- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
siz ne ara görümce oldunuz ohhh ıkı gun boş bıraktık hemen kankitoş görümcoş olmuşsunuz valla cok ayıp tirrrrrrrrrrrrrrrrbiyisizlirrrKimin görümcesi yaa... Hamarat ki ne hamarat
Afiyet bal şeker olsun
demesene öyle şeyler fenayım zaten
Allahim bu kiz.ne guzel.utaniy
adresimi yazıyorum yolla bana karnım aç sevabına doyur şu açı
Sen yeni mi öğrendinsiz ne ara görümce oldunuz ohhh ıkı gun boş bıraktık hemen kankitoş görümcoş olmuşsunuz valla cok ayıp tirrrrrrrrrrrrrrrrbiyisizlirrr
adresimi yazıyorum yolla bana karnım aç sevabına doyur şu açı
Ya kizlar Bením yasadigim yerde yufka da yok
Yufka yapmak istesem zor mu ?
Gorunce canim cok istedi
Kurabiye icin falan hamur yapiyorum ama yufka hic yapip acmadimEger hamur yogurup acmayi becerebiliyorsunuz zor degildir .
Katilmiycam ara verim diyorum yok anacim olmuyor alismisim bir kere hic aklımda yarismaya katilmak yokken sabah eşime kahvaltya sigara böreği yapıyordum . Yarismayada katiliverim dedim
malzemeler.
dilediginiz kadar yufka
peynir
kizartmalik yag
isterseniz maydonoz
Ilk olarak yufkalarim tumdu onlari boreklik şekilde kesip sarmaya basladim
Eki Görüntüle 1667119
daha sonra yufkalarin ucunu islatip yapismasini sagladim .
Alti kisik sekilde isittigim yagin icine boreklerimi attim ve istedigim kizarikliga geldiginde cikartip yağını suzdurmek için peceteye koyup beklettikten sonra servis tabagimiza aliyoruziste sunumum
Eki Görüntüle 1667169
Eki Görüntüle 1667170
KADAYIFCISI
Yılların verdiği tecrübe ve hizmet anlayışımızla her zaman yanınızdayız.
Kurabiye icin falan hamur yapiyorum ama yufka hic yapip acmadim
Bir kez manti hamuru yaptim o da biraZ kalin olmustu
bilmeeeeeeeeeeeeemNie kiz hayirdir
İnsanda bir alışkanlık oluyor yarışmalar :) katılmayınca bir boşluk hissediyorsunEllerinize sağlık yarışmada başarılar.. :))
Denemekte fayda var .
Un su tuzla yogur . Biraz beklet 10 dk a kadar sonra olabildigince ince ac . Ama biz genede daha tecrübeli birine soralim
Nevreste
Kurabiye icin falan hamur yapiyorum ama yufka hic yapip acmadim
Bir kez manti hamuru yaptim o da biraZ kalin olmustu
2 kişilik mantı için 1 yumurta,1 çaybardağı su,tuz ve aldığı kadar un koyuyorum 2 kase kadarDenemekte fayda var .
Un su tuzla yogur . Biraz beklet 10 dk a kadar sonra olabildigince ince ac . Ama biz genede daha tecrübeli birine soralim
Nevreste
Normal yufka yapmak icinde ayni mi?2 kişilik mantı için 1 yumurta,1 çaybardağı su,tuz ve aldığı kadar un koyuyorum 2 kase kadar
Yufkayı ne için kullanacaksınız börek mi,ekmek miNormal yufka yapmak icinde ayni mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?