Sabahtan akşama kadar kokmayı geçtim baş ağrısını ne yapacaksın?
Sigara içen insanların çoğu düşüncesiz bence. Benim annem de fosur fosur içer hem de ağır kokusu olan bir sigara içiyor. Bayram zamanı dükkanına yardım etmeye gitmiştim ama berbat bir baş ağrısıyla tamamladım günü sayesinde. Dükkandaki eleman da içiyordu. Annem söndürse eleman yakıyordu. Hatta eleman peş peşe içiyordu, annem o kadar peş peşe içmez. Birini söndürüp diğerini yakıyordu eleman, ağzı hiç boş durmuyordu. Akşama doğru kötü oldum artık baş ağrısından, annem sordu neyin var diye. Dedim sigaralarınız yüzünden başım ağrıyor. Hiç takmadılar bile, içmeye devam. Normalde sigara kokusu başımı ağrıtmaz, takıntılı da değilim ama bütün gün hiç durmadan içilen sigaralara maruz kalınca çok rahatsız olmuştum. O nasıl bir kurumsal firma onu da anlamadım.
İnanın bende bu uygulamaya ses çıkarmayanları anlayamıyorum sırf müdür diye kimse ses edemiyor. sürekli pencereyi açıyorum ufo çalışıyor bir yandanda . Anlaması için o odadan çıktıgı an küllüğü boşaltıp hatta kültablasının içine de oda spreyi sıkıyorum odayla yetinmiyorum bir kaç kere gördü ama sanırım benim titiz olduğumu düşündü teşekkürler dedi bende sigara kokusu her yere yayılıyor dedim sadece gülümsedi. Bana da kabullen demeye getirdi sanırım