- 27 Eylül 2016
- 58
- 41
- 3
- Konu Sahibi asabiyim ben
merhaba bayanlar... sırf bu konuyu açmak için başka hesap açtım... evet bir arkadaşım var işyerinde kendisi erkek çok samimi değilimdir ama eski işyerlerimiz aynı olduğu için bazen ordan konu açılır konuşuruz... bu arkadaşın evi işyerine on beş dk mesafede sabah kahvaltısını evde yapıyor ve nişanlı.. (kendi aralarında bir nişan) ailesi bile bilmiyor. yani ev geçindirme derdi de yok babası emekli abileri bankada çalışıyor maaşı benimkinden 100 tl fazla.. ben de ev geçindiriyorum her gün 2 yol parası veriyorum ve saba kahvaltıya vaktim olmadığı için her gün poğaça simit alıyorum.. evet sigara iyi bir alışkanlık değil ama bırakmak da istemiyorum bu da benim özel keyfim bana göre.. gelelim asıl konuya.. adam durmadan sigara otlanıyor yaaaa. dün yine baktım otlanmaya devam ediyor surat asıp hiç selam bile vermedim anladı sanıyordum bugünde gelip sigara versene diyip duruyor.. ben senin sigara yükünü hafifletmek zorunda mıyım ya? eski iş yerinde başladı bu hala devam ediyor eskiden ilk geldiğinde yok arabada unuttum paketi yok şurda kaldı yok kartta para var çekip alamadım sorun değil dedikçe adam iyice keriz yerine koyuyor.. birde diyorki her ay bu ay sana bi paket alcam yok istemiyorum sağol diyorum (içimden de benden alma yeter diyorum) zaten almıyorda istemiyorum zatende.. yani hanımlar size danışmak istediğim mevzu ben bu adamın bu otlakçılığından nasıl kurtulabilirim hiç konusmasam da yüzsüzlüğünü bırakmıyor