Aşılama Sigara + tedavi ( aşılama veya tüp bebek ) bu ayda tutmadı

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayatla içiçe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
H

hayatla içiçe

Ziyaretçi
herkese merhaba .benim merak ettim bişey var hanımlar.sizler de benim gibi çok sigara içiyormusunuz.2.aşılamamda sonuç vermedi.yani negatif yine bişey yok. acaba sigarayı çok içiyorum diyemi tutmuyor bilemiyorum.ama doktorum bana sigara kesinlikle içme demişti.çünki yumurtaları öldürüyormuş sigara .bir iki gün bırakıyorum sonra tekrar devam .bir buçuk , iki paket içiyorum .engelleyemiyorum kendimi.ama bugun itibariyle tüp bebek tedavisine başlayabiliriz.sigarayı bırakmam şart.benim merak ettim şey .sigara içipte tedavi gören varmı ve hamile kalan varmı.ilginize şimdiden teşekkürler....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

herkese merhaba .benim merak ettim bişey var hanımlar.sizler de benim gibi çok sigara içiyormusunuz.2.aşılamamda sonuç vermedi.yani negatif yine bişey yok. acaba sigarayı çok içiyorum diyemi tutmuyor bilemiyorum.ama doktorum bana sigara kesinlikle içme demişti.çünki yumurtaları öldürüyormuş sigara .bir iki gün bırakıyorum sonra tekrar devam .bir buçuk , iki paket içiyorum .engelleyemiyorum kendimi.ama bugun itibariyle tüp bebek tedavisine başlayabiliriz.sigarayı bırakmam şart.benim merak ettim şey .sigara içipte tedavi gören varmı ve hamile kalan varmı.ilginize şimdiden teşekkürler....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sigara içipte tedavi görenlerden biride benim...
daha önceki doktoruma sormuştum sigara engelmi diye fazla içmedikten sonra bişey olmaz demişti...
yani o fazla olmayanda günde 5 6 tane yani...
aşılamadan iki hafta önce siğarayı bıraktım epeyde içmedim,ama aşılamada tutmadı...
yeni yeni içmeye başladım ...
hiç içmesek daha iyi ama bıraktığımdada tekrar başlıyorum içmeye....:delphin:

slm canim bende sigara kullaniyorum defalarca birakmami istedi dr lar ama olmuyor birakmadim dr etkiledigini soyluyor yumurtlamayi bizim bi akraba var kadin40 yasinda gunde 2 paket iciyordu ama simdi kizi oldu allah istedikten sonra oluyor ben cok kullanmiyorum su anda beklemedeyim tup bebek denicez benim1 oglum var o zamanda lkullaniyordum niye oldu hepsi kismet canim kafayi takma olurmu:1hug:

ben de 2 defa aşılama yaptırdım tutmadı,sigaraya gelince içiyorum ama fazla değil günde 5 veye 6 ad aşılama yaptırdığım dönemlerde bırakıyor tutmayınca yeniden başlıyorum maalesef.engelmidir işte ben de hep bunu merak etmişimdir doktorlara göre engel eğer bebek düşünülürse en az 6 ay önce bırakmak gerekiyormuş.biliyoruz aslında ama ne kadar uyguluyoruz maasef.

aşılama donemıne gırdıysenız içme canım..tvde izlemıstım aşılama donmelerınde içilirse tutması cok zor dedı doktor

ben içmiştim günde 1 paket içiyordum ilk aşılamada tuttu kötü bir örneğim ama bırakın bence sonra hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım

ben sigarayı abartarak içen biriydim günde 1 paket gibi zaten tedavi döneminde stresli oluyorsun doktor fazla içme demişti 3 aşılam oldum 3.de tuttu oysaki hepsin de aynı içtim tabiki en güzeli içmemek buradan yalnış mesaj vermek istemem arkadaşlar

Sigaradan kurtulmak isteyenler bu yöntemi deneyebilir.

30 yıllık gunde 3 paket sigara içen bir tiryakiydim.bioplus moraterapi yöntemi yle 45 dakikalık tek seans ta sigara bağımlılığından kurtuldum. Daha önce bir çok sigara bırakma merkezine gitmiştim, akupunkturla sigara bırakmayı denedim, 45 dakikalık seansla soğuk lazeride duymuştum, nikotin bandı ve nikotin sakızı ile sigarayı bırakmayı denedim fakat başarı elde edememiştim. bioplus moraterapi sigara bırakma merkezi nde benim gibi sizde 45 dakikalık tek seansta sigarayı bırakabilirsiniz.

Bu Terapi, biorezonans sistemi ile bu konuda dünyanın en gelişmiş cihazı olan MORA cihazı ile uygulanıyor. Ağrısız, ilaçsız ve yan etkisiz sadece 45 dakika süren terapi ile şaşırtıcı bir şekilde sigaraya ömür boyu veda edebilirsiniz.

Nasıl uygulanıyor?
Son sigaranızı bioplus sigara bırakma merkezinde içiyorsunuz. Sürekli içtiğiniz marka sigaranızı seans öncesi 2 adet yanınızda getirmeniz gerekiyor. Sigaralar daha sonra bioplus moraterapi biorezonans sistemine tanıtıyorlar. 45 dakika süren tek seans boyunca bir koltukta oturacak, rahatlatıcı müzik eşliğinde Mora Terapi uygulanacak. Seans esnasında rahatladığınızı hissedeceksiniz. Tedavi bitiminde göbeğinizin alt bölümüne yapıştırılacak bir çip, sigara içme isteğinize 1 ay boyunca karşı frekans yayarak destek verecek. Çipin hiçbir yan etkisi yok. Bant yardımıyla göbeğe kolayca yapıştırılıyor. Sudan etkilenmiyor.

Biorezonans nedir?
Maddelerin çevrelerine yaydığı mikro-elektromanyetik titreşimlerin ya da vücudun kendisinden alınan elektromanyetik bilginin tedavi için kullanılmasıdır.

Bioplus moraterapi biorezonans 45 dakikalık tek seansta sigara bırakma terapisi ni birçok kurumuda uyguluyor. Ayedaş türktelekom igdaş gibi…
Sizde sigaranın yol açtığı hastalıklara , kanser akciğer hastalıkları ve bunun gibi birçok sigaraya bağlı hastalığa yakalanmamak için sigarayı bırakın
BioPlus adresinden inceleyebilirsiniz.

lutfen devaminda hamile kaldinmi cunki benim de bu 2 ci protokolim ve ben de gunde 10 tane iciyorum

Back
X