Şifresini o kadar değiştirme dememe rağmen değiştirmiş!sinir oldum bitti bu seferr...

katılıyorum canım.. belkide birden büyük bi yalnızlığa düşmemek için affediyoruz.. alışılmışı bozmak zor geliyo

en doğrusunu yapmışsın sevdiğin insanı paylaşmak fikri bile insanı yıpratıyor allah yolunu açık etsin
inşallah seni daha çok seven birini bulur mutlu olursun canım

en doğrusunu yapmışsın sevdiğin insanı paylaşmak fikri bile insanı yıpratıyor allah yolunu açık etsin
inşallah seni daha çok seven birini bulur mutlu olursun canım

evett gerçekten seven birini buldum yani o beni buldu arkadaşlarım çok iyi birsi diyor ve sürekli herkese anlatıyomuş beni sevdiğini falan ama çok erken oldu.biraz yalnız kalmak daha iyi olur benim için boshayallersmile

çok güzel bir ilişkiniz de olsa birbirinizi çok seviyor da olsanız ben insanların kendilerine ait özel alanları olması gerektiğine inanıyorum.bu sizi aldattığı ya da sizden bir şey gizlediği anlamına gelmez ki.kendinizi üzmek için bu kadar çaba harcamayın bu msn face şifreleri sürekli sorun oluyor ilişkiler de ama saçma yani kusura bakmayın.madem güvenmiyorsanız ayrılın gitsin güveniyorsanız da rahat bırakın biraz nefes alsın.yoksa o sizi bırakır zaten.bunu genel olarak yazıyorum.bunu kendine sorun yapanlara.

çiftler birbirlerine şifrelerini vermek zorunda değiller, karı kocaların bile kendilerine özel alanları olmalı, ayrılmışsın hayırlı olsun ama karşılacağın çogu erkek şifre verme olayına sıcak bakmayacaktır, hadi diyelim verdiler bu onları ikinci hesap almaya itecektir, bence şifre peşinde koşmayı bırakıp, kendine ve karşındakine güvenmelisin
eğer açık bariz bi vukuatı olmamışsa, eğer olduysa endişelenmekte haklısın.

güven yok!!!
güven ilişkilerin temelidir.temel bozuk ise,bu da bir bahanedir ve er geç kötü olan bu temel çok farklı konularda bile olsa sarsılmaya mahkumdur...

Kızlar beni ararmısın yazdı az önce çok şaşırdım beklemezdim onun aklına gelmem çok garip bende "canın sıkılınca beni ara diyosun eğlencenmiyim ben senin bitti artık yüzsüz yüzsüz beni ara diyosun bide bye" yazdım aslında hiç cevap yazmicaktım ama içimde kaldı bende böyle yazdım geri cevap gelmedi kontörü yok diyedir aman zaten gelmesinde ondan mesaj bekleyen yokk :)))

kızlar size erkekler konusunda edindiğim tecrübemi söyleyim kesinlikle karsındaki erkeğe kndisini umursadıgını belli etmycksn,çok sıkmıycksın,asırı kıskançlık yapmıycksın,o seni aramdıgı sürece sürekli aramıycksın,fazla degr vermiycksin,gercektn şifresine falan bkcksın gizli bakıcksın baska bi adla yada ama ona hiç belli etmycksin hatasınıda grdğünde bagrına tas basıp bi güzel tekmeliycksin.kolay elde ednmycksn zor tipi oynuycksın.her zmn bakımlı ve şık olcaksın yeri gldiğinde sevgini ve kıskandıgını gstericksn ama asırıya gtmyck.erkekler sürekli ağlıyan ve zırlayan kızları sevmez cilveli olcksın ona karsı baskalrın yanında ciddi.takip ederler çnki hoppa tip olmycksın ki sana saygı göstersin.herseyinide anlatmycksın.aklıma gelenler bunlar o zmn kim kmn peşinden koşuyr görrsnz

cnm gercktn öyle yazmakla hata yapmızsn,bir kere kabullenmişin eglencenmiyim dyerek.aranızda çok şiddetli bir sorun olmussa eger onun seni araması gerekyr bnce.eger seni aramazsa yada msj yazmassa bilki gercektn umursamıyr.sonuna kadar sabret ve bekle.için içini yiyor belki ama gercektn seven bir insan arar ve hatasını telafi etmeye çlşr.kaçan kovalanır cnm bunu unutma.yada şöyle bir durum olablr senin sinirli ve agresif oldugunu dşnerek sakinleşmeni bekler dogru kararlar alman için yada bi şeyleri sana acıklamak için çnki sinirli ve duygusal insan dinlemz ve olay karmaşık bir hal alır.bir dahaki ara dediğinde sakin bi şekilde konuşmaya çlş ve ona göre karar ver

Son düzenleme:

ben kararımı verdim ayrıldım tamamen bitirdim.arkadaş olmak istedi bi deneyelim dedim olmadı söyledim böyle olmayacak diye ayrıldığımızdan beri bir üzgünlük var üstünde nickleri falan hep aşk meşkle ilgili unutamıyorum,seviyorum falan gibi.ben bu seviyorum,unutamıyorum sözlerini niçin,kim için söylüyor bilmiyorum belki benim için belkide bir başkası için.ayrıldığımızdan sonra yazmasının sebebi benim karışamayacağımı düşündüğü içindir diye düşünüyorum.2 sebepten birisi ama hangisi bilmiyorum hiçte takmıyorum ama bir yandan acıyorum bir yandanda iyi oldu diyorum.hangisi doğru hiç bilmiyorum aramamakla haklı aslında çünkü konuşmak istemediğimi bile bile niye arasınki?zaten çok gururlu birisidir.msj atmama konusunda haklı.ama çok sevseydi atardı diyorum ama zaten yeterince msj attı olmadı hatta artık imkansız sevmiyorsun falan dedi.çünkü onu sevdiğimden emin değildim ve bunu çok belli ediyordum.nereye gittiğimi bende bilmiyorum...

cnm sen iyice ona odaklanmışsın..git başka şeylerle uğraş..hobin yoksa hobi edin..
hayatının merkezi yapma lütfen değmez çünkü.onu araştırmayı bırak kendine değer ver kendini sew
kendinle barışık ol..sen olmasan onun ne anlamı olur önce bunu bi düşün.

ya hiç anlayamadım bu halleri.. şifresi sizde olsa ne olcak olmasa ne olcak. yapmak iseyen erkek yada bayan için yeni bir msn açmak yada sahte bir hesap oluşturmak kaç dk alır ki?? hele de kıskanç bir sevgilisi varsa.. ve devamlı bunun üzerine düşünmek gerçekten çok yorucu :S güvenmek şart.. dedektif gibi araştırmak olamaynıda var gibi gösteriyor insana.. herkes kendi şifresiyle mutlu olsun :) şahsen bende istemezdim şfremi vermekk

doğru olabilir ama yani sonuçta vermişte değiştiriyor ilk başta vermeseydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…