- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
- Konu Sahibi Arzustokrasi
Yorumlariniz için çok çok çok teşekkürler.. Abartılı tepkilerimin sebebi birazda esimden kaynaklı aslında.. Benim ondan hic bi zaman fazla bi beklentim olmadı ki biz evlnmeden ben onun için tüm hayatımı degistirdim giyimimden arkadaş cevreme davranislarima kadar herseyimi kurcuklamisti benimse ondan sadece bir tek isteğim oldu oda buydu.. Benim onun için hayatımda yaptigim güzel değişiklikleri oda benim için yapsın istiyorum cokmu. Biraz kısasa kısasçı gibi görünebilir bu durum ki oyleyimde hep bi taraf biseylerden feragat etmeyecek ben huzurum kaçmasın diye vazgeçtiğim şeyleri saysam roman olur sayfalara sığmaz oda bu tek istegimi yerine getirmeli diye düşünüyorum... Sonuçta benimki sağlıkla ilgili.. He sakın o bana karisiyor diye bnde bahane ariyomusum gibi bi izlenim yaratmiyim sizde çünkü daha ilk tanıştığımız gün söyledim bn sigara içen benim ve evlatlarının rızkını o zehire veren biriyle evlenmem diye.. Bastan kabullenmicekti o zaman... Ve büyük yeminler ettim o sigara benim evime giremez diye.. He sinir krizlerimin sebebi yalan ve sözünden donmesi sigara değil hassasim bu konuda verilen söz tutulmalı tutulamiyorsa dürüst olunmali...