Sigara ictim

Annehnm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
47
17
8
27
7 haftalık gebeyim gebelikten sonra hic icmedim ama bugun dayanamadim sigara içtim 4 nefes cektim bebeğe zarar olmuş mudur çok pismanim bisey söyleyin bi daha yapmam insallah Allahım sen bana akıl fikir ver

Dediğim gibi ancak bebek doğunca anlaşılır!!!!

İnsan yanında içilen sigaradan bile etkileniyor 40 çeşit hastalığa yakalanıyor . Rabbim bi can emanet etmiş nolur emanete doğru düzgün sahip çıkın. Yazık günah o cana ya valla yazık günah. Şimdi anne karnında yarın yanında içilecek gerçekten üzüldüm

Bısey olmaz demeyim barı agzına sürme bır daha lutfen hersey olabılır bundan sonra tekrar etme

•Sigara düşük riskini arttırır
•Sigara yarık damak gibi bazı doğumsal anomalilerin görülme riskini arttırır.
•Sigara erken doğum riskini arttır
•Sigara plasenta previa ve abrubtio plasenta riskini arttırır.
•Sigara düşük doğum ağrılığı görülme oranlarını %30 arttırır
•Sigara anne karnında bebek ölüm riskini arttırır.
•Sigara çocukta ileri dönemlerde astım ve benzeri kronik hastalıkların görülme riskini arttırır
•Sigara çocuğun ileriki yaşamında öğrenme yeteneğinde azalmaya neden olur.
•Sigara çocuğun hiperaktif olmasına neden olabilir.
•Sigara çocukta davranış bozukluğu görülme riskini arttırır.
•Sigara çocuğunuzun da ileride sigara bağımlısı olma riskini arttırır.

7 haftalık gebeyim gebelikten sonra hic icmedim ama bugun dayanamadim sigara içtim 4 nefes cektim bebeğe zarar olmuş mudur çok pismanim bisey söyleyin bi daha yapmam insallah Allahım sen bana akıl fikir ver
Sigaranın çok zararlı olduğunun farkındasınız siz de. Bir daha içmeyin bir şey olmamıştır Allah’ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…