sigara otlanan arkadaşımdan gına geldi

eger ondan bana sıgara al gibi bişey dersen,sonrasında daha cok yuz bulup ee gecen sana paket aldım ya ,kendı aldıgımdan içiyorum der:)ben bunu yaşamıştım çünkü:)
muhtemelen gun içinde biçok kez isityodur,istediginde malesef yok,bak karşıda büfe var bi zahmet ordan al de..ayagını tamamen kesmen lazım:)
ben hamıle kalınca bırden kestım attım paketi falan..sonra dayanamadım ılk hafta 3-4 tane otlanmıştım arkadastan.kıza gittim paket aldım sonra içim rahat etmedı:)

O senden iatemeden baktin sigara istemeye geliyor hemen once davran bir sigara versene de:)
Sigara otlakcilarindan bende hic hoslanmam cunku sigarananin bitme saati oluyor.otlakcilik yapan olunca gece yarisi sigara bitiyor:/
Benim bir kuzenim surekli otlanir abla sigaran varmi dedi gecen benim varda senin neden hic bir zaman yok dedim:)

Bi laf vardır " Pilav seven kaşığını yanında taşısın " diye , siz de sigaranızı görünür yere koymayın , istediği zaman da " yok bitti " dersiniz .
İçiyorsan paketini eksik etmezsin , alamıyorsan da bırakırsın , başkalarından sigara mı istenirmiş .

Bence sigarayı bırakarak buna kesin çözüm bulabilirsin. Hem sağlığın için hem bütçen için :)

O arkadaşa da tavrını koymalısın. İstediğinde ''yok'' diyebilmelisin. Yoksa bu sorunu hep yaşarsın. Bahanalerle bir yere kadar sigara otlatmazsın.. ama ''yok'', ''hayır'', ''olmaz'' dersen bir müddet sonra bakar ki istediğini alamıyor senden otlanma sevdasından vazgeçer.

O sizden istemeden birkaç kere siz ondan isteyin belki akıllanir

Yada Şakayla karışık senin sigara yükünü ben mi çekeceğim, yeter ama vs ss diyebilir yada direk artık benden sigara istemeyin Vehbi koçun torunu değilim bende diyebilirsiniz

Yaninda 2 paket bulundur. Birisine sadece 1 sigara koy. O kisi isteyincede bak 1 tane sigaram kaldi de. Benimde kiz arkadasim benden otlaniyordu. Ben boyle bi yontem buldum:KK45:
merhaba bayanlar... sırf bu konuyu açmak için başka hesap açtım... evet bir arkadaşım var işyerinde kendisi erkek çok samimi değilimdir ama eski işyerlerimiz aynı olduğu için bazen ordan konu açılır konuşuruz... bu arkadaşın evi işyerine on beş dk mesafede sabah kahvaltısını evde yapıyor ve nişanlı.. (kendi aralarında bir nişan) ailesi bile bilmiyor. yani ev geçindirme derdi de yok babası emekli abileri bankada çalışıyor maaşı benimkinden 100 tl fazla.. ben de ev geçindiriyorum her gün 2 yol parası veriyorum ve saba kahvaltıya vaktim olmadığı için her gün poğaça simit alıyorum.. evet sigara iyi bir alışkanlık değil ama bırakmak da istemiyorum bu da benim özel keyfim bana göre.. gelelim asıl konuya.. adam durmadan sigara otlanıyor yaaaa. dün yine baktım otlanmaya devam ediyor surat asıp hiç selam bile vermedim anladı sanıyordum bugünde gelip sigara versene diyip duruyor.. ben senin sigara yükünü hafifletmek zorunda mıyım ya? eski iş yerinde başladı bu hala devam ediyor eskiden ilk geldiğinde yok arabada unuttum paketi yok şurda kaldı yok kartta para var çekip alamadım sorun değil dedikçe adam iyice keriz yerine koyuyor.. birde diyorki her ay bu ay sana bi paket alcam yok istemiyorum sağol diyorum (içimden de benden alma yeter diyorum) zaten almıyorda istemiyorum zatende.. yani hanımlar size danışmak istediğim mevzu ben bu adamın bu otlakçılığından nasıl kurtulabilirim hiç konusmasam da yüzsüzlüğünü bırakmıyor

