bundan eminsen arayıp sormayıp, sessizce çekil kenara-tatlicadiarzu-

senin sevgilindemi başka kızları sevdiğini konuşuyordu arkadaşlarıyla?benimki öylede..daha yeni farettim...?? : (

senin sevgilindemi başka kızları sevdiğini konuşuyordu arkadaşlarıyla?benimki öylede..daha yeni farettim...?? : (

hmmm cnm pardon orasını görmemişim mesajlarda. doğru dediğin benim sevgilim dönüp bakmazdı bile ben yokken de herkes bunu söyleyip dururdu bana ama ben yine de kıskançlık yapar dururdum ah salak kafam..
ben de öyle sandım senin de.. tabi en iyi sen bilirsin olayları.. bence karşılıklı düzgünce sinirlenmeden konuş.. böyle böyle şeyler duyuyorum etraftan o yüzden facebook şifresine bu kadar takıldım yoksa küçük bi olay bu ama eğer böyle bişi varsa salak yerine konmayı haketmiyorum lütfen yüzüme karşı söyle bana saygılı bi şekilde bitirelim de
yok eğer bunlar yalansa o zaman etrafa böyle bişi olmadığını kanıtla.. çünkü ben kötü duruma düşüyorum de insanların gözünde.

hmm...evet öyle yapıcam.sakince konuşucam.hemen sinirlenipte bitti bi daha arama falan demicem.sırayla...önce işin aslını bi öğrenim..eğer yanlış anlamışsam,aslında başka bi kızı sevmiyorsa ben yanlış biliyorsam bilemiyorum ama umarım doğruyu söyler yalan söylersede hissederim.ve ayrılırım..1 saniye bile durmam. ya da kafam karıştı ya önce şimdi yazdığım gibi mi yapsamm...yoksa hiç mesajına cevap falan vermesemmi...offf..

yüzyüze konuşş :) emin ol anlarsın. hem böle bi fikri de varsa senin anladığını anlayınca daha fazla gizleyemeyeceği paniğine kapılır salar kendini hemen sen de anlarsın. yoksa için içini yicek var mıydı yok muydu diye

YÜZ YÜZE KONUŞMA ŞANSIMDA YOKKİ aynı şehirde değiliz...ooof off eğer ayrılırsak bundan sonra başka şehirden biriyle çıkmicam...

o zmn telde konuş.. ama başka şehirdeyse bilemiyorum uzun süreli bişey mi başka şehrde olması ama zaten güvensizlik için bi sebep resmen.. çok uzun süre çıkıp kısa süreliğine uzakta kalırsan eyvallah tabi de.

bence bu konuyu fazla kafaya takmamalısın canım..ben de şifremi eşime vermem mesela..bu benim ondan gizli bir işler çevirdiğim anlamına mı geliyor? herkesin kendine ait bir özeli olmalı bence..bu sende güvensizlik yaratmamalı..herşeyden önce kendine güvenmelisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…