Sigara

sadecenarin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
11
0
1
27
Kızlar herkese selam❤️ Sigarayı bırakmak istiyorum tamamen ama malum bağımlılık bir türlü tamamen bırakamıyorum. Transferimin 6. Günü tek tük içiyorum Malesef strese dayanamıyorum😭😭 Sizde durumlar nasıl? Bırakabildiniz mi? Bıraktıysanız ne zamandan bıraktınız ve süreciniz nasıl ilerliyor?

Tüp Bebek değil normal yolla hamile kaldım ama planlı değildi. Bu sebeple öğrendiğimde sigara içiyordum. Zamanla mide bulantısı ve yemek yemek istemiyor olmakta isteğini azalttı ama kalp atışını duyduktan sonra özellikle sanki her içişim bebekte bi zarar bırakıyo gibi hissediyo bununla alakalı Rüya görüyodum. Bu süreçte birde grip oldum. Gripkende içemedim sonra canım istese de paket almadım almayınca içmedim içmediğim için vazgeçmiş oldum. Hala arada canım çekiyor ama tutuyorum kendimi. Bi arkadaşım da hamileyken bi kaç ay sonra sigaradan tiksindi. Bırakmak zorunda kaldı. İradeli olursanız mutlaka bırakırsınız.

Kızlar herkese selam❤️ Sigarayı bırakmak istiyorum tamamen ama malum bağımlılık bir türlü tamamen bırakamıyorum. Transferimin 6. Günü tek tük içiyorum Malesef strese dayanamıyorum😭😭 Sizde durumlar nasıl? Bırakabildiniz mi? Bıraktıysanız ne zamandan bıraktınız ve süreciniz nasıl ilerliyor?
Bende tüp bebeğe karar verdiğim an günde 1 taneye düşürdüm stres yapmamak için 2 gün sonra tedaviye başlayacağım aklıma getirmemeye çalışıyorum yıllarca beklediğim bebeğimden daha mı önemli diye soğutuyorum kendimi sigara içipte tutan insanlar okudum ama riskte atmaya değmez büyük emekler verip bu yola giriyoruz inşallah sizde bırakabilirsiniz evladığınıza sağlıkla kavuşursunuz

Ben planlı gebelik yaşadım bıraktım öyle gebe kaldım düştü düşük sonrası stresten başladım yine bıraktım içmiyorum birde bırakamazsın tabii en kötü bant sakız ile alışman lazımdı kötü bir şey söylemek istemiyorum ama çok yanlış paraya emeğe yazık

Offff bende aynı durumdayım bi kaç gün sonra onu olacağım taze transfer olacak. Transferden sonra içmem diyordum şimdi günde 5 tane içmeye başladım dünden beri azalttım ama buna bile zor dayanıyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum

Offff bende aynı durumdayım bi kaç gün sonra onu olacağım taze transfer olacak. Transferden sonra içmem diyordum şimdi günde 5 tane içmeye başladım dünden beri azalttım ama buna bile zor dayanıyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum
İnşallah bırakabilirsiniz önceliğimiz bebeğimiz sağlıkla olsun doğsun yumurta gelişiminiz nasıl oldu

İnşallah bırakabilirsiniz önceliğimiz bebeğimiz sağlıkla olsun doğsun yumurta gelişiminiz nasıl oldu
Sorma canım amh 1.77 ydi benim ama sadece 2 yumurta görünüyor şuan çok moralim bozuldu. Nasıl oldu anlamadım amh 0 larda gibi yumurta gelişti. Ki 225 vurdum gonalf ı hep. Son 3 gündür 300 e çekti yarın kontrol var ama çok moralim bozuldu nasıl oldu bu anlamadım. Senin nasıl

Sorma canım amh 1.77 ydi benim ama sadece 2 yumurta görünüyor şuan çok moralim bozuldu. Nasıl oldu anlamadım amh 0 larda gibi yumurta gelişti. Ki 225 vurdum gonalf ı hep. Son 3 gündür 300 e çekti yarın kontrol var ama çok moralim bozuldu nasıl oldu bu anlamadım. Senin nasıl
Ben tedaviye 2 gün sonra başlayacağım benimde amh 1,48 görüştüğüm bir doktor senden 1 2 yumurta toplarız sigara içiyorsun dedi moralim bozuldu benimde bıraktım sigarayı ama tek etki o değildir heralde okuduğum kadarıyla görünenden çok opu da daha fazla yumurta toplanan olmuş önemli olan kalitesi zaten 1 tane bile olsa kaliteliyse inşallah olur bu süreçte moral çok önemli üzmeyin kendinizi herşeyiniz çok güzel ilerler inşallah nerede tedavi görüyorsunuz

Ben, hoca transfer için tedaviye başlıyoruz dedigi an bıraktım yani transferden 20 gün önce felan oluyor. Suan da bir ay olmuştur bırakalı. Psikolojik olarak bıraktım, çünkü bebek daha ağır basiyor bende

Opu sürecinde bende azalttım ama bırakamadım daha çok stres oluyor opu süreci. Transfer sürecinde bende bırakmak istiyorum persembe günü bende opu oldum şimdi reglmi bekliyorum. Bebeklerimizi düşünerek bırakırız inşallah 🙏🏻

Ben tedaviye 2 gün sonra başlayacağım benimde amh 1,48 görüştüğüm bir doktor senden 1 2 yumurta toplarız sigara içiyorsun dedi moralim bozuldu benimde bıraktım sigarayı ama tek etki o değildir heralde okuduğum kadarıyla görünenden çok opu da daha fazla yumurta toplanan olmuş önemli olan kalitesi zaten 1 tane bile olsa kaliteliyse inşallah olur bu süreçte moral çok önemli üzmeyin kendinizi herşeyiniz çok güzel ilerler inşallah nerede tedavi görüyorsunuz
Kaliteli olması önemli bence sayının sigarayla alakası varmı bilkiyorum ama kaliteyi etkiliyor tüm tüp Bebek doktorları tedavi sürecinde içmeyin diyor ama ben opu surecinde azalttım ama içtim maalesef.

Kaliteli olması önemli bence sayının sigarayla alakası varmı bilkiyorum ama kaliteyi etkiliyor tüm tüp Bebek doktorları tedavi sürecinde içmeyin diyor ama ben opu surecinde azalttım ama içtim maalesef.
Sizden kaç yumurta toplandı kalitesi belli mi

Maşallah amh kaçtı inşallah sağlıkla transferinizi olursunuz Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X