Sigara illetinden kurtulmaya çalışan anne adayları

Busra196

71,7(18.05)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
2.228
7.216
108
5 haftalık hamileyim. Sigara kullanıyordum. Öğrendikten sonra 2 3 gün içmedim ama sonra tek tük de olsa içiyordum kiiii bu şuan 5 6 ya kadar cıktı malesef. Bir dur demezsem bu 10u da bulacak yakın zamanda ve gerçekten çok huzursuzum. Karar aldım artık bir iki sigara da olmayacak inşallah. Benim gibi olup bebişlerimizin sağlığı için bırakmak isteyenlerle bir yola çıkmak istiyorum. Var mı bana motive Olacak benim de motive kaynağı olacağım kimsecikler ? :)

Dusun ki bebegin bi arkadasinin kucaginda kapali dar bir alandalar ve arkadasin sigara iciyor. Duman alti olmus her yer. Bu konu net kirmizi cizgimdir. Yillarca ictim 6 yil bebek icin ugrastim hamile kaldim ve bitti elime almadim daha

Ben canım yeni öğrendim dua ediyorum tiksiniyim diye

Dusun ki bebegin bi arkadasinin kucaginda kapali dar bir alandalar ve arkadasin sigara iciyor. Duman alti olmus her yer. Bu konu net kirmizi cizgimdir. Yillarca ictim 6 yil bebek icin ugrastim hamile kaldim ve bitti elime almadim daha
Ne güzel özetlemişsiniz . Çok kararlıyım azaltmayla biter yanılgısına düştüm ama dünyanın en saçma şeyi olduğunu bugün izlediğim videoda öğrenmiş oldum teşekkürler

Ben canım yeni öğrendim dua ediyorum tiksiniyim diye
Sanki tiksinmeye odaklanınca tiksinesimiz varsa da kaçıyor Ağlanacak hale gülmek. Ben ondan vazgeçtim. Bak bir video var youtubeda ben de bugun tanıdım ve izledim harika bir şey . İzle o zaman ve yarın bitirelim bu işi her gün burdan konusup raporlayalım günümüzü kendimizi övelim mutlu olalım daha çok övelimmm

Bende hamile olduğumu öğrendiğim anda içmicem dedim.
Tabii 2-3 gün sürdü sadece, bi tane sigara yaktım sonunu getiremedim. İçim içimi yedi yapamam bunu diye.
Yaklaşık 1 hafta boyunca böyle gitti, sürekli yaktım ama bitiremedim.

Şuan 4 hafta olacak içmeyeli asla aramıyorum canım da çekmiyo. Bildiğiniz tiksiniyorum.

Eminim sende zamanla tiksinceksin, hele bulantıların bi başlasın aklına bile gelmicek eminim.

İnşallah bi an önce kurtulursun bu illetten.

Ne güzel özetlemişsiniz . Çok kararlıyım azaltmayla biter yanılgısına düştüm ama dünyanın en saçma şeyi olduğunu bugün izlediğim videoda öğrenmiş oldum teşekkürler
Bazi seyler net ve sert kararlar ister buda oyle ya hep ya hiç yoksa olmaz

Valla ben tiksinmeyi beklemeyin demeye geldim.

benimki tüp bebek olduğu için transfer zamanını biliyodum, öncesinde bıraktım ve transferimi oldum. Daha da elimi sürmüyorum.
Ama asla tiksinmedim. Ne tiksinmesi, her gece rüyamda içiyorum. İnanılmaz canım istiyor.

Ama bunu bebeğime yapamam, yapmıycam da. Bu etik bir karar açıkçası, irade falan da değil. Zamanla istek azalıyo onu da söyleyeyim ama bitmedi yani. Şu an bi kahvenin yanında olsa, neler vermezdim? Bi düşünüyorum, bebeğimi ve bebeğimin sağlığını vermezdim. Çıkabilecek bir sağlık sorununda “acaba ben içtiğim için mi böyle oldu” diye düşünmemenin huzurunu vermezdim.
Değmez yani içmek, bırakın gitsin.

tamam canım inşallah

Aynen benim de öyle bir iki oldu hep dün karar aldığımdan beri içmedim içmeyecem inşallah şuan müthiş iyi hissediyorum sıfır stres bebeğime bi şey olacak korkusu kaygısı yok vicdan azabı yok . Allahım daim kılsın iniallah uzak tutsun bizi

tamam canım inşallah
İçtin mi bugun nasılsın Ben iyi hissediyorum kendimi beynimdeki nikotin canavarına tokat attıkça keyif alıyorum Bak benim izlediğim videoyu paylaşacam izle mutlaka . ‘’Allen carr sigarayı bırakmanın kolay yolu ‘’ ( 1:05:24 sürelik bi video YouTube da)

Malesef canım içtim ama içime çekmedim ve anca 5 6 kere çektim

Aynen canım çok harika bi şey yapıyorsun ama rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize ilk bebişin mi?

Malesef canım içtim ama içime çekmedim ve anca 5 6 kere çektim
O videoyu izle canım ertelemeden . Bir yudum da içsek 10 yudumda bağımlı kalıyoruz . Bir yudum bile yasak. Cok güzel anlatıyor zaten video bi izle de dön bakalım benim kadar etkilencek misin?

İnşallah canım beni süpersin bu arada . Ben de çok kararlıyım içmeyecem

Ayy canımm sorma hiç içmek istemiyorum çok kötü oluyorum varya. bende yeni öğrendim. 4+1 şuan. Önceden günde 12-13 kadar içerdim. Hamilelik düşünmeye başlayınca baya azlatmıştım. Şuan da bırakma çabası içindeyim. içime çekmiyorum günde toplasan 2 tane içiyo gibiyim ama yarısında atıyorum falan. canım çok isterse elma yiyorum. Ama kararlıyım yakında tamamen bırakıcam. Yazık vallahi üzülüyorum ya. Tiksinmek için dua ediyorum

Tiksinmeyi beklemeyin bende çok bekledim tiksineyim diye dua ettim ama bir gebenin canı sigara aşerir mi resmen aşerdim bende ters tepti resmen.
Bu bir bahane değil hanımlar dur tiksinicem diye diye 9 ay içersiniz bırakın kesin birden.
Çok lanet bişey ama bu şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…