- Konu Sahibi akli_karisik
-
:uhm:
inat etmişte olabilir..bende yapmıştım çunkua.s
dıkkat cekmek için:1rolleyes:
ama gızlı bısey olsa kokusu cıkar merAK ETME
ben bişi gizlediğini düşünüyorum hatta başka birisini sevdiğini....belli oluyo da zaten.arkadaşlarına söylemiş bi kız var yeni tanışmış daha okulda hemen anlatmış bu kızı arkadaşıda demiş onun sevgilisi var demiş oda hemen üzgün işareti yollamış...
Şifre değiştirmeyi bilemem de bu duyduklarınıza rağmen neden onunla yüzleşip bu ilişkiye yön çizmiyorsunuz?
Doğru mudur yanlış mıdır söylenenler,neden bunlar konuşuluyor?
Nasıl kabullenirsiniz ki?
oooo salla o zaman canım yaaa hıccc düşme üstüne nie hala kafa yoruyosun..
denedim bunları konuşmayı ayrılmak için bahane buluyosun diyo..yalan söyleyecek gibi geliyor.o beni sevdiğini söyleyecek ama aslında sevmiyor.öyle düşünüyorum.çünkü benden ayrılınca yalnız kalacak.o yüzden ayrılmamak için elinden geleni yapıyor.bu zamana kadar inandım söylediklerine ama bugün anladım..
sallayıncada üzülüyorum.böylede üzülüyorum.bende anladım ya napsam üzülüyorum.alıştım ona.ondandır heralde...
Yaşınız küçük sanırım...
Sevilmediğinizi bile bile devam ettiğinize göre..
Yazık etmeyin bence gençliğinize..
O gün aradım ayrılalım böyle olmicak,her şeyi unutuyosun dedim.oda lütfen bi şans daha ver dedi.tamam dedim.sonra dedi facebook şifremi değiştircem çok giriyosun dedi bende niye gizlin saklın mı varda değiştircen dedim.oda yoo ama değiştircem dedi bende değiştirme değiştirirsen biter dedim oda sonra biri geliyo kapatıyorum dedi bende şifreni değiştirme sakın dedim bakarız dedi bidaha değiştirme ! dedim.yine bakarız dedi.bugün girmeye çalıştım olmadı değiştirmiş şifresini.demeekki arkadaşlarıyla gizli benim duymamı istemediği şeyler konuşuyoki değiştirdi.okadar dememe,ayrılırız dememe rağmen değiştirmiş!bitti ya artıkk madem gizlisi,saklısı var gitsin yaa uğraşamam onun gizlisiyle.çok üzüyor zaten beni.biliyorum başka birileri var hayatında arkadaşlarıyla bunu konuşuyo.ayrılcam.siz ne dersiniz??senağlamaklava: benneyaptımki
yapmaaaaaaaaaaaaa lütfen yapmaaaaaaaaaaa... bak illa bişiler karıştırdığı anlamına gelmiyor bu bizim kavgalarımızdan biri buydu ve inan ol adım gibi eminim bişi olmadığına o sadece kontrol ediliyor gibi olmaktan rahatsız olmuş lütfen anla bunu bak böle ufak şelerden ayrılma olmamalı nolursun beni dinle lütfen güzelim lütfen....
senin sevgilindemi başka kızları sevdiğini konuşuyordu arkadaşlarıyla?benimki öylede..daha yeni farettim...?? : (
hmmm cnm pardon orasını görmemişim mesajlarda. doğru dediğin benim sevgilim dönüp bakmazdı bile ben yokken de herkes bunu söyleyip dururdu bana ama ben yine de kıskançlık yapar dururdum ah salak kafam..
ben de öyle sandım senin de.. tabi en iyi sen bilirsin olayları.. bence karşılıklı düzgünce sinirlenmeden konuş.. böyle böyle şeyler duyuyorum etraftan o yüzden facebook şifresine bu kadar takıldım yoksa küçük bi olay bu ama eğer böyle bişi varsa salak yerine konmayı haketmiyorum lütfen yüzüme karşı söyle bana saygılı bi şekilde bitirelim de
yok eğer bunlar yalansa o zaman etrafa böyle bişi olmadığını kanıtla.. çünkü ben kötü duruma düşüyorum de insanların gözünde.
yüzyüze konuşş :) emin ol anlarsın. hem böle bi fikri de varsa senin anladığını anlayınca daha fazla gizleyemeyeceği paniğine kapılır salar kendini hemen sen de anlarsın. yoksa için içini yicek var mıydı yok muydu diye
bir şey soracağım..sen peki ona şifreni verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?