- Konu Sahibi akli_karisik
-
yerimseniben insan ayrılınca anlıyor onun büyük bir hata olduğunu ayrılmadan önce kör oluyorsunuz,ayrılınca açılıyor gözleriniz,sevdiğinizden değil,alıştığınızdan ne kadar büyük hatalar yapsada affediyorsunuz...
eveet en doğrusunu yaptımmmmmm çooook çook mutluyuuum :))) iyiki ayrışmışııım 1 hafta önce ayrıldımmmm şimdi süperimm süpeeeeeersize tavsiyeemm asssla sizi sevmeyen veya sevgisine inanmadığınız kişiyle asssla devam etmeyiiinn onsuz olmaz demeyinn bal gibide oluyo eskisinden çooooook daha iyi oluyo çok mutluyyum yaa kelimelere sığmıyooo çok sevdiğiniz ama sizi semeyen birini sallayınn emin olun sizi seveni bulacaksınız HER ZAMAN SİZİ SEVENLE OLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNN :) :) :) :)
en doğrusunu yapmışsın sevdiğin insanı paylaşmak fikri bile insanı yıpratıyor allah yolunu açık etsin
inşallah seni daha çok seven birini bulur mutlu olursun canım
Kızlar beni ararmısın yazdı az önce çok şaşırdım beklemezdim onun aklına gelmem çok garip bende "canın sıkılınca beni ara diyosun eğlencenmiyim ben senin bitti artık yüzsüz yüzsüz beni ara diyosun bide bye" yazdım aslında hiç cevap yazmicaktım ama içimde kaldı bende böyle yazdım geri cevap gelmedi kontörü yok diyedir aman zaten gelmesinde ondan mesaj bekleyen yokk :)))
cnm gercktn öyle yazmakla hata yapmızsn,bir kere kabullenmişin eglencenmiyim dyerek.aranızda çok şiddetli bir sorun olmussa eger onun seni araması gerekyr bnce.eger seni aramazsa yada msj yazmassa bilki gercektn umursamıyr.sonuna kadar sabret ve bekle.için içini yiyor belki ama gercektn seven bir insan arar ve hatasını telafi etmeye çlşr.kaçan kovalanır cnm bunu unutma.yada şöyle bir durum olablr senin sinirli ve agresif oldugunu dşnerek sakinleşmeni bekler dogru kararlar alman için yada bi şeyleri sana acıklamak için çnki sinirli ve duygusal insan dinlemz ve olay karmaşık bir hal alır.bir dahaki ara dediğinde sakin bi şekilde konuşmaya çlş ve ona göre karar ver
ya hiç anlayamadım bu halleri.. şifresi sizde olsa ne olcak olmasa ne olcak. yapmak iseyen erkek yada bayan için yeni bir msn açmak yada sahte bir hesap oluşturmak kaç dk alır ki?? hele de kıskanç bir sevgilisi varsa.. ve devamlı bunun üzerine düşünmek gerçekten çok yorucu :S güvenmek şart.. dedektif gibi araştırmak olamaynıda var gibi gösteriyor insana.. herkes kendi şifresiyle mutlu olsun :) şahsen bende istemezdim şfremi vermekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?