aminnnnn:):) keşke bırakabilsek ama olmuyor işte kendi adıma ben gerçekten en zayır noktam sigara benim bu konuda kendimi frenleyemiyorum maalesef iyileşmende bi sakınca olmadı diosun umarım benimde öyle olur
Merhaba arweni . Ben senden özelden ya da buradan fotoğraf rica etsem ? Çok kararsız kaldım sıkıntıdan patlıycam resmen bunaldım.artık geçti neredeyse tamamen memnunum çok şimdi bi sıkıntım yok :) Ankara'da Selçuk Işık yaptı anmeliyatımı da
tamamen gçmesi ne kadar zaman aldı? bide benim 12.günümde en merak ettiğim yüzdeki şişlik ve şu avatar görüntü en erken ne zaman gitti hatırlıyormusunuz? ifadem değiştide benim resmen :/artık geçti neredeyse tamamen memnunum çok şimdi bi sıkıntım yok :) Ankara'da Selçuk Işık yaptı anmeliyatımı da
Siz kime olmuşturuz Ege Hanım?tamamen gçmesi ne kadar zaman aldı? bide benim 12.günümde en merak ettiğim yüzdeki şişlik ve şu avatar görüntü en erken ne zaman gitti hatırlıyormusunuz? ifadem değiştide benim resmen :/
izmirden dr Can Kopal
avatar gibi görüntü 3. hafta bitiminde azaldı ama tamamen inmesi şişliklerin en az 1 ayı buluyor bencetamamen gçmesi ne kadar zaman aldı? bide benim 12.günümde en merak ettiğim yüzdeki şişlik ve şu avatar görüntü en erken ne zaman gitti hatırlıyormusunuz? ifadem değiştide benim resmen :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?