arkadaşlara katılıyorum kullanılmıyorsunuz. Tatlı kahve getiriyorsa sizden sigara otlanmıyorsa arkadaşlık böyle bir şey zaten. Bunu sadece sigaraya indirgemeyin sizinle keyif de alıyor belli ki. İnsan sadece sigara için tatlı yapıp getirmez. Çok bağımlı olsa zaten evdekiler bilir. Keyfine geliyor işte size. Siz aynı keyfi almıyorsanız veya sınır koymak istiyorsanız koyun.Bana sürekli tatlı getirmiyor, sigara içmek için bir bahaneyle geliyor. Benimle keyif alıyor evet ama bazen sigara krizi tuttuğunu mesajla yazıp geldiğinide biliyorum, evde aklına gelmediğini söylüyor. Ben bunun artık kullanmaya başladığını ve bundan sıkıldığımı paylaştım. Zaten evimde pasta börek eksik olmaz bizde, mesele tatlı değil yani, herkes takılmış bir tatlıya.
Haklısınız ben buna dikkat ediyorum zaten yanımda icmezler ben misal balkonda içip gelen biri elini yıkamadan bana bir şey verse ya da yemek falan hazırlasa yiyemiyorum haliyle tanidiklarda bunu biliyorBurada konu sigara kokusu değil ki, ayrıca ben böyle mutluyum ailecek de içiyoruz sizi ilgilendiren geren nedir?konuda bu değil, sigarayı sevmiyorsanız içmeyenlerle görüşmeyin olur biter....
Nasıl koku olmaz bi odada içilse direk perdelere koku siniyor? Hem konunuzdan anladıgım kadarıyla siz komşunuzun sigara içmek için kullandığınızı düşünüyorsunuz değil mi? O zaman bu üyenin yazdığı bahane gayet yerinde bence. Artık karar aldık eşimle sadece balkonda içeceğiz vs de yakmasın sigarasını. Bir iki balkonda içer zaten sonrasında soğuk diye onu da yapmaz bence.Sigara içen biri olarak evim asla sigara kokmaz, temiz vede titiz birisiyim. Sürekli cam kapı açıktır. Ben rahatsız olmuyorum, ailecek de içiyoruzBurada konu sigara kokusu değil, siz yeşilaycılar zaten evinize kimseyi almayın tertemiz oturun.....
Tabiki mizah yetenegi ve algisi herkeste iyi olmak zorunda degil sizi anliyorum. Bu basligi acacak kadar "alingan" birine, iki dk gulsun diye birsey yazmak benim esekligim.Esprimi yaptiğinı sanıyorsun, gülemedim maalesef
grands ben de yiyecek ekmeğiniz yok ne güzel karnını doyuruyor demedim. Ama emek vermiş olması elinde bir şeyle gelmesi farklı bir şey. Yoksa kahve yapmak da basit bir şey. Ama elinde kahveyle gelmesi bir nezaket.
Tek sıkıntısı teklifsiz haber vermeden dan diye gelmesi. Öyle zamanlarda müsait değilim şu an diye kabul etmeyebilirsiniz. Gelmeden bana mesaj atsana diyebilirsiniz. Bu şekilde kişisel sınırlarınızı korumanız lazım.
Yani siz olmasanız bu kadın zaten sigara da içmeyecek apartmandan başka kimse ile görüşmüyor diyorsunuz. Öyle bir derdi olsa yedek listesi olurdu. Sizinle keyif alıyor gibi geldi.
Arkadaşımıza da sigara krizim geldi geleyim mi diyemeyeceksek anlamsız o zaman.
Evde artık siğara içilmediğini söyleyin. Ev çok koktu gece uyurken rahatsızlanıyorım diyin. Bende sigara içiyorum am istemem komşum çat kapı gelsin sigara içsin.Kendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.
gelmeden whatsaptan mesaj atıyormuş zaten.
grands ben de yiyecek ekmeğiniz yok ne güzel karnını doyuruyor demedim. Ama emek vermiş olması elinde bir şeyle gelmesi farklı bir şey. Yoksa kahve yapmak da basit bir şey. Ama elinde kahveyle gelmesi bir nezaket.
