Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası sigara icen bebek bakicisi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Kış da olsa balkonda içerim asla içerde içmem dedi , ama içime hiç sinmedi. Mecbur hissettim kendimi kadına tamam derken , :KK43: kadının iki kizi, annesi, erkek kardeşi, hepsi bir taraftan ikna etmeye çalıştı beni, onların eviydi bir de , hayır diyemedim o an :KK43:
Sigara içmek için çocuğu içeride bırakıp balkona çıkacak, balkon kapısını kapatmayı unutur ne bileyim o balkondayken dikkati bir an dağılır çocuğa bir şey olur. Bence vazgeçin bu işten. İçinize de sinmemiş zaten. Hiç kimse ya da hiçbir şey çocuğunuzdan ve onun sağlığından önemli değil.

Sigara içmek için çocuğu içeride bırakıp balkona çıkacak, balkon kapısını kapatmayı unutur ne bileyim o balkondayken dikkati bir an dağılır çocuğa bir şey olur. Bence vazgeçin bu işten. İçinize de sinmemiş zaten. Hiç kimse ya da hiçbir şey çocuğunuzdan ve onun sağlığından önemli değil.
Bugün bir kresle görüştum tel de, eşim de gitti bakti. Bilemiyorm oraya mi gondersem. Kreş tecrubem de yok. Umarim dogru ve hayırlı bir karar veririm.

Back