sifresini vermiyor.

şunu unutma yapmak isteyen insan her türlü yapar ben bugüne kadar şifresini istemedim o da istemedi neden veriyim ki?
arkadaşlarımla özel konuşmalarım var arkadaşlarımın bana verdikleri sırlar yada onun bilmemesi gereken durumlar var.evli bile olsanız herkesin kendine ait özel bi dünyası vardır beraber vakit geçirdiğimiz arkadaşlarımız var birbirlerinin şifresini herşeyini biliyorlar kıza özel hiçbişi yazamıyorum yazsam da çocuğunda haberi oluyor bence saçma
ne kadar kısıtlarsan üstüne gidersen o kadar dışarı itersin unutma

benim sevgilimde vermiyo zamanında faceden çok çektim :D simdi umrumda bile değil vermezse vermesin diyorum kendime güvenim yerinde diyorumki eğer arkamdan iş çevirecekse kendi utansın kaybettiğinee. arkadaşa da katılıyorum özel şeyler konusmak istersin mesela arkadaşınla kız kıza olabilir sevgilinde okuyo bunu faln cok kötü ya benim sifremi hic istemedi mesela bence sende fazla üstüne düşme bigün illaki şifresini verir gir şu feysime şunu şunu yap diyebilir hiç ummadığın anda ;)

Kızlar birlikteyiz diye tapusunu almaya çalışmak yersiz değil mi ya. Bilmek hakkın düşüncesi bana çok saçma geliyor. Güvenmiyorsanız niye sevgilisiniz ki hala. Bana da gelip sevgilim diretse güvenmiyo musun güvenmiyosan niye yanımdasın derim. Ee bi'şey mi yapıyorum hayır. Sohbete girmeyi bırak en yakın erkek arkadaşımla bile doğru düzgün konuşmuyorum... Şimdi o aldatıyor, bak vermiyo kesin bi'haltlar karıştırıyo, sevse verirdi gibi bi'düşünceye sahip olsa çok mu sağlıklı olur. Kız arkadaşım yeri geliyo ya regli oldum karnım çok ağrıyo yazıyo sevgilim bunu niye görsün? Ya da yeri geliyo kız arkadaşımla ağzımız bozuk konuşuyoruz ki erkekler daha beter arkadaş ortamında bunu sevgilisinin görmesini istememesi normal. Bence biraz yapıcı olun yok vermiyosa sevmiyo, bi'haltlar karıştırıyo demek sağlıklı bi'düşünce gelmedi bana. Kusura bakmayın herkesin kendi düşüncesi ama bu kadar boğarsanız güvenmediğiniz adamı yalnız kalırsınız. Bırak aldatıyosa aldatsın, şifresi sendeyken ordan iş çevirecek kadar afedersiniz salak bir sevgiliniz olduğunuzu düşünüyorsanız koşarak uzaklaşın zaten. Madem fikir sorulmuş bu da benim görüşüm...

Back
X