Şifresini o kadar değiştirme dememe rağmen değiştirmiş!sinir oldum bitti bu seferr...

bence mesajlara cevap vermeyip, telefonlarını açmamanız sadece bitiş sürecini uzatır.
ilişkinizin boyutu nedir neye değer bilmiyorum ama başka biri varsa eğer sms ile bitirebileceğiniz bir ilişkidir.
uzunundan bir sms atın, her şey için teşekkür edin. başkası olduğunu bildiğinizi, bilmeseniz bile bu şüphe ile ilişki yürütemeyeceğinizi yazın. çok denedim ama olmadı deyin.
20 yaşındasınız, elbette neler neler çıkacak karşınıza.daha fazla zaman kaybetmeyin derim ben.

çok doğru yazmışsın cnmm...az önce yazdı msnde face şifremi değiştirdim diyip güldü.bişey yazmayınca küstünmü yazdı bende niye değiştirdin şifreni yazdım.oda girip arkadaşlarımla konuştuklarıma bakıyosun sonra küsüyosun ayrılalım diyosun.ondan değiştirdim.yazdı.bende banane senin şifrenden beni ilgilendirmiyo artık yazdım.sonrada ben kapatıyorum bye yazdım.oda bye yazdı..bu kadar..

nasıl mutlu olursan öyle yap......onla mutlu olabilirsin şimdilik ama gelecekte yani 1 kaç ay sonra üzülürsün.bence başkasını sevdiğini düşünüyorsan ve bu durum seni üzüyorsa ayrılmalısın.bide cevap olarak"şifreni değiştirmek yerine,arkadaşlarınla başka kızlardan konuşmamayı deneseydin" deseydin.ama neyse bidahakine öyle dersin.sen cevabını ver,ondan sonra ne yazarsa yazsın cevap verme...

valla çok saçma çok dengesiz hareketler. kişilerin birbirine saygısı olması biraz. bu tür şeyler yapması çok yanlış. canım boşver sen. kendimi senin yerine koyuyorum, bu ilişki de ayrılık en iyisi diye düşünüyorum. :enbuyukkk:

evet bugün onu hiç sevediğimi düşünüyorum yani ondan soğudum.ayrılmak benim için kolay olacak bu yüzden.gitsin kendi gibi birisini bulsun.ben ona göre değilim,o bana göre değil.ne gerek var boşa zaman harcamaya ondan ayrılsammı ayrılmasammı diye düşünmeye bu konuyu açarken ondan bu kadar soğumuş değildim.ayrılınca biraz olsa üzülürdüm ama şimdi ayrılsam hiiiç umrumda olmaz.ondan iyisini kesin kesin bulurum zaten.

en iyisini yapıyosun canım ya. gerçekten dert etmeye bile değmez. biraz zaman...
eminim değerini bilecek biri çıkacaktır karşına alkisalkisalkis

benimki şifresini vermıyor bile ama guvenıyorum
o bana guvenmıo sanırım :S

başka kızı düşünüo demişsiniz bitirin bence

arkadaslariyla her konustugunu size anlatmak zorunda degilki tabi bu arkadaslar bayansa bisey diyemem

erkekler bu kadar masum değil inanın buna:umursamaz:

canım basta senin ona güvenin yok zaten bu kadar direttigine göre değiştirme şifreni diye
e guvenmedigin adamla neden birliktesin sana tek sözüm ilişkiniz zaten bitmiş

AYRIL

canım basta senin ona güvenin yok zaten bu kadar direttigine göre değiştirme şifreni diye
e guvenmedigin adamla neden birliktesin sana tek sözüm ilişkiniz zaten bitmiş

AYRIL

eveet en doğrusunu yaptımmmmmm çooook çook mutluyuuum :))) iyiki ayrışmışııım 1 hafta önce ayrıldımmmm şimdi süperimm süpeeeeeer size tavsiyeemm asssla sizi sevmeyen veya sevgisine inanmadığınız kişiyle asssla devam etmeyiiinn onsuz olmaz demeyinn bal gibide oluyo eskisinden çooooook daha iyi oluyo çok mutluyyum yaa kelimelere sığmıyooo çok sevdiğiniz ama sizi semeyen birini sallayınn emin olun sizi seveni bulacaksınız HER ZAMAN SıZı SEVENLE OLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNN :) :) :) :)

bu kadar mutlu olman sevindirdi beni doğru yolu görmüşsün gec olmadan

msn şifresini biliyorsan msnden facebook şifresini değiştir sonrada msn şifresini değiştir ikisinede giremesin.. bak insan nasıl çıldırtılır:)) şahsen ben öyle yaptım tabi öle kızla konusma filan yoktu ama kavga ettiğimizde değiştirmişti şifresini bende bu şekilde ikisinide değiştirdim 3-4 gün facebook şifresini vermedim halada msn şifresini vermiyorum:))

wuu.. son yorumu görmemişim.. iyi yapmışsın canım arkandayım:)

yerimseniben insan ayrılınca anlıyor onun büyük bir hata olduğunu ayrılmadan önce kör oluyorsunuz,ayrılınca açılıyor gözleriniz,sevdiğinizden değil,alıştığınızdan ne kadar büyük hatalar yapsada affediyorsunuz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…