sigara bebek

Ins canim bn sok tayim hala tam belirtlerim vardi hissediyodum ama bunda 4 ay oncede silik cikmisti ama once negatifti gece baktigimda silikti ve cok umutlandik sonuc hüsran olunca insan korkuyo ama sefer belirgin olan kirmisi cizgiyle ayni anda belirdi

aynen oyle deniyecem ins. :)

aynen oyle kiyamam basi sagolsun ya suan 2 gundur agzima surmedim annem felen cevremdekiler ictikte canim cekiyor ama icmiyecem dediginiz gibi Allah butun bebekleri korusun

Bence de tereddütsüz bırakmalısın zaten ilk3 ay içmemişsin tekrar başlamanın anlamı yok bebeğini düşün ve ona bunu yapma sık dişini dayan..
haklisin 3 ay dayandimda ne bilim bulantilardan dolayi kendimi tuttum 4 ayima girer girmez 1 paketi 2 saat icinde bitirdim cok pisman oldum

aynen oyle yaa hic tiksinme olmadi cok denedim sigara ictikten sonra oksurdum bilerek girtlagi zorlarsam kusarim diye hani belki bi umut birakirim ama yok

tebrikler haha hem dert etme bebegimi senden ondan daha fazla istiyorum vicdan azabi var ama isteyrek oldu planlanarak oldu gununu beni dusunupte heba etmeyin optum

cok guzel cidden bende yeni sayfa acmaliyim icim gercekten SIKILIYOR Allahim ya

ins bebegin vardir Allah butun isteyenlere versin ve bebeklerimizi korusun

tebrikler haha hem dert etme bebegimi senden ondan daha fazla istiyorum vicdan azabi var ama isteyrek oldu planlanarak oldu gununu beni dusunupte heba etmeyin optum
Senden fazla derdimiz var ama boyle kustahca cevap almak kotu birsey fikrimizi söylüyoruz saygi duyman lazmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…