merhaba bayanlar... sırf bu konuyu açmak için başka hesap açtım... evet bir arkadaşım var işyerinde kendisi erkek çok samimi değilimdir ama eski işyerlerimiz aynı olduğu için bazen ordan konu açılır konuşuruz... bu arkadaşın evi işyerine on beş dk mesafede sabah kahvaltısını evde yapıyor ve nişanlı.. (kendi aralarında bir nişan) ailesi bile bilmiyor. yani ev geçindirme derdi de yok babası emekli abileri bankada çalışıyor maaşı benimkinden 100 tl fazla.. ben de ev geçindiriyorum her gün 2 yol parası veriyorum ve saba kahvaltıya vaktim olmadığı için her gün poğaça simit alıyorum.. evet sigara iyi bir alışkanlık değil ama bırakmak da istemiyorum bu da benim özel keyfim bana göre.. gelelim asıl konuya.. adam durmadan sigara otlanıyor yaaaa. dün yine baktım otlanmaya devam ediyor surat asıp hiç selam bile vermedim anladı sanıyordum bugünde gelip sigara versene diyip duruyor.. ben senin sigara yükünü hafifletmek zorunda mıyım ya? eski iş yerinde başladı bu hala devam ediyor eskiden ilk geldiğinde yok arabada unuttum paketi yok şurda kaldı yok kartta para var çekip alamadım sorun değil dedikçe adam iyice keriz yerine koyuyor.. birde diyorki her ay bu ay sana bi paket alcam yok istemiyorum sağol diyorum (içimden de benden alma yeter diyorum) zaten almıyorda istemiyorum zatende.. yani hanımlar size danışmak istediğim mevzu ben bu adamın bu otlakçılığından nasıl kurtulabilirim hiç konusmasam da yüzsüzlüğünü bırakmıyor
Keriz yerine konuldugumu anladigimda her yol mubah bana.
Dozu gittikce arttirarak her turlu alayci ve asagilayici sekilde benden sigara istememesini belirtirim.
Boyle tipler anca bundan anliyor.

benimde böyle bi arkadaşım yazlikta gunde en az 5 sigara isterdi birde ogrenciyim ozamanlar en pahalı sigarayıda içiyodum nasıl sinir oluyodum yazlık onun yuzunden çekilmez oluyordu :KK70:
Sizin profile girip baktım İzmir yazıyor benim hikayemde İzmirde ve abisi vardi cocugun acaba aynı kişimi ki esmer bi çocuk mu? Şuan 26-28 yaşlarında olması gerek
hahahha yok yok benim memleket başka ruhumun en çok olmak istediği yeri memleket olarak yazdım ama buda 26 yaşlarında :110:

Benimde üniversite okurken böyle bi akrabam vardı.bize gelir sigaradan üst üste 5 tane içmeden kalkmazdı.kimi Zaman param olmazdı sigara alamazdım gelip 5 lira verip giderdi ki en ucuz sigara bile 6 liraydı.işin trajik yanı bu akrabam muazzam zengin altında arabası limitsiz kredi kartları olan bi kadındı.
Tabi ben sinir küpüne dönerdim.bir gün kapıya geldi açmadım.telefon etti yine açmadım.sonra balkon kapısı açık kalmış.balkondan bizim eve girmiş.bulunduğum odanın kapısı birde açıldı o korkuyu anlatamam.elim ayağım titredi.
O gün düzgünce "artık sigaranı kendin alıp evinde içer misin" dedim.
Tabi bu olay üstüne bütün ailemle görüşmeyi kestiler ailecek :KK45:

Benimde üniversite okurken böyle bi akrabam vardı.bize gelir sigaradan üst üste 5 tane içmeden kalkmazdı.kimi Zaman param olmazdı sigara alamazdım gelip 5 lira verip giderdi ki en ucuz sigara bile 6 liraydı.işin trajik yanı bu akrabam muazzam zengin altında arabası limitsiz kredi kartları olan bi kadındı.
Tabi ben sinir küpüne dönerdim.bir gün kapıya geldi açmadım.telefon etti yine açmadım.sonra balkon kapısı açık kalmış.balkondan bizim eve girmiş.bulunduğum odanın kapısı birde açıldı o korkuyu anlatamam.elim ayağım titredi.
O gün düzgünce "artık sigaranı kendin alıp evinde içer misin" dedim.
Tabi bu olay üstüne bütün ailemle görüşmeyi kestiler ailecek :KK45:
ayy inanmıyoru yüzsüzlüğün bukadarı vallahi ben şok oldum artık bu adam da arama yapacak sigara paketi araması böyle insanlardan herşeyi beklerim bazen sorguluyorum neyin kafası diye bu yaptıkları insan kendini niye bukadar kepaze eder ki bak ikiside kk ya rezil oldu :KK70:

iş yerinde bi tek sendenmi istiyo. bence sesini çıkarma böyle devam etsin, ne güzel sigarayı bırakırsın işte. sigara sağlığa zararlı :ıslık: :)

Çorumlu bir arkadaşim vardı,paylaşmayıda hiç sevmezdi(sizi tenzih ediyorum,vermek istememekte gayet haklısınız) ve biri birşey istediğinde "b.k yiyen kepçesini yanında taşır"der ve vermezdi,kimsede ondan birşey istemezdi.
Açıkça söyleyin derim.

amerika usulu sigara başı para alın orda o şekilde otlatçılık yapılıyor.....
ben olsam kusura bakma son sigaram der geçiştirirdim ve paketimi asla üstümde taşımazdım, masamda da bırakmazdım...

Back
X