- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy sakın bir daha içmeyin yazık degil mi caniniza..o kadının dudakları mosmor olmuştu![]()
Aynen..kadından.hiçbir sağlık testi bile istemedim , çok yanlış yaptım tecrubesizligimden..bu saatten sonra istesem garip olur mu peki..cuma günü görüştük kadınlaNe zor insanın canını emanet etmesi,keşke herşeyi mükemmel yapsa da sadece sorun bebiş uyurken içtiği tek dal sigara olsa..Sigaradan önce benim aklıma herşey gelir,Allah yardımcınız olsun.
Ne zor insanın canını emanet etmesi,keşke herşeyi mükemmel yapsa da sadece sorun bebiş uyurken içtiği tek dal sigara olsa..Sigaradan önce benim aklıma herşey gelir,Allah yardımcınız olsun.
Yarın arayıp vaz mi geçsem..baska alternatifim de yok ki..
Belki de zahmet edip atmayacak bile , çocuk ağlayıp duracak, o balkonda sigara içerken onu duymayacak bile, duysa bile umursamayacak sigarasini bitirip öyle bakacak falanBen bile kaçıyorum sigara içenlerden siz bebişinizi emanet ediceksiniz öylemiuyurken balkonda içti diyelim bebğiniz ağladı napıcak sigarayı atıp hop kucağına alıcak ayy olacak iş değil
Aynen bunu soyledim arayip, lafı agzima tikadi, kizim baksın öyleyse filan dedi, kiziyla görüşmeye evine gittik kadının, kizi ben bakamam dedi, kadin da teyid etti o bakamaz dedi, halbuki onlar çağırdı kizim bakar dedi, evine cagirdi görüşmeye, gittik eşimle, o bakamaz deyip kendisinin bakması konusunda ısrar etti ve okeyleyip geldik , annesi bir yandan , iki kizi bir yandan, erkek kardeşi bir yandan ısrar ettiler eşime ve bana..tamam dedik biz de ve pişman oldukBence siz vazgeçin bu işten.Eşimle konuştum ,olmayacağına karar verdim,kriterlerimize uymadı iyi günler deyip geçin.İçinize sinen başka birini bulun
Daha önce bakıcı bakmadı kızıma, kendim baktım , bu nedenle cok tecrubesizim , bakici ile görüşmede ne konuşmam gerektiğini bile bilemedim..ikna oldum geldim resmen![]()
Biliyorum. Bu meslegi yapıp bu durumda olmak istemezdim, bakıcı bulamadım, çaresizlikten okey dedimHer ne olursa olsun cocuk sigara kokusuyla buyuyecek. Bunun ne anlama geldigini biliyor musunuz?
Hepimizin kucukken anilari vardir ve kucuk bir olayda dahi o anilar ortaya cikar ve o olayi tekrar tekrar yasamak isteriz. Simdi cocugunuz buyudugunde sigara kokusuyla buyudugu icin ne zaman sigara kokusu duysa cocuklugu aklina gelecek ve muhtemelen kokusu hosuna gittigi icin sigaraya baslayacak. Ozellikle bebekken kokular cok onemlidir.
Eşim gizli kamera koyalım diyo, hani su tablo, saat vs şeklinde olanlardan.. baktık kötü davranıyor, göndeririz diyor, sizin dediğiniz gibisi daha zaman alır eve dosetmesi falan sanirim. Ve maliyeti cok mu fazla olur acaba.Evime gelince kimse karışamaz " bu uslubu sevmedim.
Ya buradan konuşunca da çekiniyorum , sanki birinin işine engel oluyorum gibi geliyor ama çok ozenmek gerekiyor.
Anne bile zor bakıyor çocuğuna, bakıcılar hayli on kat özenle seçilmeli.
İçinize sinmiyorsa" hayır " deyin. Çok kurcalamayın. Daha iyisini bulursunuz.
Kamera taktırın ama bence gizli olmasın. Söyleyin o bakacak her kimse. Kamerasız olan odaya da çocuğunuzu götürmemesini isteyin. ( Eğer her yerde olmayacaksa )
Bir tanede giriş kapısını gören bir yere kamera koyun. Bunu söylemek zorunda değilsiniz. Oda değil çünkü..
Bu forumda tekrar tekrar yazdım.. Akraba bile bakacaksa kamera koyulmalı eve ( haberli )
Akrabaya , hırsıza karşı tedbiren önceden konulmuştu denir.
Lütfen kimseye emanet etmeyin çocuklarınızı tedbirsiz.
Bu konuda çok şey gördüm..
Eşim gizli kamera koyalım diyo, hani su tablo, saat vs şeklinde olanlardan.. baktık kötü davranıyor, göndeririz diyor, sizin dediğiniz gibisi daha zaman alır eve dosetmesi falan sanirim. Ve maliyeti cok mu fazla olur acaba.
Söylersem hem, temkinli olur , kötü davranacağı varsa da davranmaz. Ama acaba bastan vaz mı geçsem bu kadından. Sigara deyince bir tuhaf oluyorum ben zaten.öyle ki takintiliyim.İşe ihtiyacı var gibi kadının. İşe ihtiyacı olan bir insan da dikkat edecektir, verdiği sözü tutacaktır.
Evinize gizli kamera kurun ve kurduğunuzu da söyleyin. İnsanlık hali bunalır üstünü çıkarır ya da ne bileyim üstüne bir şey dökülür soyuna soyuna gider banyoya.
Hem içiniz rahat eder hem de kadın izlendiğini bilir.
Aynen.kızım onu örnek alacak bir deSigara kullanıyorum ama sigara kullanan birine baktırmak istemem insanın saçı bile kokuyor çünkü
şirket yok. Çok ufak bir yerde yaşıyorum.Yok uygunları var.
Ben sadece gizli olmasını doğru bulmuyorum. Tabi bu bir görüş sadece.
Bazen öyle şeyler yaşanıyor ki buna mecbur kılınıyor aileler.
Geçen bu konuyu konuştuğum arkadaşım , evde kamera olduğunu bilen şahsiyet parkta olmadığını biliyor demişti.
Yani farklı davranabilir demişti. Kafam bu konuda karışmıştı her ne kadar etik bulmasamda gizli olanı.
Sizinkini de yeterince karıştırdıysam görevimi tamamladım :)
İnşaallah gönlünüzce birini bulursunuz.. Umutsuzlanmayın.. Şirket var mı yaşadığınız yerde ?