Tek sıkıntısı teklifsiz haber vermeden dan diye gelmesi. Öyle zamanlarda müsait değilim şu an diye kabul etmeyebilirsiniz. Gelmeden bana mesaj atsana diyebilirsiniz. Bu şekilde kişisel sınırlarınızı korumanız lazım.
Yani siz olmasanız bu kadın zaten sigara da içmeyecek apartmandan başka kimse ile görüşmüyor diyorsunuz. Öyle bir derdi olsa yedek listesi olurdu. Sizinle keyif alıyor gibi geldi.
Arkadaşımıza da sigara krizim geldi geleyim mi diyemeyeceksek anlamsız o zaman.
Çok takmayın öteki konusunda da kendisine destek verenleri terslemiş bence sigarayı bırakması lazım gerginlik yapıyor kendisinde gelmiş kaç yaşına neyseTabiki mizah yetenegi ve algisi herkeste iyi olmak zorunda degil sizi anliyorum. Bu basligi acacak kadar "alingan" birine, iki dk gulsun diye birsey yazmak benim esekligim.
Kullanıldığınızı düşünmüyorum kadın bu izlenimi vermemek için kahvesi, tatlısı ile gelmiş daha ne yapsın,ayrıca sigara içen biri arkadaş ortamında sohbet muhabbet kahve ile içer zaten..Kendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.
İşte komşuluk böyle bir şey ve ben bunu sevmediğim için 11 yıldır oturduğum yerde sadece merhaba merhabayız komşularımla.Yoo genelde arar yada whatsapdan yazar mutlaka, bugün müsait değilim diyelim yarın bahanem yok. Benim onu arayıp çağırmama bile müsade etmiyor. Bir iki kez aniden geldi sadece.
En güzeli yakında öyle olacağım gibi.İşte komşuluk böyle bir şey ve ben bunu sevmediğim için 11 yıldır oturduğum yerde sadece merhaba merhabayız komşularımla.
Yoo genelde arar yada whatsapdan yazar mutlaka, bugün müsait değilim diyelim yarın bahanem yok. Benim onu arayıp çağırmama bile müsade etmiyor. Bir iki kez aniden geldi sadece.
Kullanıldığınızı düşünmüyorum kadın bu izlenimi vermemek için kahvesi, tatlısı ile gelmiş daha ne yapsın,ayrıca sigara içen biri arkadaş ortamında sohbet muhabbet kahve ile içer zaten..Herkes bir tatlıya takılmış nerden yazdım onu kendime kızıyorum şuan, bana tatlıyla geldiği gün ben temizlik yapıyorum ve yaz günü ter içindeyim o halimi görüp sırf sigara içmek için evime dalan birinin tatlıyla gelmiş yazık beni düşünmüşmü demeliyim??
Ben sinirli değilim, yorumlarda evimin pis kokmasından yılın 2025 olduğu ve halen evde sigaramı içiyorsunuz, elinde tatlıyla gelmiş denilmesinden hoşlanmadım. Ben benim iyi niyetimin kullanılmasından bahsettim, galiba evde canı sıkılan bana yazmışBahane yaratmak zorunda değilsiniz. Siz her gün değil haftada bir gün mü görüşmek istiyorsunuz? Haftada bir gün kabul edeceksiniz. Sınırlarınızı baştan korumayıp sonra burada sinirlenmeniz garip.
Sen sandın ki herkes sana hak verecek birini evinde istemiyorsan istemiyorsundur açık açık söyleyeceksin sigara için kullanılmak ne alaka gider gizli gizli heryerde içer bi tek senin evin mi var kadın seninle vakit geçirmekten hoşlanmak gibi bir hata yapmış sadeceBen sinirli değilim, yorumlarda evimin pis kokmasından yılın 2025 olduğu ve halen evde sigaramı içiyorsunuz, elinde tatlıyla gelmiş denilmesinden hoşlanmadım. Ben benim iyi niyetimin kullanılmasından bahsettim, galiba evde canı sıkılan bana yazmış
Demekki bunalmışım normal olarak değil mi?Kullanılmıyorsunuz,Sigara içmenin nesini kullanacak bence biz takmadık siz fazla takmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?