ayyy zemus içim bir tuhaf oldu yaaa :1shok:
zift resmen :1shok: valla şu an yakcaktım bir tane.Bir an vazgeçtim.Eğer bu videonun etkisi önümüzdeki günlerde de devam eder, ve ben sigarayı bırakırsam dile benden ne dilersen kaydirigubbakcemile3
bırak bıraka.s inşallah etkisi olur! ben bıraktım çok mutluyum darısı bırakamayanlara!...:Saruboceq:
valla annemle ikimiz geçen yaz bıraktık!:hooray:sadece bırakıyoruz dedik!çocuğa kötü örnek oluyordum gamyoncuiremsueşimde benden nerdeyse bir sene daha önce bıraktıa.s bir sürü hastalık türedi zaten:a015: birde sigara içip sürünerek ölmek istemiyorum. evin heryeri mis gibi kokuyor artık!üstüm başım nasıl kokuyordu hiç düşünmek bile istemiyorum:1no2: şu an yanıma teyzem geldi samsundan tam tiryaki dışarda içiyo kokusu eve geliyor! çok kötü:1no2: anlatıyorum ama anlamak istemiyor inşallah o da doğru yolu bulur!...:Saruboceq:
valla annemle ikimiz geçen yaz bıraktık!:hooray:sadece bırakıyoruz dedik!çocuğa kötü örnek oluyordum gamyoncuiremsueşimde benden nerdeyse bir sene daha önce bıraktıa.s bir sürü hastalık türedi zaten:a015: birde sigara içip sürünerek ölmek istemiyorum. evin heryeri mis gibi kokuyor artık!üstüm başım nasıl kokuyordu hiç düşünmek bile istemiyorum:1no2: şu an yanıma teyzem geldi samsundan tam tiryaki dışarda içiyo kokusu eve geliyor! çok kötü:1no2: anlatıyorum ama anlamak istemiyor inşallah o da doğru yolu bulur!...:Saruboceq:
bende izleyince 20 dk içmedim sonra gene yaktım bu zıkkımı..
midem bulandı
bırakmam lazım
bakalım
kısmet
çok geç olmadan bırakabilsem keşkee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?