Sigara içen müdür :(

aynı dertten muzdaribim. üstelik ben kamuda çalışıyorum. benim bulunduğum odanın içinde müdüre oda yapmışlar. o sigara kokusu beni benden alıyor.. hiçbir şey de söyleyemiyorum. tek ümidim benim birim değiştirmem ya da müdürün başka bir odaya geçmesi..
İçmeyene de daha bir pis kokuyor gerçekten. Ama bizim müdür emzik niyetine içiyor cidden bir de ağır ki sorma gitsin

İçmeyene de daha bir pis kokuyor gerçekten. Ama bizim müdür emzik niyetine içiyor cidden bir de ağır ki sorma gitsin

Aynen aynen.. bir de misafirleri geliyor hep birlikte içiyorlar.. dışarıdan arkadaşım falan gelince bu ne koku nasıl oturuyorsun burda diyor.. dibimde pencere var onu açıyorum hemen ama soğuk işte.. nereye kadar bilmem.. ben de kullanmıyorum sigara.. paketine bile elimi vuramam kokusu siniyor diye.. napıcam hiçbir fikrim yok..

Çok kötü bir dert valla. Benim de eski şantiyede odama sonradan gelen mühendis arkadaş günde 2 paket içerdi. Korkunçtu nefes alamıyordum. Söylüyordum, kızıyordum güya azaltıyordu ama yok ,leş gibi de kokuyordum. Eşim bir gün odamıza geldi. Kızdı , eşimi öldürmeye mi çalışıyorsun dedi de öyle Bıraktı içeride içmeyi. Ama sizin dezavantajınız onun müdür olması. Arkadaş ,eşim şantiye şefi olduğu için sesini çıkarmadı. Ama siz de şöyle yapabilirsiniz; öksürün, zorla öksürün duysun sesinizi. Saygısızlık resmen. Onun keyfi yüzünden siz astım bile olabilirsiniz.

Aynen aynen.. bir de misafirleri geliyor hep birlikte içiyorlar.. dışarıdan arkadaşım falan gelince bu ne koku nasıl oturuyorsun burda diyor.. dibimde pencere var onu açıyorum hemen ama soğuk işte.. nereye kadar bilmem.. ben de kullanmıyorum sigara.. paketine bile elimi vuramam kokusu siniyor diye.. napıcam hiçbir fikrim yok..
hiç sorma daha bide ikram eder iç iç diye . Valla çıldırmalık yukarda arkadaşın dediği küllüğü araştıracagım belki ilk maaş hediyesi olarak alırım :)

isim vermeden şikayet et kapalı mekanda içmek yasak
Kesin benim olduğum anlaşılır çünkü bizim olduğumuz bölüme şirket içinden bile çok nadir insan giriyor hani öyle şikayet edilip gelince direk anlarlar. E durduk yere koca şirkette bu bölüme gelip aa sigara içiliyor ceza keselim durumu olmaz :)

hiç sorma daha bide ikram eder iç iç diye . Valla çıldırmalık yukarda arkadaşın dediği küllüğü araştıracagım belki ilk maaş hediyesi olarak alırım :)

haha bizim müdüre hediye aldığımı düşünemiyorum bile :D
elin adamına tövbe tövbe dedim kendime.. bir de müdürüm selam sabahtan bi haber.. hiç selam vermez. evrak imzalatmaya gitsek yüzümüze bakmaz.. kendini bişey sandığından değil yapısı öyle adamın..

kaşla göz arasında gömdüm adamı :D

Çok kötü bir dert valla. Benim de eski şantiyede odama sonradan gelen mühendis arkadaş günde 2 paket içerdi. Korkunçtu nefes alamıyordum. Söylüyordum, kızıyordum güya azaltıyordu ama yok ,leş gibi de kokuyordum. Eşim bir gün odamıza geldi. Kızdı , eşimi öldürmeye mi çalışıyorsun dedi de öyle Bıraktı içeride içmeyi. Ama sizin dezavantajınız onun müdür olması. Arkadaş ,eşim şantiye şefi olduğu için sesini çıkarmadı. Ama siz de şöyle yapabilirsiniz; öksürün, zorla öksürün duysun sesinizi. Saygısızlık resmen. Onun keyfi yüzünden siz astım bile olabilirsiniz.
Ne güzel siz çözüm yolu bulmuşsunuz ama işte ben daha yeni girdim müdüre de içme diyemiyorum işimi seviyorum göze de batamam. Kendi çapımda kokuyu hafifletme yöntemleri bulmam lazım :(

haha bizim müdüre hediye aldığımı düşünemiyorum bile :KK70:
elin adamına tövbe tövbe dedim kendime.. bir de müdürüm selam sabahtan bi haber.. hiç selam vermez. evrak imzalatmaya gitsek yüzümüze bakmaz.. kendini bişey sandığından değil yapısı öyle adamın..

kaşla göz arasında gömdüm adamı :KK70:
ayy ilahi baya güldüm sabah sabah :) Neyse ki bizim muhabbetli adamdır alsam da sevinir kızı gibi görüyor iş ögreneyim diye hep sorar eder . Hatta rahatsız oldugun durum var mı diye soruyor ama işle ilgili sorduğu için sigara içmeniz diyemiyorum :) mesela bu hafta iki gün gelmeyecek sigara kokusu yok diye seviniyorum resmen :D

ayy ilahi baya güldüm sabah sabah :) Neyse ki bizim muhabbetli adamdır alsam da sevinir kızı gibi görüyor iş ögreneyim diye hep sorar eder . Hatta rahatsız oldugun durum var mı diye soruyor ama işle ilgili sorduğu için sigara içmeniz diyemiyorum :) mesela bu hafta iki gün gelmeyecek sigara kokusu yok diye seviniyorum resmen :KK70:

heheh :D ben de geçen hafta izinliydim ciğerlerim bayram etti :D
al o zaman madem baba kız ilişkiniz var.. hem anlatırsında çok fazla solumamış olursunuz sağlığınıza da iyi gelir diye..

