sigara ictim diye beni evden kovdu

sempatikhatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
1.708
835
178
Ben 14 yillik evliyim cocuklarim var baskada kimim kimsem yok nrdeyse, bu aksam kocam cok sinirli geldi eve catacak yer ariyordu balkondada benim sigara paketimi gormus sinirlendi bunlar ne diye sordu bende zaten ictigimi biliyosun ver paketimi dedim icmeme cok kizar kendisi kullanmaz, bu rutin bir kac defa tekrarlandi gecmistede, neymis efendim cocuklarin rizkini sigaraya veremezmisim bunu diyen adam turkiyenin her yerine sikildim diye gezi duzenleyen , pazar kahvaltimi arkadaslarimla yapicam daha sora vadi yuruyusu yapicam , urfaya sira gecesine gidecem ya ben size hangisini anlatayim adam keyfi ne isterse yapan biri ya dedimki bak benim baska hic bir zevkim yok gittigim yer yok aksama kadar evdeyim rahat birak artik beni, kocamin soyledigi ne oldu biliyomusunuz bir daha sigara gorurse bu evden gidecekmisim , adam her aklina geldiginde kovan bi koca napayim bisey deyin cok icerliyorum bu durumu delirecem artik

Erkek arkadasim bana hep içme dedi ama o içme dedikce devam ettm .. Yanlis yapıyorlar vvazgecirceklerini zannediyorlar erkeklik tasliyorlar

Sigara sağlığa Zararlı. Ne olursa olsun bırakmak gerek. Hele evde çocuk varsa.

Tabi bekara koca boşamak kolay ben kokusuna bile dayanamıyorum. Ayrıca eşinizin size yaptığıda hoş değil.

Canım o zaten seni kaybetmek için çok hazır ve senide bu duruma hazırlıyor.içtiğini bile bile tek eksin bu olduğu için bunun üzerine gidiyor tartışma ortamı yaratmak için.En kısa zamanda ekonomik özgürlüğüne kavuşmanı ve bu adama yol vermeni tavsiye ederim kendisi giderek çekilmez hal alacak bu henüz başlangıç zemin

Eşleri istemediği, rahatsız olduğu halde sigara içen insanları anlayamıyorum.
Bunun yanında sigara içtiğini bile bile bir insanla birlikte olup sonra içmeyeceksin diye diretenleri de anlamıyorum.

Yani sephora eşleri istemediği halde sigara içen insanlar ,nasıl insanlar ?Bu kötü alışkanlık herhangi birinin istememesiyle çözülebilen bir şey mi ?Yoksa kişi kendi istediği zaman bırakılan bir şey mi ?

Sagligin icin icme dese neyse,parayi dusunuyor olmasi kotu. Madem olay cikariyor ya gizli iceceksin,ya birakmaya zorla. Hem sagligina faydasi olur.

eşimin en nefret ettiği şeydir sigara hatta evde gelen misafirler içtiğinde bile bana kızar içirme diye o derece
ben sigara kullansam eşim benden gerçekten tiksinir bundan çok eminim ve boşanmaya bile gider
acaba eşiniz sigarayı bırakmanızı neden istiyor olabilir?

Ben evin icinde icmem hep balkonda icerim ayrica bu sekildemi soylenir bu , bazen degisti diye dusunurun duzeliyor felan diye ama zamzn zaman geri eskiye doner

Yani sephora eşleri istemediği halde sigara içen insanlar ,nasıl insanlar ?Bu kötü alışkanlık herhangi birinin istememesiyle çözülebilen bir şey mi ?Yoksa kişi kendi istediği zaman bırakılan bir şey mi ?
Devamını da okudun mu cicim? İçmeyeceksin diyenleri de anlamıyorum ki ben. Anlayışsızım sanırım.

eşimin en nefret ettiği şeydir sigara hatta evde gelen misafirler içtiğinde bile bana kızar içirme diye o derece
ben sigara kullansam eşim benden gerçekten tiksinir bundan çok eminim ve boşanmaya bile gider
acaba eşiniz sigarayı bırakmanızı neden istiyor olabilir?
Bi kere sagligimi dusundugunden degil ondan eminim. BU adam tek sigara konusunda degil her seyde bana baski yapar gidecek yerimyok isim yok kimsem yok ben onun icin copsuz uzumum biktim artik

Defalarca bosanalim dedi bence gercekten yapacagindan degil ama guya beni korkutacak , ama cok uzuldum oyle soyleyince evden gideceksin nedemek ya dedim

Back
X