Bence de tetikliyor ama konu ne hala anlamadım sigarayı bırakmaya mı çalışıyorsunuz evetler fazla çıkarsa sigarayı mı bırakacaksınız tam olarak sorun nedirUzun süredir anksiyete ve panikatak sorunum var. Kesinlikle sigaranın bu hastalığı tetiklediğini düşünüyorum. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Not; konum bi süre kaldırılmasın lütfen, psikoloji bölümünde konum görülmüyor. Bu da benim derdim...
Etkiliyor bence ben 2 yıl önce bıraktım ozamandan beri hem enerji olarak hem kaygı olarak çok daha iyiyimUzun süredir anksiyete ve panikatak sorunum var. Kesinlikle sigaranın bu hastalığı tetiklediğini düşünüyorum. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Not; konum bi süre kaldırılmasın lütfen, psikoloji bölümünde konum görülmüyor. Bu da benim derdim...
Evetler fazla çıkarsa evet sigarayı bırakacağımBence de tetikliyor ama konu ne hala anlamadım sigarayı bırakmaya mı çalışıyorsunuz evetler fazla çıkarsa sigarayı mı bırakacaksınız tam olarak sorun nedir
Umarım bırakırsınız ama sigaranın ölüme sebep olması sizi etkilemiyorsa atak tetiklemesi pek etkilemez ama siz bilirsinizEvetler fazla çıkarsa evet sigarayı bırakacağım
Ölmekten değilde anksiyete benim için daha korkutucuUmarım bırakırsınız ama sigaranın ölüme sebep olması sizi etkilemiyorsa atak tetiklemesi pek etkilemez ama siz bilirsiniz
Umarım bırakırsınızÖlmekten değilde anksiyete benim için daha korkutucu
Bundan dolayı bende bırakmak istiyorum. Sabahleyin gerçekten çok etkiliyor. Ama bırakırsamda anksiyetemi tetikler diye korkuyorum?Etkiliyor. Hele o sabah ki ilk sigara. Birde mecburmuşum gibi mutlaka aynı saatte içerdim.
Yaklaşık bir aydır ilk sigaramı akşam saat beş, altı gibi içiyorum daha iyiyim.
Sigarayı da azaltmış oldum. O çarpıntıya maruz kalmaktansa bence de bırakmak daha iyidir.
Böyle gidersem bende bırakırım.
Her iki türlü cevapta da bırak benceEvetler fazla çıkarsa evet sigarayı bırakacağım
Tetikler mi hiç fikrim yok ama erken içmemeye çalışın birkaçgün sonra alışırsınız belki sizde. Akşam üzeri içtiğim ilk sigara sabahki etkiyi yapmadı bende. En azından öğleden sonraya uzatın ilk sigarayı.Bundan dolayı bende bırakmak istiyorum. Sabahleyin gerçekten çok etkiliyor. Ama bırakırsamda anksiyetemi tetikler diye korkuyorum?
Maalesef yine sabahın köründe içtimTetikler mi hiç fikrim yok ama erken içmemeye çalışın birkaçgün sonra alışırsınız belki sizde. Akşam üzeri içtiğim ilk sigara sabahki etkiyi yapmadı bende. En azından öğleden sonraya uzatın ilk sigarayı.
Son duruma göre evet %60 hayır %40 kaygıyı tetikliyor mu tetiklemiyor mu :)
Baktım yapılmış evet. Kaygıyı arttırdığı söyleniyor. Kalp hızı artışı başdönmesi panikleme hali stres gibi.Doğrudan bir ilişki var mı bilmiyorum hiç duymadım. bu konuda araştırma yapılmış mı hiç baktınız mı?
Baktım yapılmış evet. Kaygıyı arttırdığı söyleniyor. Kalp hızı artışı başdönmesi panikleme hali stres gibi.
Hiç bakmayın evetlere bence bırakın, çok berbat bir şey sigara.Evetler fazla çıkarsa evet sigarayı bırakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?