- 19 Mart 2016
- 508
- 883
- 103
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Burda hemn kan testi yapmiyolar cnm 2 gun var adetime
Hamilesin kuzum bendede ole oldu aksamina kan testi yaptrdm ozelde hamileyim cikti hayirli olsun mutlu oldumKizlar sabah ilk idrarla test yaptim ve silik cikti
aynen oyle deniyecem ins. :)İçmeyin bence. Zaten hamile kalmadan önce içtiğiniz sigara onu etkilemiştir birde bile bile içerek ona zarar kendinize vicdan azabı bırakmayın. Sigara canınız çekince çekirdek çitleyin sakız çiğneyin patlıcanda nikotin varmış isteği azaltıyormuş patlıcan yiyin. Zaten geçici bir süre doğumdan sonra yine devam edersiniz
aynen oyle kiyamam basi sagolsun ya suan 2 gundur agzima surmedim annem felen cevremdekiler ictikte canim cekiyor ama icmiyecem dediginiz gibi Allah butun bebekleri korusunBen 15 sene her gun en az iki paket içtim, Gece gözümü açsam, Sabah ilk uyandığımda, yatağa girerken hep içtim... Bazen günde 4 paket içtiğimi bilirim hiç uyumayıp... Ama nişanlandığımda sadece bir kere bırakıcam çünkü evleniyorum çocuğum olacak ona bunu yapamam dedim ve bıraktım 9 senedir ağzıma sürmedim... Annemi sigaradan genç yaşında kaybettim ve annemin hamilelikte sigaradan vazgeçememesi yüzünden küçük kardeşim hem kalp hem astım hastası... Bırakmazsan kardeşim gibi bir çocuğun olması da Allahım esirgesin bir ihtimal... Ama çocuğunu düşünüyorsan benim gibi bir manyak tiryaki bırakabilmişse senin bırakabilmen de 100de 100 bir kesinlik emin ol... Asla yapamam deme, Bir anne çocuğu için adam bile yer...
haklisin 3 ay dayandimda ne bilim bulantilardan dolayi kendimi tuttum 4 ayima girer girmez 1 paketi 2 saat icinde bitirdim cok pisman oldumBence de tereddütsüz bırakmalısın zaten ilk3 ay içmemişsin tekrar başlamanın anlamı yok bebeğini düşün ve ona bunu yapma sık dişini dayan..
aynen oyle yaa hic tiksinme olmadi cok denedim sigara ictikten sonra oksurdum bilerek girtlagi zorlarsam kusarim diye hani belki bi umut birakirim ama yokçevremde böyle sigara hamileyken içenler var ama şunu anlamıyorum ben taa 3 km ötemde içlen sigara kokusundan okadar etkilenip midem blanıyoki tahammül edemiyorumki hamile kalmadan önce bende nadir eşimle falan oturup bir tane içerdim normalde okadar tiksinmezdim .. keşke sende tiksinseydin sigaradan direk bırakırdın canımm ..
tebrikler haha hem dert etme bebegimi senden ondan daha fazla istiyorum vicdan azabi var ama isteyrek oldu planlanarak oldu gununu beni dusunupte heba etmeyin optumÜyeye elalemin derdi senimi gerdi diyorsun ama gelip buraya sigara ictigini tekrar basladigini soyluyorsun arkadasimizda sana gercek olmaa diyor çünkü böyle bir vicdansz olunmaz bende 12 haftalik hamileyim 19 yasindayim bebegime birsey olmasndan korkuyrm ne sigara ne sigara li ortamda duruyorum bebgin istemsiz olmaliki 16 yasindasin devam ediyorsn hamile olmana ragmn biz korkumuzdan yolculuk yapmiyoruz istedgi halde bebegi olamayanlar var bebeginin kiymetini bil ve yorumlara saygi duy
cok guzel cidden bende yeni sayfa acmaliyim icim gercekten SIKILIYOR Allahim yaBen de 12 senedir içiyorummm. Ve bugünden itibaren bırakma kararı aldım. Henüz bebeğim yok olması için çabalıyoruz. Bebeğimd daha dünyaya gelmeden temiz bir hayat sunmak için bugunden itibaren bıraktım. Psikolojik olarak böyle karar almam bile beni rahatlattı. Tertemiz bir sayfa açtım kendime.
ins bebegin vardir Allah butun isteyenlere versin ve bebeklerimizi korusunIns canim bn sok tayim hala tam belirtlerim vardi hissediyodum ama bunda 4 ay oncede silik cikmisti ama once negatifti gece baktigimda silikti ve cok umutlandik sonuc hüsran olunca insan korkuyo ama sefer belirgin olan kirmisi cizgiyle ayni anda belirdi
hizli yasa genc ölki cesedin guzel olsunSen her şeyi çok hızlı yaşayıp tüketiyosun ben canım..
aynen yenicem yemegi az once yedim yemekten hemen sonra super giderdi ama bebisim varŞuan 28 saattir içmiyorum canım çok istiyor ama savaşı ben yenicemmm :)
Senden fazla derdimiz var ama boyle kustahca cevap almak kotu birsey fikrimizi söylüyoruz saygi duyman lazmmmmtebrikler haha hem dert etme bebegimi senden ondan daha fazla istiyorum vicdan azabi var ama isteyrek oldu planlanarak oldu gununu beni dusunupte heba etmeyin optum
senin bebişde aynn böyle sigarayı bırakmakda zor doğrusu bebişinin sağlığı için iyi düşün bence :)kiyamam fotograf cok kotu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?