Eşimin şefi de aşırı sigara içiyor ve aynı odadalar. Eşim sigara içmemesine rağmen yürüyen izmarit gibi kokuyordu. Şefi de çok anlayışlı babacan biri, izin almak vs. hiç sıkıntı olmuyor. E böyle birine de sigarası için laf söylenmiyor. Neyse adam bi gün dr. gitmiş, bir kaç hastalık çıktımş ve acilen sigarayı bırakmalısın demiş :KK71: Bi kaç haftadır içmiyor bakalım ama hayırlısı. Yine başlamasa bari.

Eşimin şefi de aşırı sigara içiyor ve aynı odadalar. Eşim sigara içmemesine rağmen yürüyen izmarit gibi kokuyordu. Şefi de çok anlayışlı babacan biri, izin almak vs. hiç sıkıntı olmuyor. E böyle birine de sigarası için laf söylenmiyor. Neyse adam bi gün dr. gitmiş, bir kaç hastalık çıktımş ve acilen sigarayı bırakmalısın demiş :KK71: Bi kaç haftadır içmiyor bakalım ama hayırlısı. Yine başlamasa bari.
Maşallahı var bizimkinin tabi Rabbim sağlığından etmesin iyi adam derler ya tek kötü huyu sigara :) ama bende sigara kokmaktan bıktım poff

sizi çok iyi anlıyorum. benim de sigaradan aynı şekilde başım ağrıyor ve kokusuna dayanamıyorum. yapacak bir şey yok gibi :S

Ben zaten ilk geldiğimde çok şaşırdım ama sadece bu müdürle başka üst düzey yönetici şirket içinde gayet ellerinde sigara dolaşıyorlar . Kimsede yasak diyemiyor. Geldiğimden beri 3 tane oda spreyi bitirdim ve anlasın diye her sigara içmesinde kültablasını boşaltıyorum bu şekilde kokuyor diye ama elinde her dk emzik gibi yemin ederim bıktım usandım. Hiç saygı denen bir şey yok sadece kendi keyfi için hepimiz boğuluyoruz.. Hayır bide o dumana oda spreyi de kötü bi koku oluşturuyor ofis ortamı ne kötüymüş.. 1 ay oldu astım demedim şimdi anlışılır yalan söylediğim . Şirkete girerken sağlık taraması yapılıyor zaten öyle bir şey de diyemem :)
Kokulu mum yak masanda belki işe yarar, birde bir tabağa pamuk koy iyice sirke koy üstüne biraz kokuyu azaltır canım

Sabahtan akşama kadar kokmayı geçtim baş ağrısını ne yapacaksın?

Sigara içen insanların çoğu düşüncesiz bence. Benim annem de fosur fosur içer hem de ağır kokusu olan bir sigara içiyor. Bayram zamanı dükkanına yardım etmeye gitmiştim ama berbat bir baş ağrısıyla tamamladım günü sayesinde. Dükkandaki eleman da içiyordu. Annem söndürse eleman yakıyordu. Hatta eleman peş peşe içiyordu, annem o kadar peş peşe içmez. Birini söndürüp diğerini yakıyordu eleman, ağzı hiç boş durmuyordu. Akşama doğru kötü oldum artık baş ağrısından, annem sordu neyin var diye. Dedim sigaralarınız yüzünden başım ağrıyor. Hiç takmadılar bile, içmeye devam. Normalde sigara kokusu başımı ağrıtmaz, takıntılı da değilim ama bütün gün hiç durmadan içilen sigaralara maruz kalınca çok rahatsız olmuştum. O nasıl bir kurumsal firma onu da anlamadım.

Allah sabır versin sigara dumanına karşı ben de çok hassasım gözlerim kızarmaya yaşlanmaya hatta kapakları şişmeye filan başlıyor bende de. Kokulu mum aparatlar vs çözüm olmaz. Bence tatlı dille konuşun Zamanınızn büyük bölümünü o ortamda geçiriyorsunuz çalışma ortamının en düzgün şekilde olması lazım ki sizin de performansınız iyi olsun. Son çare kimyasal deneylerde kullanılan gaz maskelerinden alın takın :P

Turkiye'de sigara yasaginin uygulanmamasi cok kotu. Sozde guya yasak var ama uygulamaya gelince kimse uygulamiyor anlasilan. Maalesef ki insanlarin mentalitesi degismedikce istedikleri kadar yasak koysunlar, uygulayan olmaz. Yani yabanci adama yasak dedin mi yasagi anliyor, yasagi delmeye calismiyor. Dogruya dogru. Turkiye de yasamak cok zor ya, nelerle ugrasiyorsunuz. Bazen bana turkiye'ye git diyenler oluyor ama su okuduklarimi hesaba katarsam, hic gelmesem daha iyi. Cunku ben sanirim heryerden istifa eder ya da kovulurum. Boyle bir mentaliteye hic tahammul edemem, is ahlaklarimiz da cok baska. Allah yardimciniz olsun.

Oda kokusu al sprey. Bunaldıkça kokudan daraldıkça fıs fıs bütün odayı dolanarak sık. Bişey söylemesende sen böyle yaptıkça belki görüp anlar dikkatli olur. He bide kokulu el kremleri al. Çilekli kavunlu filan ne seversen. Ellerine sür sigara kokusu bunalttıkca ellerini kokla :)

Back
X