- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.959
- 248
ilk mesajda daha anlasilir yazsaniz? ilk mesajiniza gore siz, esiniz ve uc cocuk gibi algilaniyor. biz de ona gore fikir veriyoruz. annem babam bu evi yeterli goruyor deseniz herkes farkli bir yorum yapardi. Allahim ya Rabbim.. simdi gordum millet sora sora ogrenmis sizden detaylari.Ailemle yaşıyorum. Annem babam ben ve kardeşlerim. Onlar tamma demeden nasıl taşınalım ki

İyi forumlar
 İyi forumlar (((((
((((( 

Ay o evde 8 kediyle bile yaşanmaz kadın 8 tane insan çıkarmış
 Ay o evde 8 kediyle bile yaşanmaz kadın 8 tane insan çıkarmış  Allah komşunuza sabır versin. Bizim iki kat üstümüzde tek çocuklu bir aile var, o çocuk sabahtan akşama kadar anlamadığımız bir şekilde sürekli koşuyor. Bir yerden sonra saat sesinin tik tak yapması gibi ufak ama hiç bitmeyen bir gürültü olduğu için insanı delirtme noktasına geliyor. Tepemde 8 çocuklu bir aile oturduğunu düşününce ensemden belime doğru ılık ılık bir şeyler aktı
 Allah komşunuza sabır versin. Bizim iki kat üstümüzde tek çocuklu bir aile var, o çocuk sabahtan akşama kadar anlamadığımız bir şekilde sürekli koşuyor. Bir yerden sonra saat sesinin tik tak yapması gibi ufak ama hiç bitmeyen bir gürültü olduğu için insanı delirtme noktasına geliyor. Tepemde 8 çocuklu bir aile oturduğunu düşününce ensemden belime doğru ılık ılık bir şeyler aktı  Allah sabır versin tekrardan
 Allah sabır versin tekrardan