- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
- Konu Sahibi Arzustokrasi
Nasıl başlasam bilemiyorum ama en basit anlatımla şöyle diyim; eşim evlenmeden önce nikahı bastığı gün birakacağına söz vermesine rağmen sigarayı bir türlü bırakamadı.. bir yıl geçti aramızdaki tek problem bu sürekli tartışıyoruz bu yüzden. Aslında sorun sigarayı birakamamasindan çok bana bıraktım diyerek yalan söylemesi.. Ben nefret ediyorum hayatimda hic kullanmadim hep gereksiz buldum kullanan nasıl hisseder bilemiyorum onu anlayamam bu yuzden ama sanırım fazla baskı yapıyorum ve onu yalana itiyorum. Önceleri her yakalanışında çıngar çıkartıyodum sonunda yalan söylemesin saklamasın diye biraz gevsettim ama cılkını çıkarttı oda önce dışarı çıktığımızda yanımda içmeye bu aralarda balkonda içmeye basladı.. (Atıvercem sonunda adamı aşağı o olucak çok sinirleniyorum..) Nasıl bırakmaya ikna edebilirim var mi bi tavsiyesi olan.. Çıngar çıkarttım olmadı güzellikle söyledim olmadı.. İçmesine katlanamiyorum inanin kokusunu falan dert etmiyorum tek isteğim sağlıklı bi yasamı olması ve sağlıklı çocuklarımızın olmasi...