Aynı apartmanda yaşamanız onun evinize dalmasını normalleştirmez. Öncesinde arayıp müsait misin demesi lazım. Biz altlı üstlü oturduğumuz eski komşuya ne zaman gitsek arardık.Kendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.
Yoo genelde arar yada whatsapdan yazar mutlaka, bugün müsait değilim diyelim yarın bahanem yok. Benim onu arayıp çağırmama bile müsade etmiyor. Bir iki kez aniden geldi sadece.Aynı apartmanda yaşamanız onun evinize dalmasını normalleştirmez. Öncesinde arayıp müsait misin demesi lazım.
Çok kırılgan birisikullanıldığınızı düşinmüyorum.
kadın tatlısı kahvesi hatta makinesiyle bile gelmiş.
ancak istememe hakkınız var elbette. uygun bir dille söyleseniz daha münasip olur.
Açık açık söyleyin müsait olmadığım zamanlar oluyor diye. Bir de ne kadar yakın olursanız olun çat kapı ve teklif edilmeden içeri girmesi çok saygısızca.Kendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.
Bahaneye gerek yok. O kadar samimiyet varsa aranızda direkt söyleyebilirsiniz bence.Yoo genelde arar yada whatsapdan yazar mutlaka, bugün müsait değilim diyelim yarın bahanem yok. Benim onu arayıp çağırmama bile müsade etmiyor. Bir iki kez aniden geldi sadece.
Merhaba, bence kullailmiyorsunuz. Arkadaslik, samimiyet biyle ilerler zaten. Hersyee cikar gozuyle bakmamaliyiz. Ayni sekilde bizim yaptiklarimiz da karsi tarafa cikar gibi gorunmeye baslayabilir.Kendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.
Aa sey gibi degil mi bu "anne ben Merve'lerde kaliyorum"Kendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.
Sizi kullanmiyor siz de rahat hissediyor gelirken de bos gelmiyor Ama gene de karar sizin hoslanmiyorsaniz buyur etmeyin bir iki kapidan cevirirseniz o da gelmez diye düsünüyorumKendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.
Esprimi yaptiğinı sanıyorsun, gülemedim maalesefAa sey gibi degil mi bu "anne ben Merve'lerde kaliyorum"
Siz su durumda o malum Merve'siniz
Bunu dersem onda merak uyandırıcam ve sürekli duyacağım söz eminim ki iyimisin, ve bunu hep dile getirecek iyisin değil mi bir sıkıntı yokMerhaba, bence kullailmiyorsunuz. Arkadaslik, samimiyet biyle ilerler zaten. Hersyee cikar gozuyle bakmamaliyiz. Ayni sekilde bizim yaptiklarimiz da karsi tarafa cikar gibi gorunmeye baslayabilir.
Ama siz yalniz kalmak istiyorsanız bunu soylemelisiniz. Ayni katta olmaniz, evde bos olmaniz, eslik edecek birine hep acik olmanizi gerektirmez. Bence insanlara “yalnız kalmak istiyirm” demek de cok normal bir durum. Ben soyluyorum. Ozellikle negatif hissettiğim zamanlarda bu hisleri paylasabilecek yakinlikta kimsem yok cevrede, o nedenle sacma sapan konusmalara katlanmak yerine “ ben yalniz kalmak, biraz kendinle kalmak istiyorum “ diyorum.
Sorup durma dersin sen de? Ayy biraz dik dur yahuBunu dersem onda merak uyandırıcam ve sürekli duyacağım söz eminim ki iyimisin, ve bunu hep dile getirecek iyisin değil mi bir sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?