sigara otlanan arkadaşımdan gına geldi

aslında aklımda şu fikir oluştu bir tane boş paketin içinde hep bir sigara bulundurup bir tane var onuda ben içcem diycem. bide dün sabah diyorki ya bitane sigara ver yada sigara parası o an şok oldum benim param yok diye tersledim
:oha: demek istedim kusura bakmayın
erkek bide
ters bir şekilde konuşun bu ne yaa!!

Bak ne yap bilion mu :):):):) git bi paket şu 3,5 tl lik sigaradan al anladın sen yazmim buraya :) onu bi cebine koy kendi sigaranı da başka cebine koy. Adam her istediğin de o dediğim sigarı ver. Valla bak bi hafta sonra kurtuldun :):):):)
hahahha evet ya doğru söylüyorsun... bugün alayım paketi zaten tadı da iğrenç oluyor... birde derimki ya para yetiremiyorum sigaraya o yüzden aldım derim :KK70:

:oha: demek istedim kusura bakmayın
erkek bide
ters bir şekilde konuşun bu ne yaa!!
ben bayan halimle kimseden isteyemem çok canım çekse de hatta bazen uzatırlar almam. adam utanmıyor.. zıkkım olsun diyesim geliyo zaten zıkkım da :KK70: agzından burnundan gelsinnnn :KK70:

aslında aklımda şu fikir oluştu bir tane boş paketin içinde hep bir sigara bulundurup bir tane var onuda ben içcem diycem. bide dün sabah diyorki ya bitane sigara ver yada sigara parası o an şok oldum benim param yok diye tersledim
Yuh artik be. Kardes kardesten surekli isteyince bile bikar insan.
Yerinizde oksam bahane bulmadan, istedigi zaman "kusura bakma arkadaşım 1-2 1-2 verdim ama benimde babamim sigara fabrikasi yok sonucta. Bende bakkaldan aliyorum sende bakkaldan al de. Kendi malini ne saklama geregi duyacaksin ki?
Kusura bakma boyle sigara birakiyorsan birakma kardesim. Senin sigara birakman bana zarar. Beni ilgilendirmiyor da zaten. Hem oyle yavas uavas sigara birakilmiyormus birden birakman gerekmis de uzamanlar oyle diyor dersin. dümdük kusura bakma senin sigarani artik ben karsilayamam. Bana yetmiyor dersin. Yuzsuzluk ettiginde birdaha istediğin de veremem dersin. Esim ne cabuk bitiriyorsun paketi sana paket bas gelmiyor diye kiziyor dersin (evli isen)

Yuh artik be. Kardes kardesten surekli isteyince bile bikar insan.
Yerinizde oksam bahane bulmadan, istedigi zaman "kusura bakma arkadaşım 1-2 1-2 verdim ama benimde babamim sigara fabrikasi yok sonucta. Bende bakkaldan aliyorum sende bakkaldan al de. Kendi malini ne saklama geregi duyacaksin ki?
Kusura bakma boyle sigara birakiyorsan birakma kardesim. Senin sigara birakman bana zarar. Beni ilgilendirmiyor da zaten. Hem oyle yavas uavas sigara birakilmiyormus birden birakman gerekmis de uzamanlar oyle diyor dersin. dümdük kusura bakma senin sigarani artik ben karsilayamam. Bana yetmiyor dersin. Yuzsuzluk ettiginde birdaha istediğin de veremem dersin. Esim ne cabuk bitiriyorsun paketi sana paket bas gelmiyor diye kiziyor dersin (evli isen)

anladığım kadarıyla yumuşak yüzümden faydalanıyor. çünkü surat asınca yüzüme bile bakamıyor ama iyi bi anımda yakalayıp hemen istiyor. artık ağzıma gelenimi sayarım yoksa sizin gibi mesafeli ve kibar mı anlatırım bilmiyorum ama artık patlayacağım adama...

onun her gün bu şekilde senden sigara istemesi, senin "artık kendine sigara al" demenden daha ayıp.
hadi 1 kez olur 2 kez olur ama hep bu şekilde devam ediyorsa, o kişide artniyet olduğunu ve seni de kusura bakma ama enayi yerine koyduğunu gösteriyor.

anladığım kadarıyla yumuşak yüzümden faydalanıyor. çünkü surat asınca yüzüme bile bakamıyor ama iyi bi anımda yakalayıp hemen istiyor. artık ağzıma gelenimi sayarım yoksa sizin gibi mesafeli ve kibar mı anlatırım bilmiyorum ama artık patlayacağım adama...
Gec bile kalmissiniz.
Kendi malini neden saklayasinki. Hani sigram bitti pakette son sigaram falan demek bence kalici bir cozum degil.
Veremem kusura bakma. Bundan sonrada isteme benden. Bitti...

onun her gün bu şekilde senden sigara istemesi, senin "artık kendine sigara al" demenden daha ayıp.
hadi 1 kez olur 2 kez olur ama hep bu şekilde devam ediyorsa, o kişide artniyet olduğunu ve seni de kusura bakma ama enayi yerine koyduğunu gösteriyor.
ya adam utanmadan ben bırakmaya çalışıyorum paket almıyorum diyor bu bile zaten sen kerizsin ben köylü kurnazı... çok aptalım ya

Eski iş yerimde aynısından vardı benim de. Bir gün giderken sigara aldım kendisine, "kesin evde unutmuşsundur" dedim. Bir de sigara odasına giderken paketten bir sigara alıp, paketi dolabımda bırakmaya başladım. Böyle böyle kesti :p
ahh bizde de sigara odası olsa da bende öyle yapsam.... birde mal gibi gözünün önünde yeni paket açtım :110:

Sigarayı azalttım sayıyla içiyorum çok içmemek için paket taşımıyorum de. İçeceğim kadarı yanımda oluyor de. Bidaha sorarsa bitti paket son sigaram var de. Bidaha sorarsa az önce içtim bitti de. Her seferinde geçiştir. Senin çekineceğin bi durum yok o utansın.
Gıcık oluyorum böyle beleşçilere. Paran yoksada içme arkadaş ekmek,su değil ya bu.

Back
X